Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HrabiaZenHorst

PERFUMY - FM

Polecane posty

Gość buziaki dla
Hrabiego :) katalog dostałam i perfumki też :) nawet próbeczke nadprogramowo :):D rzeczywiście obsługa super :) napewno zostane stałą klientka :)

Gość ladyti
panie Hrabio wystawi mi Pan na aukcje Gucci Rush 1 dla mnie, albo pure poison to zalezy ktore sa mniej slodkawe.czy sa moze jakies promocje przy zakupie 2 szt? z meskicha zapachow to pana faworyt Black XS chyba tak?

Lady Ti :) dla Ciebie zawsze wystawię :) proponuje Rish :) ( jak zawsze ;) męski XS jest jak najbardziej ok :) promocje moge omówić na GG :) ale jak zawsze przy 2 sztukach i pwłacie na konto przesyłka gratis i 2 wybrane próbki :) reklamówka :)

Gość ladyti
Panie hrabio ostanio cos szwankuje u mnie w domu net. dlatego nie chche sie umawiac na gg a potem nie miec mozliwosci powiadomic, ze nie mam kontaktu ze swiatem.podam moze swoja poczte. ladyti@o2.pl .decyduje sie na Rush 1 i XS meskie a z probek to mzoe byc meski JOOP i jakies damskie.

Gość ladyti
dziekuje za aukcje,jak najszybciej postaram sie wyslac pieniazki.

Gość ladyti
mam pytanie czy znasz kogos z Lublina lub z okolic, kto zajmuje sie rozprowadzaniem perfum FM? mialabym po prostu blizej.bez urazy z Toba negocjowac jest ok.acha i gdzie poczytac o nowych zapachach z FM? czy musze sie logowac na stronie?

Nie mam nikogo w tej okolicy zawsze możesz być pierwsza ;) na stronie zalogować sie mogą tylko konsultanci :) a linka do katalogu zaraz dam Ci na maila :) ... nie obwieszczam go publicznie bo jest na moim serwerze :)

Zostało mi już tylko pół flakonika Jil Sander Hrabio. Ty to masz gust, będę chyba musiała zamówić kolejną buteleczkę ;)

Magdosia :) dziekuję :) ale powiem Ci ,ze jest teraz Promesse - Cacharel napewno by Ci sie podobał :) mnie powala na kolana ..... w dobrym tego słowa znaczeniu :) Zapach został stworzony dla kobiety zmysłowej, delikatnej i pełnej namiętności. Doskonały na romantyczne chwile. Nuty zapachowe: mandarynka, bergamotka, jaśmin Sambac, orchidea, czarna jagoda, ambra, piżmo, drzewo sandałowe i drzewo cedrowe. bomba :)

Gość Oluśka
i to lubie poprosiłam i mam katalog a tak pisałam po sto razy w postach i lipa :S buziaki dla Hrabiegio :**********

Chciałabym prosić o katalog jesli to możliwe:-) z góry dziękuję mmari@o2.pl

Gość niebieskoookaa22
nikaa21@o2.pl

Poszło :) oczywiście jak zawsze wystawiam na zyczenie :) jak zawsze przesyłka 0zł :) ... zbieram zamówienia na dzień mamy :) jakby ktoś zapomniał ;)

Gość danda
Bardzo proszę o katalog na adres : danmach@go2.pl

Gość Kasia222
Ja własnie dziś odebralam tez perfum FM dla mnie 97 a dla chłopaka 63. Kobiecego zapachu nigdy nie miałam ale wiem ze męskie pachna naprawde fajnie i są trwałe. A po drugie Czarnego Addidasa spotkałam narazie tylko właśnie w tej seri.Pa

:) bo to piękne zapachy :) są i jedyne w swoim rodzaju :)buteleczka niebawem znów ma być modernizowana :D i dobrze :)

Gość lepiej niech atomizery
zmodernizują :-o

To bardzo dziwne bo jeszcze nikt mi sie nie skarżył na atomizery( sposród tych które ja sprzedałem) , owszem czytałem na forum o tym problemie nawet rozmawialem i pytałem co i jak i wiem , ze partia z atomizerami , która była sprzedawana była w okresie - styczen - luty pochodziła on innego dostawcy (atomizerów) . Ale wszystko jest ok :) dawno juz zmieniono dostawcę :) oczywiscie katalog na maila dalej aktualny :)

Gość benny hill
zamowilam sobie kenzo l'eau par no i light blue, czy ktos moze mi powiedziec czy nie pachna tania podrobka? wachalam juz wiele odpowiednikow i kazdy pachnial inaczej.

Gość poiuyytttt
a co sądzicie o Elizabeth Arden 5 aleja -teraz w Rossmanie 99zł za 75 ml. woda perfumowana - WARTO???????

Benny :) light blue jast prześlicznie zrobiony , moje klientki stale go kupuja ( wracaja po nowa butelkę ) Kenzo ma węższe grono zwolenników ( ten kenzo) ale również uwazam ,ze jest bardzo ładny :)

Gość ladyti
Hrabio jak zawsze kontakt szybki, sprawny. wlasnie syn zadzwonil, ze przyszly perfumy, az mnie skreca pojsc juz do domu, nie moge sie doczekac, a on uff od razu sie pytal czy moze otworzyc i czy to dla niego meski zapach.dzieki jak zawsze przesylam sliczny usmiech.tyle moge.

Gość aleksandera
A czy jest zapach dla mężczyzn Hugo Boss?

Aleksandera :) jest : nr 43 - Hugo Energise - hugo Boss nr52 - Boss ( szary) - Hugo Boss nr 54 - Hugo ( zielony) - Hugo Boss i 29 innych :)

Gość ladyti
Hrabio nie moge kurna wysylac tzn.nie wiem jak tutaj na kafe wysyla sie usmiechy, ale Ty i tak wiesz ze zycze milego dnia. papa.hm ciekawe co moje slonce powie na nowy zapach .bo przeciez my kobiety oprocz tego,ze uwielbiamy pieknie pachniec dla samych siebie,robimy to i dla Was.