Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

padlinka

w tym cyklu moze zajde w ciąże....

Polecane posty

Przychodzi facet ze złotą rybką do onkologa. Wchodzi. Milczy. Onkolog również milczy. Patrzą na siebie pytająco. - Kicha. - wydusza z siebie wreszcie facet. - Słucham?- Kicha.- Jaka znowu kicha? - Rybka kicha. Chora jest znaczy się. - Panie, coś pan! Jak rybka może panu kichać? A w ogóle ja jestem onkologiem, czemu przynosi pan do mnie chorą rybkę? - Kolega pana zareklamował. Podobno raka pan wyleczył. :D

:D hiih molus dobre:) Para wybrala sie na zimowe ferie do malego, romantycznego domku gdzies w gorach. On od razu poszedl do drewutni po drwa do kominka. Po powrocie krzyczy: - Kochanie, jak strasznie zmarzly mi rece! - Wloz je miedzy moje uda i ogrzej - odpowiada ona czule. Jak powiedziala, tak zrobil i to go rozgrzalo. Zjedli obiad i on poszedl narabac jeszcze troche drewna. Po powrocie wola: - Kochanie, alez mi zimno w rece! - Wloz je miedzy moje uda i ogrzej - odpowiada ponownie dziewczyna. Nie trzeba mu bylo dwa razy powtarzac. Po kolacji chlopak udal sie po zapas drewna na cala noc. Ledwo wrocil, od razu wola: - Jejku, jejku, kochanie, jak mi zimno w rece! - Rece, rece! - nie wytrzymuje dziewczyna. - A uszy to ci nie marzna? :P

Powiedziła mi to na gg bo się bała osobiście. Pisze mi , że jej głupio bo wie, ze ja mam problemy a ona 3 dziecko będzie mieć.... Poryczałam się z radości i troche z zazdrości !!! Dziewczynka by mogła być bo ma już dwóch chłopaków....

Moluś nie wiem, czy ja jestem jakaś przymulona i nie rozumiem Twojej wypowiedzi, czy Ty coś pokreciłaś??? :)

hehe- czesc tekstu wcieło :) Miało być, ze dowiedziłam sie wczoraj ze moja najlepsza psióła jest w ciąży.Pwwiedziła mi to na gg.....

molus :) a moja znajoma na 4 dzieci a jej siostra nie moze miec ani jednego...zawsze przezywala jak musiala powiedzic ze spodziewa sie dziecka bo wiedziala ze siostre to boli wewntrznie. wiec nie dziwie sie kolezance.sama czasem sie lapie na tym ze mi czasem glupio mowic o dzieciach.. dziewczyny, normalnie mam zakwasy!!!!!!po weselu..ale JAKIE! yyyyyyy dziewczeta 🌻 aha,Jestescie moze przypadkiem zalogowane na gronie?

ojjooojjjoooojjjj ale PUSTO!!! Ja wpadłam się pochwalić, że na moim palcu lśni białe złoto i 5 brylantów :P

oj Markotka Szczęściaro! :) Podeślij foty! A my przez cały tydzień ostro się starliśmy choć nie wiem czy to coś da ;) A wczoraj news od kumpeli, ze w ciąży jest a jesczze inna chyba. A ja nie umie się z tego faktu cieszyć :(

No widzę, że jak już ja się nie odezwę to już nikt :( Co tam u Was kobietki kochane słychać? Pisać szybciutko! Wszystkie meldować się i to raz! :) Ja czekam po woli na kolejną @ ale....... istnieje prawdopodobieństwo, że nie przyjdzie, bo kilka razy się nie zabezpieczyliśmy :P Co prawda nie liczę na to specjalnie, ale kto wie...

No i co, gdzie jesteście???!!! Ja mam straszne zachcianki jedzeniowe, jak zwykle przed @ :P Przed chwilką przypiekłam sobie bułeczki na opiekaczu i posmarowałam sosem czosnkowym a teraz coś słodkiego bym zjadła i co miesiąc takie jazdy :P

Witam i ja! Pogoda pięnka! Nastrój gorszy bo pewnie czeka mnie szpital w przyszłym tygodniu i już dziś miłam jakieś dziwne sny 😭 Wiem, że tp będą tylko badania ale.... Dziś będe dzwonić to dowiem kiedy mam się zgłosić.

Markotka jak Ty leżałaś na Polnej i robili Ci te badania to jak długo leżałaś i co Ci dokładnie robili? Pamietasz? Hormony tez?

Moluś leżałam 3 dni (zawsze się tyle leży). Wizyta w szpitalu zaczyna się od izby przyjęć, gdzie trzeba poczekać na swoją kolej, później idziesz się przebrać i jest wywiad z pielęgniarką. óźniej pielęgniarka zaprowadzi Cię na oddział (musisz być na czczo) gdzie pobiorą Ci krew i później wywiad z lekarzem. Później jest ogólne badnie \"poglądowe\" plus ginekologiczne, następnie zakwaterowanie i usg. Na pierwszy dzień to tyle. Drugiego dnia jest dobowa zbiórka moczu (siusiasz do swojego wiaderka i możesz wypić 2 litry płynów). Czasem trzeciego dnia robią jeszcze badanie krwi i usg, ale nie wszystkim dziewczynom, tylko tym, u których wyszło coś niejasne. Powodzenia :)

