Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

w tym cyklu moze zajde w ciąże....

Polecane posty

no drożeją ale nie wiedziałam, że aż tak. Ja za swoje dałam 48 tys za 38m to prawie jak za darmo. Kumpela pare miesięcy po mnie kupowała identyczne i płaciła juz prawie 20 tys. więcej!

Moluś to faktycznie parę groszy zapłaciłaś za swoje mieszkanie! Ja jestem naprawdę załamana tymi cenami. Chcieliśmy wziąć 70tys. kredytu i kupić mamie kawalerkę za 40tys. a resztę chcieliśmy przeznaczyć na remont, ale w takiej sytuacji to nie wiem co zrobimy :(

Byłam wczoraj u kuzynki córki, która urodziła córeczkę. Jaka ta mała jest śliczna, taką ma ciemną cerę i czarne włoski, laleczka :) Aż jej trochę pozazdrościłam :P

czesc dziewczyny.. ja ostatnio rzadziej sie melduje za co was przepraszam, ale drobne problemy w domu i w malzenstwie nie za ciekawie...jakos nastroju mi brak na pisanie... emi w koncu zczela sie przewracac na brzuszek.tyle staralam sie ja nauczyc az przyszla rehabilitantka i w pol godziny dokonala cudu:) ja od czasu do czasu mierze temperature,poki co- owulacji niet.ciekawe kiedy wroci mi plodmnosc.po gabie13 m-cy @ nie mialam.. co do cen mieszkan to u mnie w warszawie ceny sa juz tak wywindowane ze lepiej -a eraczej wyzej- nie mozna...poki co mieszkamy w podziadkowymm mieszkaniu ale jak przyjdzie sie stad wynoscic to na kredyt mieszkaniuowy nawet nie mamy ulamka jednej setnej szansy...eh..:0 a 200-300 tys zl nie mamy, a bez samochodu pod miastem nie molzemy zamieszkac..buuuuuu markotko...doczekasz sie, zobaczysz:) molus🌻 czarnulek:) bradnie, flo, agapkai reszta!!!!!!!!!!!!1🖐️:P🖐️

Padlinka na chociaż Ty się odezwałaś, bo Agapa i Domi to juz całkiem o nas zapomniały! Flo to wiadomo, wielki świat, Brednie ma co robić z takim maluszkiem, to jej można wybaczyć :) No masz rację, kiedyś się doczekam, a póki co w wieku 22 lat zostałam cioteczną babcią :P no bo moja kuzynka jest już babcią a ma córę w moim wieku, która właśnie urodziła mała Blankę :) Trochę to pokręcone :P

hehe markotus-cioteczna babcia------super!!!! imie malej tez super-Blanka:) brednie tez odzywa sie tak rzadko bo nie ma internetu:) miejmy nadzieje ze zalozy w niedalekiej przyszlosci.. ja postaram sie czesciej pojawiac tutaj ale stale jak zwykle kibicuje komu trzeba ;) i w czym trzeba, hihhi bedzie dobrze! :D dobrej nocki

Dziewczyny normalnie szok! Dostałam okres! Co prawda trochę spóźniony (11 dni), ale grunt, że jest i to bez leków :) Nie miałam normalniej miesiączki bez żadnej ingerencji od 7 lat!!! Padlinko imię malutkiej jest zbliżone do imienia babci- Blandyna, ale że jest to bardzo żadkie imię i ludzie często je przekręcają np: Blondyna albo Balladyna, to dała na imię Blanka, już troszę bardziej znane. A mała jest prześliczna :) A co tam u Ciebie, jak się układa?

hej markotus :) jakby to glupio nie zabrzmialo:GRATULUJE OKRESU :P u nas jako tako. z mezem niezbyt...moze to przez to ze znow dopada mnie depresja...malymi kroczkami...bede musiala czesciej chodzic przez jakis czas do psychologa...eh..a pomyslec ze kiedys uwazalam ze depresje to wymysl hipochondrykow :o i ze do psychologow chodza tylko przewrazliwione na swoim punkcie chore jednostki..teraz chce mi sie smiac z tych moich uprzedzen... wiecej nie pisze poki co bo mi smutno.dowiedzialam sie przed chwila ze zmarla mama jednej z dziewczyn z sierpniowek..i nie moge znalesc odpowiednich slow pocieszenia...:( caluje

Padlinuś dziękuję :) Ty zmieniłaś pocztę, prawda? Wysłałam do Was dziecwyzny mejla, ale do Ciebie Padlinko nie doszedł. A z tym psychologiem to dobry pomysł, na pewno pomoże spojrzeć Ci odpowiednio na wszystkie sprawy, głowa do góry :)

dziendoberek wszystkim:) hello markotko :D noooo zmienilam poczte...zapomnialam czy wam to zglaszalam czy nie , jakby co nowy adres pod nickiem mam:) no i czekam, czekam czekam na maila u mnie od rana \"lelewajaaajaabuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu\", i naprzemiennie jak nie jedna to druga..chyba sobie stopery do uszu musze sprawic :P nawet popisacspokojnie nie mozna ciesze sie ze u nas bada mistrzostwa..w koncu bedzie stymulowac cos do budowy drog i troche ludzi moze znajdzie zatrudnienie..hurra jednym slowem :P spadam do placzek moich poki co. dobrego dnia.🌻

