Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciętna żonka

Mój mąz ma ochotę na zdradę - wczoraj mi o tym powiedział

Polecane posty

Gość przecietnamoze tak
sie wreszcie zrobisz na czarno? wiecznie beczysz,ze sie ktos pod ciebie podszywa... zmien to.

Gość hmmmm.......
Generalnie to ta sytuacja przypomina mi taki dowcip "Małżeństwo z wieloletnim stażem barszkuje ze sobą. W pewnej chwili mąż przestaje, patrzy na żonę i mówi: masz super figurę, jesteś zadbana, nosisz sexsowną bieliznę ale żebyś Ty chociaż trochę obca była" ;-)

Gość Remek
to przykre.... jak osoba najblizsza oddala się od nas zawsze myślimy, że nas to nie spotka... a jednak musisz byc silna, skup się na sobie i dziecku Twoje życie toczy się nadal

Gość ania_m_krakowianka
WITAJCIE , JEŚLI MACIE OCHOTĘ KOGOŚ POZNAĆ , ZABAWIĆ SIĘ MAŁOPOLSKI KLUB BEZ ZOBOWIĄZAŃ ZACZĄŁ SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ PISZCIE NA MAILA klub_małopolska@o2.pl P.S. szukamy kogoś kto zrobi stronkę klubu wwwwP P.S.2 - podajcie link znajomym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ojjojo

Gość zielonogórzanin
wkur...ja mnie teksty ,a po co się pobieraliscie. Ja jestem po slubie 10 lat,przed slubem i rok po seks był codziennie w kaźdej postaci.Robiliśmy to kiedy się dało i gdzie się dało,teraz pomimo kilku juź szczerych rozmowach seks jest nadal góra 2 razy w miesiącu,a ja mógłbym kilka razy dziennie.Kupowałem źonie afrodyzjaki i potajemnie dawkowałem,feromony i inne badziewia.kolacje przy swiecach itp.. i nic. Niestety tego chyba kaźdy zdrowy facet nie wytrzyma więc i ja zdradzam źone kiedy tylko mam okazje i w tym wypadku nie mam zadnych wyrzutów bo wszystkie moje moźliwe sposoby zachęcenia jej zawiodły.Teraz juź nawet nie czuję do niej takiego popędu ale nie chce się rozwodzić bo mamy córke a troche sie juź przywiązaliśmy do siebie.Zdradzam i będe zdradzał nadal,i wydaje mi się ze nie robię nic złego .

Gość zielonogórzanin
jestem swierzo po orgaźmie i usta mam pełne nasienia,więc wybaczcie ze pierdziele glupoty :o