Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaaa24a

Czy szampon Nizoral może pomóc na wypadajace wlosy ???

Polecane posty

Gość Martaaa24a

witam! pytanie w zasadzie w temacie. Od kilku dni zaczely bardzo wypadac mi wlosy. Zastanawiam sie czy cos moze pomoc leczniczy szampon Nizoral. Pozdrawiam !!!

Gość oj wydaje mi się ze nie

Gość Martaaa24a
A macie jakies pomysly jak sie za to zabrac. po zaliczam malego dolka

Proponuje wybrac sie do dermatologa a nie szukac cudownych lekarstw na wszystko.

Gość a ja kupilam sobie
drażetki 'merz spezial',ponad 40 zł-starcza na miesiąc,włosy jakby mniej wypadają,ale może tak mi się tylko zdaje,bo obcięłam,w każdym razie na gumce zostają,z tym,że biorę te tabletki niecały miesiąc,w aptece powiedziała mi,ze efekty widać dopiero po dwóch miesiącach....no więc czekam....napiszę jaki był 'wynik końcowy'

Gość dermenka
ja od 3 tygodni myję włosy szamponem do wypadających włosów-Dermena.Na razie nie pomógł,ale dziewczyny go zachwalały więc czekam na efekty i jestem dobrej myśli;) Kupisz go w aptece za jakieś 27 zł! No i zacznij działać od środka-jakieś witaminki-jest ich pełno,do wyboru do koloru!Powodzenia!

Gość vinca
Nizoral w zyciu!!!! To szampon przeciwlupiezowy, zawiera srodki przeciwgrzybicze (bodajze ketokonazol) i strasznie wysusza wlosy. Na lupiez, i owszem, pomaga, ale na wypadanie nie. Postaraj sie zwiekszyc w diecie ilosc bialka, a jesli sie odchudzasz, przerwij kuracje.

Gość Nizoral to antybiotyk
Jeżeli przyczyną wypadania włośów są jakieś grzyby czy bakterie to może pomóc, ale raczej tak nie jest, więc radzę wizytę u specjalisty a przynajmniej jakieś pigułki witaminowe.

szampon Dermena - zapobiega wypadaniu włosów. do tego odżywka Wax, doustnie Zincas Forte.