No to faworytką jest sukienka nr 1 :) Pokazałam mojemu miśkowi i jemu też ta się najbardziej podobała :) Mnie osobiście też podoba się ta z golfikiem (ostatnia). Czarnulek ja nie wchodziłam na żadną specjalną stronę, tylko wpisała w google: suknie ślubne i mi wyskoczyły takie cudeńka :) Pozdrawiam :)

Witajcie Przepraszam, ze nie pisalam... Napisze krotko, bo nie bardzo jestem w nastroju. W tym cyklu chyba sie udalo. Tzn test byl pozytywny... ale niestety dostalam @. Niestety nie moglam tu zrobic testu z krwi wiec tak naprawde niczego nie jestem pewna. Wszystko wyglada na to, ze to bylo samoistne poronienie:( Smutno mi strasznie, ale nie poddaje sie. Bede walczyc dalej. 8 maja mamy wizyte w klinice. Moze oni nam pomoge. Kurde...13 miesiecy czekalam i gdy juz sie udalo to los mi to odebral:(

domi-kochana, przykro mi ze tak sie sytało..ale to byla typowa miesiaczka?bo niektore dziewczyny pisza ze mozna miec pseudo-okres w czasie ciazy...ale nawet jesli twoje podejrzenia okarze sie prawdziwe, to trzeba wierzyc ze juz niedlugo znow ci sie uda i z happy endem ..jestem z toba.trzymaj sie słoneczko:)

Domi 🌻 Jestem po wizycie. Bałam się jak cholercia. Po torbieli ani śladu więc może ziółka pomogły :) ale jest endo. co prawda mała ale sytuacja jest i tak trudna. Troche się podłamałam ale gin nie powiedziła, że nie ma szans na dzidzie tylko, że czeka nas dużo pracy... Musi się udać prędzej czy później...W maju do szpitala na porobienie badań hormonów itd Pozdrawiam!

Molus trzymaj sie...tak sobie czasem mysle ze jestem niewdzieczna calkowicie..w chwilach kiedy mi sie dzieci dra,kiedy nie moge nigdzie wyjsc bo nie mam z kim ich zostawic, itd mam wszystkiego dosyc i sie wsciekam zamiast spojrzec na dzieci z miloscia i wdziecznoscia ze je mam...buuuuuuuuuuu

Zastanawiam się czy któraś z Was mnie jeszcze pamięta :D

hahaha, przeglądałam sobiew pocztę i patrzę a tam nicki: brednie, padlinka, moluś, agapa :D Ja po długaśniej przerwie wróciłam na forum zeby trochę popisac. Obecnie jestem na wątku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3438269&start=480 :) a co u Was??? Musze poczytac trochę wstecz to zobaczę... bo jeszcze nie wiem której się udało i bedzie mamą :D 🌻

czyli jak dobrze rozumiembedziesz grudniowa mamusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje🌻 popisz troche jak to wszystko sie dzialo, jak sie czujesz itd..strasznie jestem ciekawaa!!!!!!1

Padlinko oh działo się duzo. Po 1 poronieniu problemy z zajściem w ciąze. 2 lata i nic . Laparoskopia, histeroskopia i jak sie okazało przegroda na macicy. Przegrodę usunęlli i zaszłąm w ciąze. Długo sie nie cieszyłam... . Teraz jestem dobrej myśli :) niedługo idę na usg. Biorę leki na podtrzymanie, duphaston 3x1. Dałam sobie na luz i zobaczyłam 2 kreseczki :) Co u Was?

si , to ciezko bylo, ale super ze sie udalo...:) bedziemy trzymaly kciuki ,...mocno!a poza tym jak sie czujesz?mdlosci sa?;) u nas poki co tylko ja i brednie sie doczekalysmy(przynajmnuiej oficjalnie).reszciee stale kibicujemu :D

Czekaj jak to oficjalnie? Macie juz Maleństwa czy jeszcze są w brzuszkach Waszych ??? Ja jak narazie mam mdłości , szczególnie gdy wchodzę do sklepu to szybciutko muszę wyjść :D, sennośc o zaparci :( to ostatnie to utrapienie... ale da sie przezyc :)

heheh obie juz urodzilysmy. piszac \"teoretycznie\" mialam na mysli ze duzo tu kobitek sie przeplatalo ale niewiele zostalo wiec nie o wszystkich wiemy :) brednie pare tyg temu urodzila Marcinka a ja 1 wrzesnia emilke:)

Domi kochana, tak mi przykro :( Moluś Ty też się biedulko trzymaj! Ale grunt, że trafiłaś w dobre ręce! To wybierasz się na Polną, tak? Byłaś już tam kiedyś? Si gratuluję maleństwa :) Ja trochę zdołowana jestem od wczoraj :( Dobija mnie to moje pco. psychicznie szczególnie a przez to wpływa na wszystkie sfery życia :( Już czasami nie daję rady i mam tylko nadzieję, że jak już zajdę w ciążę to się to zmieni!

padlinka hahahaa :) super to wielkie Gratulacje :D ucałujecie Maleństwa :D tzn Ty to juz Pannę masz w domku :)

yyyyyyyy nuuuuudaAAAAAAAAAAAAAAAAAAA marazm kiła mogiła hiihihih może ktoraszarzuci jakis dowcip?co? pozdrowki wten piekny dzien:)