Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 narinka

on ma orgazm. a ja nie.

Polecane posty

Go艣膰 malbea
Czemu rzadko sypiacie ze sob膮? czy to wynika z tego 偶e nie masz orgazmu ? a pieszczoty? dotyk?a moze jakies inne zyciowe problemy? hm... cie偶ko jest co艣 osi膮gn膮膰 je偶eli si臋 "nie 膰wiczy" ;) a co do "samodzielnych orgazm贸w" spr贸buj paluszkiem... jak Ty sie nauczysz, potem nauczysz jego. Prysznic to zdrada - wierz mi... Przeczytaj fragment erotycznej ksi膮偶ki, obejrzyj erotyczny film, wyobra藕 sobie siebie w tych sytuacjach. Kt贸ra z nich chcialabys doswiadczy膰....? Po艂贸z sie wygodnie na 艂贸偶eczku, paluszek na 艂echtaczk臋, zamknij oczy i do dzie艂a.... szukaj miejsca kt贸re Cie podnieca, ws艂uchaj si臋 w siebie.... daj sie ponie艣膰 wyobra藕ni.Jak nie za pierwszym, za kt贸rym艣 razem si臋 uda.Ja tak zrobi艂am.My艣lalam ze juz jestem skazana na prysznic ale tak tez sie da ;) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kurcze no...
mlabea, dzi臋ki馃尲 w艂asnie problem w tym, ze nadal mieszkam z rodzicami i nie ma okazji:( A poza tym nie mam orgazmu, wiec wcale az tak mi nie zale偶y:( Bardziej dla jego przyjemnosci...A co do pieszczot, to po przeczytaniu tego topiku w艂a艣nie stwierdzi艂am, ze najpierw musze sama spr贸bowac, a potem go nauczyc:) Z masturbacja tez bedzie problem, ale bede pr贸bowac wieczorkami:) Moze jeszcze jakies propozycje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurcze no...
ale g艂贸wnie polega to na pieszczeniu/przyduszaniu tego guziczka w 艂echtaczce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malbea
Kurcze :) niech Ci zacznie zale偶e膰... bez obsesji ale warto.Uwierz starszej kole偶ance 偶e to potem powoduje mas臋 frustracji i problem贸w o kt贸rych teraz by膰 mo偶e nie my艣lisz.A poza tym to forma spe艂nienia dla Ciebie i jego.Cho膰 sama nigdy tego nie dozna艂am (przy m臋偶czy藕nie) to czuje w ko艣ciach 偶e to musi by膰 fantastyczne i bardzo wi膮偶膮ce je偶eli si臋 naprawd臋 kochacie.A w kwestii technicznej... tak.Masuj "guziczek".Z g贸ry, z do艂u, wok贸艂. Czasem okolice po bokach s膮 niezwykle wra偶liwe.Czasem dotykanie jednego miejsca pobudza, ale innego dopiero prowadzi na szczyt.Warto szuka膰.Poczytaj te偶 ksi膮偶ki ale te dla m臋偶czyzn, jak doprowadzi膰 kobiet臋... W艂膮snie zam贸wi艂am par臋 tytul贸w:) moze tam co艣 nam podpowiedza? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iyujmija
ja nie lubie dotykac guziczka to potem boli i w ogole paralizuje mi ruchy :P wole nad guziczkiem i jezdic dwoma palcami :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka..
hej! jestem tutaj nowa kocham sie ze swoim chlopakiem, od 7 miesiecy, prawie regularnie, ci miesiac, czasami 2x w miesiacu, i ani razu nie mialam orgazmu pochwowego, zawsze udawalam, i teraz mnie to juz przestaje cieszyc...wrecz utrudnia mi to.. owszem, orgazm 艂echtaczkowy czesto mam, ale podczas seksu analnego z nim.. mam niecale 18lat, i dziwie sie dlaczego nie mialam jeszcze orgazmu pochwowego?! przeciez to odpowiedni wiek.... nie wiem, co robi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie dygaaj
ja skoncze w tm roku 22 lata i tez nie mialam:), z tym ze nie poddaje sie, zminiam faceta.mialam naraie tylko jednego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka..
heh, ja tez mysllam o zmianie partnera, ale tylko na jeden raz...ale nie ma kogo;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysiunia
kurcze ja jestem w tej samej sytuacji co Ty, nigdy nie mia艂am 偶adnego orgazmu a jeste艣my ze sob膮 od 6 lat ale mog臋 Ci臋 pocieszy膰 偶e od niedawna zacz臋艂am pr贸bowa膰 i ju偶 za drugim razem by艂o lepiej. Ogl膮dam jaki艣 erotyczny i wtedy pieszcz臋 艂echtaczk臋 i staram si臋 skupi膰 na tym co robi臋 i co mi sprawia przyjemno艣膰, ale nie my艣l臋 o orgazmie tylko o przyjemno艣ci a orgazm sam przyjdzie. Jest jeszcze jedno czyta艂am jeden artyku艂, 偶e je偶eli kobieta doprowadza si臋 do orgazmu prysznicem to to j膮 uzale偶nia i nie b臋dzie potrafi艂a normalnie doj艣膰, nie wiem czy to prawda, ale wol臋 nie pr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka..
ja piescilam swoja lechtaczke ii dochodzilo tylko do dreszczyku, zawsze zmuszam sie o mysleniu o czyms innym ale nie wychodzi, eh.. coz sprobuje skupic sie, jak mi radizsZ:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurcze no..
zieki wszytskim馃憚 bede pr贸bowac, jak tylko bedzie okazja:p

