Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeeczonaas

Czemu faceci musze byc tacy szorstcy i konretni? Nie mozna im sie wyzalic ,,

Polecane posty

Gość zmeeczonaas

bo zaraz chca szukac gotowych rozwiazan oni nie rozumieja ze kobieta chce po prostu pogadac nie rozumieja

Gość zmeczonaas
mojemu sie nie moge po prostu wyzalic zaraz chce mi pomoc działajac a mi chodzi tylko o rozmowe,,,

Gość ciekawaj
do tego jeszcze jest skorpionem!!!!!!1

Gość ja tam mojemu
mogę sie wyżalic na każdy temat i nigdy nie usłyszałam że nie ma ochoty tego słuchać itp. Wysłucha, powie co o tym myśli i pocieszy ale nigdy nie wyśmieje czy zignoruje :)))

Gość ja tam mojemu
obciągam z połykiem :) to dlatego!

Tacy przewaznie sa faceci. To nie wynika ze zlej woli tylko z ich natury i z roli jaka od wiekow musza odgrywac. Jesli widza problem, to nie placza, nie uzalaja sie tylko skupiaja sie na poszukiwaniu rozwiazania. Jesli szukasz wspolczucia, empatii itp do tego lepsze sa kobiety :)

(heh wczesniej niechcavy enter wcisnelem:P) Po prostu nie znalazlas tego odpowiedniego :classic_cool: ja rozumiem swoja dziewczyne a ona mnie i kochamy sie najbardziej na swiecie :D

Uważam ze faceci to mają w genach. Po prostu gdyby faceci tacy nie byli prawdopodobnie gatunek ludzki wyginąłby :) Wyobraź sobie że np. za czasów epoki kamienia łupanego mężczyzna musiał walczyć i być cały czas aktywny żeby wyżywić rodzinę. Co by to było gdyby rodzina przymierała głodem a prafacet zamiast działać usiadłby na kamieniu, założyłby ręce i się użalał nad tym że nie ma co jeść.