Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mike34

Czy on mnie zdradza, czy mówi prawdę?

Polecane posty

Gość siasia151
muj chłopak byl na3 dniowej wycieczce.gdy wrucil moja kolezanka powiedziala ze mnie zdradza.ale on zaprzeczył i jeszcze ja okrzanił za to.w jego telefonie gdy dał mi jeden nr zebym mu nazwe zmieniła to robił wszystko zebym tylko niezobaczyła ze ma zapisany nr jakiejs dziewczyny(misiek).pomurzcie co o tym myslicie????????????!!!!!!!!!!

Gość nie daj sie robic
Instynkt nigdy nie kłamie. Jak dla mnie sprawa jest jasna, a żadne męczennictwo i wymyślanie wielkiej miłości nie ma sensu. Życie jest krótkie, młodość trwa krótko i nie warto jej marnować na taki "związek". Nawet, a wręcz szczególnie gdy się już parę latek wtopiło. Ja tylko 2,5 roku, ale za to kupę kasy. A zaprzeczał zdradzie do samego końca i w obliczu twardych odowodów. :O

Gość do mike
od samego poczatku wydawalo mi sie ze on cie zdradza :( wspolczuje ci bardzo dlatego ze tez jestem taka glupia i naiwna i wierze we wszystko facetowi chociaz czasem naprawde nie powinnam boje sie ze ze mna bedzie to samo co stalo sie z toba chociaz gleboko wierze ze bedzie inaczej pozdrawiam cie 3maj sie i pamietaj napewno znajdziesz kogos kto na ciebie bedzie zaslugiwal buziaki

Gość mmiaaa
Dziewczyny nie dajcie sie oszukiwac. Intuicja nigdy nie klamie. Jesli jest sie w toksycznym zwiazku trzeba odejsc z podniesiona glowe bo wtedy kobieta bedzie dumna. Jesli sie tego nie zrobi facet bedzie powoli odtracal a wtedy bedziecie probowaly utrzymac ten zwiazek na sile. Dlatego trzeba powiedziec dosc i odejsc z duma. Bedzie dlugo bolalo ale potem przejdzie. Kazda rana sie goi mimo ze blizna zostaje. Ale nie dajmy sie nie szanowac.

Gość gosiam
Mike, czytałam Twoją historię i jestem w szoku...Bardzo mi przykro, chciałabym Ci jakoś pomóc, porozmawiać... Minęło już tyle czasu, tyle lat...Napisz co u Ciebie...

Gość agaagusia
nieda sie ukryc ze twoj facet cie oszukuje i to w perfidny sposob,powinnas naprawde cos z tym zrobic,takim zachowaniem (tym ze nic z tym nie zrobisz)dajesz wolna reke swojemu facetowi,on bedzie tak robil wciaz jesli niedasz mu do zrozumienia czy niepowiesz mu co tak naprawde czujesz,wez zbierz odwage i wygarnij tej lasce bo co ona sobie wyobraza,a twoj facet niejest ciebie wart,jest zaklamany,i robi z ciebie glupia... zrob cos z tym bo rzeczywiscie cie zdradzi a wetdy bedziesz miala pretesje do siebie, gdy facetowi bardzo podoba sie jakas dziewczyna a ona daje mu do zrozumienia ze on jej tez to niema szans ze facet sie powstrzyma od tego by zdradzic,buzuja hormony ktore nazywaja sie dopomina,to one wlasnie dzialaja tak na nas gdy zafascynuje nas plec przeciwna

Gość DOMINISIA16 lat
hmm ja raz zdradziłam chłopka i wcale nie żałuje bo teraz jestem z tym z którym to zrobiłam.... bardzo go kocha i jestem już z nim 6 mies:)

Gość agaagusia
i dobrze zrobilas,ja raz zdrazilam faceta z ktorym bylam 4 lata ale zasluzyl sobie nato i gdybym z nim wciaz byla to bym go znow zdradzila,jest zwyklymsmieciem,a teraz mam kochajacego faceta

Gość amelia 09887
mike odezwij sie

Gość amelakalala
dziewczyny jestescie? mam powazna sprawe,jutro sie ona rozstrzygnie.Potrzebuje porady a wiec halo_?????