Udost臋pnij ten post

piszcie dziewczynki jak Wam idzie zg艂臋bianie tajemnic w艂asnego cia艂a ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melbea
Dziewczyny,wszystkie ktore maja problem z orgazmem - polecam lekture.Od paru dni "studiuje" "Rozkosze kobiet.Jak zatroszczy膰 si臋 o sw贸j orgazm i kocha膰 si臋 rado艣nie" - Rachel Swift. POLECAM! Cudowna ksi膮偶ka, z ca艂ym programem, radami, 膰wiczeniami, daleka od g艂upich poradnik贸w i medycznych zwrot贸w.Obowi膮zkowa lektura dla ka偶dej kochanki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie no m.
No kurcze, ja mam np dopiero 16 lat, i glupio mi isc do ksiegarni i kupowac taka ksiazke, zwlaszcza ze wygladam bardzo m艂odo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melbea
Glupio? czy to alkohol 偶eby komus zagladac w dow贸d ile masz lat? ale swoj膮 drog膮 16 lat to niewiele jak na problemy z orgazmem :) moze nie powinnas sobie tym glowy zawracac tylko jezeli juz zacz臋艂as si臋 kocha膰 - to si臋 tym cieszy膰, a jak nie .... to troszk臋 sie dowiedziec a przede wszystkim znale偶膰 odpowiedniego faceta :) i do dzie艂a :)

Udost臋pnij ten post

w kupowaniu takich ksi膮偶ek nie ma nic g艂upiego...tak samo jak w kupowaniu prezerwatyw, test贸w ci膮偶owych czy globulek dopochwowych...mi te偶 kiedy艣 by艂o g艂upio, ale w ko艅cu stwierdzi艂am, 偶e to moja osobista sprawa i nikogo nie powinno to obchodzi膰... mo偶e poszukam tej ksi膮zki...a nie wiesz czy mog臋 j膮 dosta膰 w empiku? bo w innych ksi臋garniach raczej nie b臋dzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melbea
co do miejsca zakupu - nie wiem. Ja kupowa艂am na allegro. Ktos ja raz przeczytal i sprzedal za grosze. Polecam allegro do takich zakupow. Taniej, anonimowo i duzy wybor tytu艂贸w.

Udost臋pnij ten post

A s艂ysza艂y艣cie o czym艣 takim jak kulki Gejszy a tak偶e o 膰wiczeniu mi臋艣nia Kegla? to podobno pomaga, ale nie wiem bo nigdy nie pr贸bowa艂am...wie kto艣 co艣 na ten temat?

