Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyggro_

krepujace ale wazne!

Polecane posty

Gość zyggro_

od wczoraj, podczas zalatwiania sie, zauwazam wraz ze stolcem "plamy" tluszczu... od dwoch dni boli mnie brzuch - nie potrafie okreslic przyczyny. czy ktos jest w stanie pomoc mi, podpowiedziec, co mi dolega???

Gość zakociona
Najlepiej do lekarza

Gość tłuszczu
??? a jak to niby wyglada ? i skad wiesz ze to tłuszcz ?

Gość ........11111112222222
a może to nie plamy tłuszczu tylko śluz z jelit? czytałam kiedyś, że zrogowaciałe, stare błonki czasem opuszczają nasz organizm

Gość zyggro_
widze, ze jak zawsze odpisuja ci, ktorzy kompletnie nic sensownego nie maja do powiedzienia... zakociona, pewnie, ze najlepiej do lekarza. na pewno to zrobie - ale tego w moim przypadku szybko zrobic sie nie da, bo sa straszne kolejki do lekarza 1szej pomocy. czekam na wizyte. tluszczu, wyglada to jak oka na rosole. domyslam sie, ze to tluszcz lub cos tluszczopodobnego. caly stolec jest nadzwyczajnie blyszczacy, jakby tlusty wlasnie. drugi obcy facet, dziekuje za tego typu odpowiedzi. dla twojej wiadomosci: nie jadam w ogole frytek.

Gość zyggro_
do ........11111112222222 myslisz, ze to moze byc sluz? tez slyszalam o tym, ze orgaznizm, oczyszczajac sie, wydala z siebie rozne stare komorki... tylko ze sluz prawdopodobnie bylby nieprzezroczysty, taki bardziej bialawy, strzepkowaty - tak mysle... u mnie wyglada to inaczej: jak oka rosolowe - przezroczyste, blyszczace. przepraszam za tak szczegolowy opis, ale wlasnie moze dzieki niemu, ktos rozpozna, co mi dolega...

Gość xyzzzzzzzzzzzz
prawdopodobnie masz zapalenie jelit, lub owrzodzenie koniecznie zglos sie do gastrologa

Gość zyggro_
czym moze byc spowodowane zapalenie jelit, co to walsciwie jest? bo sprawe wrzodow znam (bliska mi osoba ma z tym problemy) i nie sadze, zeby mnie to dotyczylo. czy to aby nie jest problem zwiazany z watroba? tak sie zastanawiam... moze to cos z watroba jest nie tak?

nie martw sie to nie tluszcz tez tak mialam ale moja ciocia pani doktor :) powiedziala ze to normalne i ze nie ma sie czym martwic rzeczywiscie samo przszlo na drugi dzien :) wiec glowa do gory raz na jakis czas gtak musi byc :) przyroda

Gość zyggro_
aga18, skoro normalne (co to jest ta dziwna wydzielina, jesli nie plamy tluszczu?), to czemu niby brzuch boli?... wciaz sie czuje zle. nie wyglada mi to na cos normalnego....

Gość Chciałam Ci pomóc
ale nie potrafię. Za Ty pomogłaś mnie. Jestem wolna od mojego dotąd ulubionego tłustego rosołu. Już nie tkne. Zawsze kilka kalorii mniej.

Gość zyggro_
ani frytek ani rosolu nie jadam (nie cierpie). nie sadze, ze to od jedzenia jakiegos moglo byc, bo odzywiam sie dobrze...

Gość spróbuj
poszukać w necie "wyniki badań stolca" czy coś takiego, mam w domu książkę, która opisuje objawy chorób, opisuje prostym językiem co znaczą wyniki badań krwi, moczu a także stolca, w tej chwili nie mam dostępu do tej książki ale może znajdziesz coś podobnego w internecie

Gość zyggro_
niestety, nic na ten temat w necie nie znalazlam... moze mozesz dotrzec do tej swojej ksiazki?? byalabym wdzieczna...........

Gość zyggro_
w smaku jest troche gozkie i bardzo tłuste

Gość zyggro_
zabawne... poprzednia wypowiedz nie jest moja. ktos podszyl sie pode mnie. sprobuj, czy jestes w stanie dotrzec do tej ksiazki??

Gość 11111
MOże jadłeś rybę maślan ą?

Gość zyggro_
hmmm, tak... byla ryba maslana.... a czemu mialoby to byc po niej??? jestem w szoku!....... byly przypuszczenia, ze to ta ryba mogla zaszkodzic... chyba ze po niej to normalne?????... szok....

Gość 11111
No to już wiadomo co ci zaszkodziło-nie jesteśś pierwszą i napewno nie ostatnią osobą-ta ry ba zawiera niestrawialne woski Niepożądane objawy są różneBiegunki o różnym stopniu nasilenia oleiste o pomarańczowym lub żółtym zabarwieniu ,wymioty,mndłości,wysypki na skórze,swędzenia a nawet serducho może zadudnic

Gość zyggro_
no to wszystko wiadomo.... nie ukrywam, ze jestem w szoku... czyli ogolnie ryba maslana nie jest zjadliwa, tak?... czy mozna gdzies o tej rybie poczytac?? pozdrawiam cie, 11111, i dziekuje za pomoc.