Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiunia

Czy od paierosów się chudnie?

Polecane posty

Gość od papierosów
cycki nie rosną

Gość dobrze radzę
nie, ale robi się brzydka cera, zacznie ci śmierdzieć z ust i będziesz musiała wydawać kupe kasy na faje,-czy nie lepiej na aerobik ,żeby zrzucić pare kilo?

Gość nie i jeszcze raz nie

Gość od papierosów
ma się brzydką szarą i ziemistą cerę. Śmierdzi się tymi papierochami. Po jakimś czasie ma się problemy z gardłem, no a że można mieć raka to chyba już wiesz. Schudnąć można w inny sposób,a dokładnie w zdrowy

Gość elleelle
tak. bedziesz szkieletem, szybciej niz niepalący.

Pewne substancje chemiczne w tytoniu powodują że kał wolniej (albo szybciej- niepamiętam :-) ) się przemieszcza w jelitach przez co przemiana materi jest minimalnie szybsza- ALE TYLKO MINIMALNIE!!! Raczej nie odczujesz że przez palenie schudniesz Zato przy odstawieniu papierosków często następuje znaczne zwiększenie wagi ciała, ale jest to związane z tym że osoba rzucająca niema \"co zrobić z rękoma\" więc zaczyna JEŚĆ Wniosek jest taki- paląc raczej nie schudniesz, co najwyżej dorobisz się brzydkiej cery, żółtych zębów, i chorób tętniczych Wybierz mądrze :-)

Gość chudzinka
znam inny lepszy sposób na chudnięcie bez wyrzeczeń.a przy okazji odtoksycznia sie organizm.pytania?

Gość a jaki to sposób
?

Gość chudzinka
odpowiem na pytania o zdrowa diete. kotkidwa21@wp.pl

Gość chudzinka
świetne preparaty wyszczuplająco odmładzające.same witaminy.wypróbowałam na sobie :dwa tygodnie po 2 cm w talii ,biodrach,udach ubyło

Gość chudzinka
przy okazji palenie rzuciłam i wcale nie tyje.

Stary ludowy sposób na schudnięcie- Łapiesz angine i jej nieleczysz, w przeciągu 2 tygodni chudniesz minimum o jakieś 3-5kg Skutki uboczne: Możliwe komplikacje po chorobowe- Utrata słuchu, kłopoty z krążeniem, ropnienie gardła Niepolecam ale i tak wydaje mi się 10 krotnie bardziej zdrowy, racjonalny i skuteczniejszy od zaczynania palenia papierosów

Gość elleelle
tak na marginesie: znam mnóstwo palących grubasów. wy zapewne też, prawda? papierosy ich w zaden sposób nie odchudzają

Co do palących grubasów, to chyba pewien paradoks, bo jest ich mnóstwo:) Ale prawdą jest, że paierosy przyspieszają przemianę materii, udowodniono to naukowo. Ja osobiście lecę do kibelka na zawołanie jak tylko o papierosie pomyśle... Jest jednak druga strona medalu. Mnej więcej 15 min po zapaleniu paierosa pojawia się ogromny apetyt...:(