Udost臋pnij ten post

widz臋 偶e ju偶 cora mniej dziewczyn tutaj zagl膮da;( gdzie poucieka艂y艣cie??? ;( kto ze mn膮 pogada;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawa czy herbata
Ja zagladam :) Ale stoj臋 w martwym punkcie , ze strony partnera te偶 juz wsparcia brak, wi臋c chyba tak zostanie :( Do dziewczyn, kt贸re maj膮 problemy z orgazmem podcza masturbacji - 膯WICZY膯, 膯WICZY膯, 膯WICZY膯!!! Daje efekty - ja si臋 tego nauczy艂am wreszcie i nie mam juz problemu...co z tego, skoro mia艂o to by膰 krokiem do orgazmu z moim kochaniem, a stalo si臋 jedyny orgazmem jaki posiadam ...Lekki paradoks, co?:D melbea---> a oprocz tego, 偶e fajnie si臋 czyta, ta ksi膮偶ka daje jakies efekty ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koszulkaa
Kurcze, co do tego orgazmu, tez nie potrafie sie sama doporowadzic, a moim probleme nie jest to ze mnie cos boli czy nie potrafie.. poprostu juz powoli dochodze do punktu kulminacyjnego i nie wytrzymuje, tak mnie to wsyztko 艂askocze :D co na to poradzic...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecie co...
Ja te偶 mia艂am kiedy艣 problemy z orgazmem... tzn zacze艂am robi膰 to z moim facetem jak mia艂am prawie 18cie lat, no niby fajnie ale niestety doj艣膰 nie da艂o rady :(. Ale p贸藕niej przez przypadek trafi艂am na tak膮 ksi膮偶eczk臋 z kt贸rej dowiedzia艂am si臋 偶e nie istnieje co艣 takiego jak orgazm pochwowy (sam w sobie) wszystko zale偶y od 艂echtaczki. Kobietki r贸偶ni膮 si臋 anatomi膮 i je艣li 艂echtaczka jest za wysoko to penis jej nie dra偶ni podczas stosunku. No i sprawdzilam okaza艂o si臋 偶e w艂a艣nie tak mam. Ale poradzi艂am sobie z tym po czasie jakim艣 oczywi艣cie :). Wystarczy pom贸c sobie r臋k膮 dla mnie najlepsza jest pozycja od ty艂u ( byleby facet nie zachowywa艂 si臋 jak w艣ciek艂a nornica). Jest jeszcze jedna rzecz tylko trzeba si臋 prze艂ama膰 mi bardzo pomaga kiedy facet pie艣ci po艣ladki i wk艂ada bardzo delikatnie palec wiadomo gdzie... podobno takie co艣 sprawia 偶e doznania s膮 przjemniejsze na mnie to dzia艂a. Na pocz膮tku robi艂am tak a teraz to ju偶 w ka偶dej si臋 udaje :). Wi臋c nie za艂amujcie si臋 tylko szukajcie najlepszej opcji dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja z poprzednimi moimi facetam
to nie za bardzo wiedzia艂am co to orgazm-chyba za bardzo przejmowa艂am sie 偶e go nie mam,a z obecnym...uuuuuu mo偶e ze dwa razy go nie by艂o...a sypiamy regularnie od 3 lat srednio codziennie hihihi ,za wyj膮tkiem okresu .ORGAZM JEST W G艁OWIE A NIE MI臉DZY nogami ,trzeba sie kompletnie wyluzowac ,przestac zastanawiac i zacz膮膰 traktowac seks jako zabaw臋 a nie jak nie wiadomo co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawa czy herbata
Skoro orgazm jest w glowie, to czemu masturbuj膮c si臋 mog臋 go osi膮gn膮膰 niezaleznie od nastroju (stres, zdenerwowanie, zm臋czenie), a z moim facetem nigdy?

