Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzięki za info

czym się smarować?

Polecane posty

Gość dzięki za info

Jestem w 13 tg. Czy już mam smarować się, gdzie i czym na ewntualne roztępy? Co polecacie? Proszę podajcie też cenę produktu- nie ukrywam, ze też ma znaczenie. Choć dobrze wiem, że dobre kosztuje...

Gość ja używałam zwykłej oliwki
na całe ciało a zwłaszcza na brzuch, posladki, uda...

Gość Dzidzi81
Ja smarowalam sie penatenem na rozstepy , bardzo tlusty ale dobrze sie wchlanial . Moja siostra teraz smaruje sie kremem z duza iloscia gliceryny ( nie pamietam nazwy ) ale zadnego rozstepu nie ma a to juZ koncowka :)))

Gość matka poraz 2
Ja smaruję się oliwką Bambin i jak narazie się sprawdza, a jakie miejsca smaruję? Brzuch pośladki biodra - w 1 ciąży miałam rozstępy tylko na pośladkach dlatego teraz skupiam się też na nich.

najwazniejsze to codziennie masowac sie szorstka gabka do czerwonosci.okreznymi ruchami.brzuch,piersi,posladki,uda.a po takim masazu wsmarowywac balsam lub oliwke.

ja smarowalam sie zwykla oliwka chyba Nivea Baby i mimo ze przytylam 25 kg nie mam zadnego rozstepu a mam kolezanki ktore wcieraly w siebie tony kremow przeciw rzostepom przytyly do 15kg a maja rozstepy ogromne takze mysle ze nie do konca zalezy to od kosmetykow choc uwazam ze dbanie o siebie jest bardzo wazne

Ja uzywam roznych kremow.Polecam Galenic,chociaz nie jes tani.A przede wszystkim pamietaj,Zeby nie przesuszyc skory.Dobry tlusty krem do ciala z lipidami na noc wsmarowywany gruba warstwa to jest to.

Mam do polecenia bardzo dobry krem. Stosowałam go od pierwszych dni, kiedy tylko dowiedziałam się o ciąży. Zero rozstępów i problemów. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.