Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haneczkaaa

A gdzie rocznik 83 ??

Polecane posty

hello :D ja jestem baranek z 83 roku dokladnie 6 kwiecien ale nie pamietam czy to czwartek byl czy co :D o kaczynskim podzielam zdanie razem z wami QWA QWA QWA QWA QWA

nie zwykla... i jeszcze hey\'a lubisz 🌻 :) 🌻 a moja matka to sie specjalnie starala, zeby mnie pierwszego a nie drugiego urodzic ;) jaka jestem?? oj, dziwna.... :):):)

ech moj facet wlasnie zadzwonil do mniei mowi, ze przeprowadzamy sie do Angli i zebym się pakowala....a wszystko przez Kaczke;/////

Gość zielonooka brunetka
Skoro nie ma konkretnego tematu-to dodam tak od siebie,ze wlasnie wrocilam ze 'Srebrnego Wesela' przyszlych tesciow...i tak troszke do refleksji mnie to sklonilo,ze tyle lat razem,z jedna osoba dzielic smutki i radosci,bezcenne zaufanie itd....to jest naprawe piekne...

schatzi ----> sposrod wszystkich urodzonych w 83 zgromadzonych na tym topicu do Ciebie mi najblizej bo ja 6 kwiecien :D to juz mamy dwa baranki :D :D :D jeszcze troche i gorala trzeba bedzie zatrudnic :D :D

zielonooka-> a wiesz, moi rodzice byli dzis z oficjalna wizyta u przyszlej tesciowej... okropne te konwenanse :o

a ja tez jestem zielonooka brunetką, a co! ;) poza tym to mój facet jest w Anglii a ja strasznie za nim tęsknię, mam do niego dojechać ale pieprzona promotorka stwrza nam takie problemy że nie wiem kiedy się obronię :( chyba w grudniu :( Qrwa, jak to życie się komplikuje...

oo to ja sie musze dolaczyc bo tez brunetka jestem :D bierze mnie co prawda na blond baleyage ale skoro wy brunetki to ja tez zostane :D i oczka tyz mom zielone choc moje Slonce mi wmawia ze brazowo zielone a raczej bardziej piwne niz zielone ale on sie nie zna bo oczka moje sa koloru pieknej dojrzalej trawki ehh :D :D

haha.. ja mam oczeta niebiesko-zielone.. znaczy sie raz sa takie a raz inne.. i to bez kolorowych szkiel kontaktowych.. tez myslalam o blond ale mi fryzjer nie pozwolil..ech.. chlopak tez sie nie zgadza.. i co ja moge? :o

Gość dzastka
a ja jestem niebieskooka brunetka!! a wlasciwe bylam bo teraz mam full blond pasemek:P

Gość dzastka
hmm a urodzinki mam za niedlugo bo 20listopada jestem typowym skorpinem uparciuch ze mnie ale spontaniczny i optymistyczny i kochajacy zycie

Gość .łłoo mammoo
>>>>>>>>>>>>MissUkraina Ja tez sie urodzilam 24.03 ;) ale przed północą:) POzdrawiam 🌼

Gość .łłoo mammoo
ja nie jestem brunetką;)

wychodzi na to, zesmy strasznie do siebie podobne... zmykam spac 😴 dobranoc 👄 do jutra.. miejmy nadzieje, ze sie topik nam rozwinie

Gość the best rocznik
Hm... melduje sie rocznik 83, czerwiec - raczek i wiecie co?? Tez jestem brunetką, heheh... Komentarz do mijajacego dnia: QWAAAAAA!! KACZOR RULEZ!! Co za los, co za kraj... dobra, ale nie warto panikowac, zawsze to lepsze od Leppera:)) Dobranoc, papataki:)

Iloneczka: wszystkiego najnajnajlepszego 🌻🌻 haneczka: obawiam się, że będzie dokładnie tak samo :o

siema! wiecie jak mnie dzisiaj energia rozpiera? :) normalnie nie wiem co się dzieje :D obudziłam się jakaś szczęśliwa aż dziwne, bo mi się śniło że jakaś brunteka startuje do mojego Ukochanego a on teraz w Anglii jest... ale mam dzisiaj w sobie taką energię pozytywną że szok :) może dlatego ze do naszego znaku wszedł Jowisz (chodzi mi o skorpiony) co nam wróży baaardzo dobre rzeczy i wogóle - i ma ponoć byc w naszym znaku przez rok! :) nawet mnie nie denerwują dzisiaj moje ptaki które skrzeczą w pokoju obok - co więcej wypuściłam je z klatki żeby sobie trochę polatały :) a co u Was?