Dzięki WIELKIE! Dzis nie udało mi sie dodzwonić😠 Teraz dopiero w środe będe próbować Pozdrawiam!

czesc dziewczeta :) jakos energii mi brak ostatnio, i sily, nawet na kafe mi sie nie chce siedziec co jest dziwne :P dzieci w koncu ozdrowialy na chwile, cale szczescie, teraz obie spia wiec mykam do garow bleh :O lenistwo moje nie zna granic piszcie jakie ploty nowe :)

Moluś ja też miałam zawsze problem z dodzwonieniem się :( Mam nadzieję, ze dokładnie Ci wszystko wyjaśniłam :) Jak będziesz miała jakieś pytania, to wal śmiało :) Padlinuś to chyba ta pogoda tak wpływa na nas, że nic się nie chce. A ja czekam na @, powinnam mieć dzisiaj, tempka spadła a @ nie ma, nic z tego nie rozumiem :/

Albo ja zgłupiałam albo mój termometr, bo dzisiaj tempka już wyższa a @ nie ma, a powinna być wczoraj, oczywiście nie nastawiam się, ale czasem jakaś tm mi głupi myśl przez głowę przemnkie :P Moluś, Padlinka, Brednie, Domi, Flo, Czarnulek, Agapa, Si 🌻

25 maja dzień dobry szpitalu na Polnej. Weekend w szpitalu- do bani!

hihi ja tam nie chce nic mowic, ale w ciazy z emilka mialam tak, ze w dniu spodziewanej miesiaczki temperatura nieznacznie mi spadla po czym znow wzrosla :P ...ale nie chce zbednie cie nakrecac :) buziaki 4all

Hej... Jestem po wizycie w klinice leczenia nieplodnosci. Wyniki M. nieco lepsze, ale ciagle jest zle. Na dzien dzisiejszy jedynie invitro. Na szczescie jest swiatelko w tunelu... Dostal lek po ktorym wyniki moga sie znacznie poprawic. Moga, ale nie musza. Loteria...:( Staram sie jednak byc dobrej mysli i wierzyc, ze tabletki pomoga. Ma je brac 3 miesiace a potem do kontroli. Tak wiec jak bedziemy w Polsce w sierpniu to dowiemy sie czy poskutkowalo. To by bylo tyle z najnowszych wiesci:)

Moluś to już całkiewm niedługo, ale nie martw się na Polnej jest fajnie :) no przynajmniej ja dobrze wspominam :) Padlinuś no chyba u mnie nic z tego, bo dzisiaj znów spadła no i mnie podkusiło i zrobiłam test, negatywny :( Domi głowa do góry, będzie dobrze :) musi być!!! Padlinko a co u Brednie i jej chłopaków?

markotko---szkoda..ale jeszcze bedzie dobrze domi, molus , czarnulek-🌻 z brednie dzisiaj sobie pogawedzilam troszke:) u nich wszystko ok, teraz pokatarzeni wszysy wprawdzie ale generalnie spoko. a marcinek to juz 4 miesiace konczy zaraz:) ale ten czas leci.a moja emka 1 czerwca skonczy 9 miesiecy..chlip..pod dzieciach widac jak sie starzejemy :) zimno i buro jakos na dworzu, w domu jak zwykle syf i tyle do roboty a tak malo checi :O PS a moja gaba spiewa sobie "pocaluj mnie kobieto..." hihi ciekawe skad takie pomysly ma

Widzę, że znowu pusto :( Ja juz po @, ale jakaś dziwna była, króciutka i skąpa a do tego takie dziwne wachania tempki przed nią, może to przez to zapalenie pęcherza. Byłam na badaniu moczu i jest fatalne, dostałam od razu ilny antybiotyk i już jest ok, nie wiem skąd takie paskudztwo załapałam :/ Co u Was drogie panie???

Hejka! Co u mnie? Hmmm Wczorja wsadziłam petunie w korrytka, pelargonie zaczynają dostawać pączki :) A dziś czeka mnie wyprawa po sklepach. Musze kupić kilka rzeczy do szpitala, jakiś ciuch na chrzściny, chłopu sandały i nie wiem co jeszcze. No i łapie już stresa szpitalnego 😭

markotko biedCTWIO, takie syfy zawsze przyplacza sie nie wiadomo skad... molus-nie stresuj sie kochana, jestesmyz toba :) mnie ostatnio wzielo na mini ;) stare baby za mna pluja z oburzeniem ze matka jedno dziecko w wozku drugie za reke i miniowe smi ubierac :P hihihhihihihihihihihi łal kocham to !!!!! hihi aaaa i dowiedzialam sie ze moja siostra ktora rok temu urodzila synka teraz spodziewa sie kolejnego dziecka, onasie cieszy a ja martwie...o jej zdrowie, bo tak ciezko tamta ciaze znosila, a poza tym kilkanascie miesiecy roznicy to nie tak duzo...eh a pomyslec ze keidys lekarze straszyli ja ze wogole nie bedzie mogla miec dzieci najprawdopodobnie...

Moluś ja też się stresowałam i później okazało się, że zupełnie niepotrzebnie, bo na Polnej jest świetna atmosfera, a na dodatek miałam dziewczynę w pokoju, która też jest z Konina :) Padlinuś młoda jesteś i zgrabna to noś mini a co :) niech się mohery oburzają ile chcą :P