Gość normalna kobieta
aja wam powiem tyle mialam duzo facetow i kazyd taki sam jest teraz jestem w dluuugim zwiazku myslalam ze ten jest inny a juz plaklam tyle razy ze szkoda gadac czemu tak jest?bo facet mysli tylko kroczem nie wazne ze ma zone laske itd wazne ze mosze poruchac tani towar tak zawsze bylo i bedzie a wy takie slodkie dl akazego ao n i tak ma to w dupie facet moze byc z jedna ale rznal by wszystkie szmaty bo taka natura faceta po co sie mecz\yc lepiej byc samym i tez uzywac .moje powiedzenie jest takie zyc w posiweceniu milczec w cierpieniu to jest niestety zycie kobiety i kazda z was o tym wie jakos nie widze zadnych postwo mezcyzn ze zona go zdradzila itd coagle kobiety wiec to juz chyba o czyms swiadczy faceci to palanty nie warci nic smiecie

Gość Anisha26
Czesc dziewczyny. Jestem ze swoim chlopakiem ponad 2lata, wydawalo mi sie ze jestesmy szczesliwi, mieszkamy razem, kilka dni temu sprawdzilam jego skrzynke mailowa i dowiedzialam sie ze jest zarejestrowany na stronie randkowej, na mailu bylo jego haslo wiec weszlam na ta strone i zobacyzlam ze rozmawial z dziewczynami, wysylal im maile z pytaniem kiedy beda online i czy moga przeslam mu jakies zdjecia, odpisywal na ich maile. Gdy go o to zapytalam wyparl sie wszystkiego, nie wiedzial wtedy ze znam jego haslo, powiedzial ze albo mu wierze albo koniec. Powiedzialm mu wtedy cala prawde, ze sprawdzilam jego maile i wiem wszystko. Powiedzial ze ta strona nic nie znaczy, ze to tylko wyglupianie sie, ze nigdy sie z nikim nie spotkal i mnie nigdy nie zdradzil, mowil ze nie ma jakiegos konkretnego powodu dlaczego to robil, mowi ze to jest glupstwo a zaprzeczal bo myslal ze jak sie przyzna to mnie tym zrani. On zarejstrowal sie tam jeszcze przed mna i nie wchodzil prawie przez 2 lata, ale pisal przez caly 2009 rok z przerwami czasami bylo to co miesiac czasmi co 2 czasmi kilka dni pod rzad. Ostatnia wiadomosc wyslal w 28.10.09 ja sama wszystko sprawdzilam, on powiedzial zebym wszystko sama przeczytala bo o wie ze nic az tak strasznego tam nie bylo i poprosil mnie zebym go usunela jak juz skoncze bo on i tak juz przestal tam wchodzic. Najgorsze jest ze ta strona jest platna, to tylko kilka zl miesiecznie ale sam fakt ze za to placil. On nigdy nie zamiescil tam swojego zdjecia i prawdziwego imienia ale inne dane byly prawdzie. Nie wiem teraz co o tym myslec, on byl bardzo dobrym chlopakiem, zawsze moglam na niego liczyc moja rodzina rowniez, planowalismy sie pobrac w tym roku i nagle cos takiego, przezywam teraz najgorszy koszmar mojego zycia, nie wiem czy mam odejsc czy dac mu jeszcze jedna szanse. On przyzeka ze nigdy mnie nie zdradzil i jest gotowy to udowodnic, chce zrobic test na wykrywaczu klamst (my mieszkamy teraz w anglii i tu mozna takie cos zrobic za pieniadze)a potem chce zebysmy chodzili razem na sesje do psychologa. Prawda jest taka ze ja bylam troche samolubna w tym zwiazku, on bardzo ciezko pracuje a ja nie zawsze bylam wyrozumiala, narzekalam duzo i on mial zawsze uczucie ze nie moze mnie uszczesliwic. Nie wiem teraz co robic, moje serce walczy z rozumem. Rozum mowi zeby go zostawic bo jezeli zaufanie zostalo zlamane to co nam pozostaje i jezeli on robi cos takiego w pierwszych latach zwiazku to co bedzie potem? serce natomias mowi mi zeby dac mu szanse, ja go bardzo kocham i mimo tego co on mowi ja jestem z nim szczesliwa moze tylko nie okazuje tego tak ja on by chcial. Problem jest rowniez w tym ze my pracujemy razem i nie mamy wlasnych pieniedzy, on juz powiedzial ze jezli sie zdecyduje od niego odejsc to on mi pomoze finansowo, ale dla mnie to oznacza ze wszystko musze zaczynac od poczatku, mieszkam w uk od 4lat i bede musiala zaczac od zera, znalezc mieszkanie, prace itd albo wrocic do polski czego bardzo sie boje, nie wiem czy sobie psychicznie poradze z tym wszystkim, raz juz chlopak mnie zdradzil i przezylam male zalamanie nerwowe, teraz odkad sie o tym dowiedzialam prawie nic nie jem i ciagle placze. Prosze napiszcie co o tym myslicie? co powinnam zrobic? czy to co on zrobil przekresla szanse temu zwiazkowi czy jest jeszcze nadzieja???

