Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak najlepiej

zwrot prezentu ślubnego

Polecane posty

Gość życie przerasta kabaret
zapakuj gary w dużą paczkę i wyslij na adres ex teściów z czytelnym opisem na przekazie "ZWROT GARÓW-PREZENTU SLUBNEGO NA ŻADANIE" troche cie to bedzie kosztowało ale po pierwsze bedziesz miała pokwitowanie odbioru a po drugie listonosz zadba o komentarze we wsi :D:D:D

Takie życie, musisz się pogodzić z tym że dla nich zawsze to Ty będziesz winna i gorsza. Ja wiem że szlag cie trafia z tego powodu, i chciałabyś coś z tym zrobić ale cokolwiek nie zrobisz, zawsze będzie źle. Najlepszym wyściem jest ignorancja. A ja dla świętego spokoju oddałabym im jednak te gary, i to z taką pompą żeby cała wieś widziała :P . Ale to byłaby ostatnia rzecz którą zrobiłabym w sprawie Ja... kontra... byli teście.

Gość jak najlepiej
Pomysł z listonoszem jest BOSKIIII !!! Dzięki!

Gość i będzie że dopiero
teraz się obudziłaś z oddaniem jak gary juz zniszczone

Gość Bożesz ty mooj
Czyżby zemsta była słodka?? :P:P:P

Gość życie przerasta kabaret
cieszę sie, że mogłam pomóc :D

Gość napisałabym jeszcze
ZWROT GARÓW (PREZENTU SLUBNEGO) NA ŻADANIE Z DNIA tego i tego. żeby nie było, że po kilku latach Ci się przypomniało

Gość jak najlepiej
Teraz się obudzili, bo on się znowu żeni i chce chatę wyposażyć jak najmniejszym kosztem! A poza tym to jedyny sposób, żeby mi próbować dokopać, bo ja z nimi sie nie spotykam, nie rozmawiam i przeszłam na pan/pani z mo0jej inicjatywy.

Gość a najlepiej wyślij te gary
na ich koszt. ha ha

Gość z byłym też na pan/pani
? czy tylko z jego rodzicami?

Gość na ich koszt nie
bo będzie dalszy powód do kłótni. wystarczająco ich zaboli, że pół wsi się dowie.:D

Gość jak najlepiej
do Bożesz: to nie jest kwestia zemsty. Po prostu pewnych rzeczy sie jednak robić nie powinno. Towarzystwo wzajemnej adoracji liczy na to, że takie zabawy znów odbędą się po cichutku, bo ja nie z tych co aferę zrobią. Tym razem jednak odbędzie się GŁOŚNO, bo wiocha będzie huczeć od plotek listonosza. A na pan/pani z teściostwem - to do ciekawej.

Jak najlepiej ---> wiem, że to było dawno, ale może zaglądasz tu jeszcze, to napisz jak Ci poszło? Wszystkim wrednym teściom na pohybel!

Ja też jestem ciekawa jaki ta historia ma koniec .... Swoją droga tu chodziło o gary - rzecz jakby nie patrzył wartościowa .... Ja miałam dawno , dawno temu takiego narzeczonego ( zerwałam zaręczyny na miesiąc przed slubem) i oczywiście odebrał mi wszystko co od niego dostałam kiedykolwiek. I pewnego dnia jeszcze przyszedł do mnie ze swoją mamusią i zażądał zwrotu reszty rzeczy. Zrobiłam duże oczy i spytałam o jakie rzeczy chodzi . Okazało się, że o ...... rajstopy !!! Ja mu wtedy powiedziałam , że przeciez one wszystkie ( 4 pary- różne wzorki) są noszone przeze mnie !! Dowiedziałam się, ze mam je przeprać i zwrócic :P Oczywiście rajstop nie oddałam tylko najzwyczajniej wyrzuciłam ich oboje domu na zbity pysk , rycząc ze smiechu ....

Ja bym nie oddawała.... powiedziałabym, że wyżuciłam je bo przypominały mi o nich :0

Niewiem, bo nie mialam takiej sytuacji, ale ja juz w chwili wypowiedzenia tej prosby, czy jak to tam brzmialo przez ex meza powiedzialabym, zeby wziąl to, co jeszcze uwaza, ze powinien zabrac i opuścic ten dom raz na zawsze. W zadnym wypadku nie szlabym z garami do teściów nowymi czy starymi. W ten sposob z usmiechem na ustach ponizych ich wszystkich, pokarzesz jakimi są ludzmi, a Ty zachowasz godnosc osobista. Byc moze taka Twoja reakcja w pierwszej chwili wywola u nich niepochamowana zlosc i plotki, ktorych faktycznie nie unikniesz z ich strony zachowujac sie jakkolwiek, ale potem do ludzi, ktorzy maja w sobie odrobine inteligencji dotrze to, ktora ze stron zachowala sie nie fair. A jesli jeszcze masz dzieci, to juz w ogole ludzie powiedza, ze facet zostawil rodzine, cokolwiek by Ci tesciowie nie robili. Moim zdaniem powinnas zachowac spokoj, do nikogo nie chodzic, ewentualnie czekac na ich wizyte wczesniej umowiona.

Gość ksiądz proboszcz
omg, nie wierze :O