Udost臋pnij ten post

wiecie co ------> to z tym 偶e orgazm jest tylko jeden i 偶e nie ma orgazmu pochwowego, jest bardzo pocieszaj膮ce...te偶 gdzie艣 kiedy艣 czyta艂am 偶e punkt G to nic innego jak...przed艂u偶enie 艂echtaczki. A opcja z paluszkiem w ty艂eczku w naszym przypadku niestety odpada. nie bardzo rozumiem sformu艂owanie,偶e orgazm jest w g艂owie...jak mo偶e by膰 w g艂owie skoro ja go czuje mi臋dzy nogami? kawa czy herbata---> pod膮偶aj膮c tokiem my艣lenia poprzedniczki, 偶e orgazm mamy w g艂owei, w Twoim przypadku widocznie Twoja g艂owa \" blokuje si臋\" jest nastawiona na orgazm osi膮gany tylko przez Ciebie, pod艣wiadomie ju偶 si臋 przyzwyczai艂as i wpoi艂a艣 sobie 偶e mo偶esz go mie膰 tylko sama ze sob膮. Musisz troszk臋 \"oszuka膰\" sw贸j umys艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecie co...
Fakt orgazm zale偶y od g艂owy. Dziewczyny nie maj膮 takiego orgazmu jak faceci automatycznego tylko wyuczony. Jak wiecie co lubicie co pomaga poprostu m贸wcie o tym facetowi. Wa偶ne 偶eby si臋 prze艂ama膰. Ja sama nie gadam w trakcie, tylko po wszystkim chwale m贸wie a to naprawde fajne by艂o jak... albo nie tak mocno nast臋pnym razem. Tylko ganie delikatnie a jak wychwalam to ju偶 tak d艂ugo jak moge i on wtedy chodzi taki dumny i zadowolony z siebie przez kilka godzin (hehe uroczo to wygl膮da) ale pami臋ta co mi si臋 podoba艂o, a jak nast臋pnym razem powt贸rzy to o czym mu m贸wi艂am to r贸wnia偶 zwracam uwag臋. Dzia艂a to :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurkawodna
Czyli co, jezeli moja lechtaczka lezy zbyt daleko od wejscia do pochwy to o jakimkolwiek orgazmie wez wlasnego udzialu moge zapomniec? Tzn chodzi mi o to, ze nigdy nie dojde bez pomocy ,, ze zewnatrz ,,? orgazm z samego stosunku bez udzialu raczek czy jezyka jest wtesy niemozliwy??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecie co...
Dojdziesz dojdziesz. Tylko trzeba 膰wiczy膰 :P.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiepski_kochanek
Moja zona nigdy sie nie masturbowala i byla dziewica gdy sie poznalismy.Ja mialem jakies niezbyt duze doswiadczenie. Prawie od razu ona zaczela osiagac orgazm ze mna, bo piescilem jej lechtaczke. Orgazm miala nawet wczesniej niz byla nasza pierwsza penetracja. Nawet teraz, juz prawie 4 lata jestesmy razem, czesciej piescimy sie rekami lub lizemy niz penetrujemy,bo wtedy ona osiaga orgazm. A, nawet nauczylem ja masturbacji :) Niestety pochwowego nigdy nam sie nie udalo osiagnac, bo ja mam problemy... ;) wiadomo o co chodzi. Moze sprobujemy kiedys zabawek... Dziewczyny nie wstydzcie sie powiedziec facetowi, ze lubicie pieszczenie lechtaczki, a wiekszosc facetow chetnie popatrzy jak same to robicie. Tak o wiele latwiej osiagnac orgazm. A jak macie ochote, to poprobujcie osiagnac orgazm "pochwowy', to na pewno cos fajnego, zycze powodzenia. Nie zaczynajcie jednak od tego, bo to jest znacznie trudniejsze i sie rzadziej udaje. Faceci, pobawcie sie z dziewczynami, ruchanie nie zawsze wystarcza, nawet jak mozecie dluzej niz ja.

Udost臋pnij ten post