Gość pivkarka
Heyka Anisha26, masz skypa? To jak masz ochote, to mogeme pogadac tam...

Gość podobna sytuacja
hej Anisha w zeszlym roku przezywalam to samo i wybaczylam teraz juz podobno nigdzie nie wchodzi ale niepokoj i tak zostaje...ja tak samo mieszkam w uk, z jakiego miasta jestes?jakbys miala ochote pogadac to odezwij sie, wymienimy sie meilami. pozdrawiam

Hey mam podejrzenia ze moj chlopak mnie zdradza albo poznal kogos. Ostatnio wogole sie nie kochamy on nawet nie patrzy na mnie woli film obejrzec. wisi mu to co mowie i pisze. Ostatio czesto klamie i obietniece juz tyle nie znacza do niego jak kiedys. W ogole nie przyjezdza do mnie bo narzeka ze nie ma czasu pieniedzy, itp. A czesto z kumplem wychodzi i zawozi go i odwozi. Nie przyjezdza czesto do mnie nie stara sie. Czy on ma inna?

Gość Kamyk991
A ja powiem co ja Ci radzę ;) Proponuję, abyś zaczęła chodzić na imprezki (w wolnym czasie)... ze znajomymi (z nim nie)... Fajnie gdyby nie wiedział... To że wie może owocować w zazdrość o Ciebie (co jest plusem) lub kłótnie i przesunięcie szali na konto jeb*n*j lezby (co jest minusem)... Może kogoś poznasz ;) A wcale nie musisz rzucać tego palanta ;] Znajdź swojego asa w rękawie... Może poznasz kogoś kto będzie dla Ciebie miły, szczery, troskliwy... I zmienisz obiekt miłości z czasem... ;) 1

Gość fxngvmvm
No koleś jest nie w porządku w stosunku do Ciebie

Gość fxngvmvm
Ludzie... Czy to facet, czy kobieta, tak jak pisze autorka, czy Ty Anisha26, jak ktoś kręci, kłamie to nie marnujcie swojego czau i zdrowia na to... Są ludzie w porządku, i są ludzie perfidni. O ile Ci pierwsi potrafią się uczyć na błędach, tak ci drudzy nie chcą- i nie róbcie sobie wtedy złudzeń... Anisha26, Twój to może ten lepszy typ, i może faktycznie coś do tego dołożyłaś, kto to wie....

Mój chłopak ma sporo koleżanek. Na początku ufałam mu i nie denerwowało mnie to, że co jakiś czas się z jakąś spotka. Później coraz bardziej mnie to zaczynało irytować. Ostatnio przyjechała do niego koleżanka z innej miejscowości, której nie znam i nie wiem jak wygląda, znam tylko jej imię. Umówił się z nią po południu, a wieczorem mieliśmy się spotkać. Cieszyłam sie na to spotkanie, bo sie za nim steskniłam, ponieważ nie było go kilka dni. Kiedy zbliżała sie juz godzina naszego spotkania, napisał mi smsa, że uciekł jej autobus i ze do późnego wieczora bedzie musiał z nia zostać. Nie odpisałam juz nic na tego smsa, bo nie zatkało. Nie wiem już sama czy histeryzuje, ale bardzo mi sie smutno zrobiło. Co mam zrobić? odezwać się pierwsza? czy czekać, aż on to zrobi?

