Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

Gość altera natura
alter_ego nie bój nic, gdy nie przemawiają argumenty, przemówi towarzysz Mauser - damy sobie radę :-)

tak czytam co napisałeś, współczuję ludziom, którzy tego doświadczyli na własnej skórze, jeśli w systemie czyjaś prawda ma być jedyna, absolutna staje się on destruktywny i totalitarny , mimo wszystko wierzę w człowieka - chociaż czasami chciałoby się bez.. ja się niczego nie boję, tym bardziej, ze jesteś:) co może mi się nie stać?

Gość altera natura
Moi przodkowie partyzanili od najdawniejszych czasów. Mam to w genach. Spoko, wykopie się, co trzeba, osadzi na sztorc, stosowne rzeczy i pójdzie się do lasu, jak zwykle w takich razach się chadzało.

Gość prosze sie
tu nie wpisywac i nie podciagac tego topiku bo jak sobie przypomne ze kacza dupa zostala prezydentem to zygam :O

Gość no to co
żygnij sobie to Ci ulzy, mnie pomoglo:)

rzygać czy nie oto jest pytanie, a jesli nie to dlaczego , a jesli tak to przeż jakie \"ż\" heheheheheh

Gość La busshe
Warto coś zjeść.Pomyślimy po kolacji:)

Gość altera natura
zapraszamy, ale tylko zwolenników protestu przez "rz". reszta sio na topik "ptaki cjernistyh kżewóf"

Cytat dnia \"Episkopat nie ma pomysłu, jak poradzić sobie z Radiem Maryja. Opowiadanie o problemach z rozgłośnią Benedyktowi XVI było aktem desperackim - niestety, mało skutecznym\" skarżypytabezkopytajęzyklatajakłopata

źródła z kręgów zbliżonych, z dniem 01.01.2006 uruchomiony zostanie nowy pakiet programowy TV-Trwam: TELETURNIEJE Różaniec z gwiazdami Jaka to modlitwa? Jeden z dwunastu Szansa na odpust Od Torunia do Opola Intifada lub Diecezjada lub Parafiada (jeszcze nie wybrano ostatecznego tytułu) Wielka Msza Ananasy z mojej parafii Miliard w Ambonie Diecezja należy do ciebie! Berety do mety Jedno z dziesięciu przykazań Najsłabsze ogniwo - krótki poradnik z cyklu sam napraw swój różaniec Big Brother bitwa - bonifratrzy vs. franciszkanie Śpiewające organy O dwóch takich, co ukradli księżyc - biograficzny Idź na całość - czyli poradnik jak wypełnić przekaz pocztowy TALK SHOW I REALITY SHOW Jestem jaki jestem - reality show w domu o. Rydzyka Prałat Ja****ski Show Co za adwent! Z wizytą u Was - program kolędowy. Parafia należy od Ciebie Zakrystia - dokument jak powstaje msza Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - program Wielkiej Inkwizycji Miliard na tacy SERIALE Pensjonat pod Toruniem Parafia na peryferiach - serial Pierwsza Komunia - serial wzorowany na \"Pierwszej miłości\" M jak modlitwa Świat wg redemptorystów - reż. Okił Khamidov Tata, a Ojciec Marcin powiedział... - serial edukacyjny dla rodziców Strażnik dekalogu - z Chuckiem Norrisem Sutannah - serial obyczajowy Plebania - a nie, przecież już jest... PROGRAMY NOCNE Telesklep o. Łukasza Liga Mistrzów - historia zakonu Moherowe igraszki - audiotele z nagrodami TRWAM - wkręca Purpurowy kapturek - bajka dla (starszych) dzieci Tygodnik Moherowego Spokoju Czarny pijar - nowy magazyn detektywistyczny Moherowa landrynka PROGRAMY HOBBYSTYCZNE Podróże kulinarne siostry Alfredy - pieczeń licheńska Mo\' Hair - program o najnowszych, światowych trendach w nakryciach głowy i fryzurach Darz Bóg - program łowiecki - odcinek o polowaniu na jelenie. 1001 rzeczy które można zrobić z moheru - drzwi balkonowe Samo szycie - kurs robienia moherowego beretu Siostro, po prostu gotuj - program kulinarny siostry Eutanazji Katechetyczne podróże Ojca Rydzyka Wacha do Maybacha - magazyn moto PONIEDZIAŁKOWE MEGAHITY Lord of the rings - The Bishop Moherowa podszewka Allo, allo, kto się do nas dodzwonił? Koncert zespołu \"The Redemptorists\" - gościnnie Zbigniew Wasserman na bongosach PROGRAMOWY INFORMACYJNE Inforeformacje Telekuria Pana rama Purpurowe Forum - program publicystyczny Ogłoszenia paranormalne Tour de Częstochowa - Studio Sport - relacja z wyścigu pielgrzymek Zaćmienie słońca nad Toruniem - program popularno naukowy. PROGRAMY DOKUMENTALNE Zbuntowany anioł - historia Macierewicza Ministrant - pierwszy krok kariery parlamentalnej Nowoczesna Genetyka - czy można braci bliźniaków połączyć w jeden organizm? Ziarno - reportaż z Mennicy Państwowej Idź precz Darwin - program o kreacjonizmie Z kamerą wśród kaczek - film dokumentalny o historii najnowszej

Gość altera natura
A w przerwach reklamy: paluszki zaj konnik, chrupiem i tak! co kropidło sklei sklei, człowiek niech nie rozdziela

Gość alter_ego
najczęściej wszystko sprowadza sie do ktoregos z trzech tematow: polityki, religi lub seksu:P

Gość altera natura
czyli zdanie "fuckam ojca podgrzybka" jest uniwersalne - wszystkie ważne tematy w 3 słowach

Gość alter_ego
mogę polemizować:P czyżby nie podobała Ci się trędowata??

Gość wszystko przez
moherowe berety

Gość alter_ego
moher jest miękki w dotyku:P

moher jest miękki, ale pod nim są najtwardsze głowy na świecie. sztywne umysł, rzekłbym, zakute pały. :-) a z moheru, swoją drogą, można zrobić zajebiste, pasiaste, włochate krawaty.

Gość nie mow tak
to sa starsze mile panie, to nie ich wina

Gość altera natura
to ich wina, niestety. można być starszym, miłym oraz OTWARTYM umysłem. choć wtedy, rzeczywiście, raczej nosi się inne czapeczki.

Gość Zdzich
A tak swoją drogą - Kaczyńscy są coraz bliżej celu, czyli zgarnięcia dla siebie całej niekontrolowanej przez nikogo władzy! Platforma może pęknąć. Jeśli część posłów poprze Marcinkiewicza to kaczki mogą mieć 50 procent głosów w sejmie i będą robić co chcą nie licząc sie z nikim (Senat i prezydenta już mają). Mam nadzieję, że Platforma przetrwa - jak nie oni to nikt zastopuje Kaczyńskich i ich poronionych pomysłów.

Gość nie mow tak
altera natura zauważ, że najcześciej są to niewykształceni prości ludzi dla których ksiądz jest ogromnym autorytem

Gość nie mow tak
jestem pedałem :classic_cool:

Gość nie mow tak
nie podszywac sie :P

Gość alter__ego
pOŚlE GOLIKU heheheheh zapraszamy:D

Gość alter__ego
same wątpliwości ile razy:D

Gość alter__ego
co głupiemu po rozmumie jak go nie ma:P

Gość PisFAN
Bóg, Honor, Ojczyzna - To są wartości prawdziwego Polaka