Gość MaryskaK
Nie popełnijcie tego błędu co ja. Siedziałam dużo na pudelku itp. a w tym czasie moje życie się waliło. Okazało się, że mąż mnie zdradza. O dziwo wszystko wyszło na jaw po teście na stronce CZYONZDRADZA . PL z resztą polecam przekonajcie się same! Teraz zacznę wszystko od nowa. Najgorsze, że podejrzewałam go już od dawna, ale zbyt zajęłam się codziennością i przestałam być czujna. Warto przemyśleć wszystko złota zasada: UFAM, ALE SRAWDZAM ;) Oby żadna z was nie przeżyła tego co ja. Nie dajcie się oszukać, nie ufajcie ponownie, bo znów was zdradzi Nie mogę sobie wybaczyć zmarnowanego czasu.

Gość Weronikaaa20
tak

Gość Aa to samo mam i ja...
Moj chłopak i tak jest lepszy... :( czasem lubiłam mu sprawdzić telefon i raczej nigdy nic nie było niepokojącego. Teraz od roku pracuje w niemczech i co 3 tygodnie przyjeżdża na Tydzien. I to wystarczyło. Tylko ze moj pawel jest lepszy dlatego ze pisze az do dwoch. Po 5 latach idealnego związku. Ja nie moge ze otrząsnąć. Nie radzę sobie kompletnie. Przeczytalam ze do jednej pisze ze za nia teskni ale ze jak jest w Polsce to nie moze tak do niej pisac bo nie chce mi sie tłumaczyć. Szok rozumiecie szok. Wczoraj z nim rozmawialam to niby święty. Ale to co dzis Przeczytalam to koszmar. I tak spac nie moge mysle co zrobic. Jest mi tak ciezko bo ja naprawde go kocham ale wiem ze jezeli mu na to pozwolę to juz tak zawsze bedzie. Wiec mam plan zeby jutro jechac do niego i Wziac wszystkie swoje rzeczy. Jak bedzie sie bardzo starał to moze po czasie dam mu szansę. A jezeli nie no to (nie wiem jak przeżyje) ale jakos bede musiała i może po czasie powiem sobie Aneta dobrze zrobilas... Tylko ze ja chce zeby było dobrze... Juz tak czarne mysli mi przez glowe przechodzą. Nie mam sily juz naprawde nie mam sily...

znam sposoby jak dostarczyc ci dowodow na wiernosc faceta jak sprawdzic jego reakcje na pewne sprawy jesli nie masz pewnosci co do wiernosci faceta napisz do mnie na meila !!!dzialamy w calej polsce !!! nasz meil : anetka-anetkowska@wp.p l piszcie a gwarantuje 100% zajecie sie sprawa !!! koszt jest indywidualnie wyliczany wszystkie dowody wysle badz dostarczy moj kurier nie biore kasy z gory !!!!

Autorko, bez złudzeń, zdradza Cię na 100%, Mało tego będzie to robił nadal. Albo zgadzasz się na to, albo zerwij . Nie poniżaj się śledzeniem go , czy wydzwanianiem do jego kochanek. Ja mam tylko przeczucia że mąż mnie zdradza. Nie mam dowodów, a chciałabym mieć. Jak bym je miła to od razu rozwód. Twój chłopak nawet nie stara się tego ukryć. Jak nie jesteś w stanie odejść, to zadbaj o to żebyście jeszcze nie mieli dzieci. Z dzieckiem odchodzi się znacznie trudniej.

Gość gość
nikomu nie mozna wierzyc

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.

Gość Mariola22WWA
Słuchajcie jak chcecie sprawdzić faceta to przeczytajcie jego smsy. Skorzystałam ze strony szpiegsms.tk i w ciągu dosłownie 5 minut miałam wszystkie smsy męża na komputerze. Zarowno, te które wysłał jak i odebrał. Świetna strona, na pewno skorzystam jeszcze nie raz. Serdecznie polecam!