Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mera

naiwne żony

Polecane posty

Gość mera

nie rozumiem jednego, dlaczego żony kiedy ich mąż je zdradzi obwiniają i przezywają od najgorszej kochanke. Tak w rzeczywistości to te żony przez takie zachowanie i nie możnośc zaakceptowania siebie jako zdradzonej robią z siebie kompletne idiotki i zachowują sie gorzej niz ta kochanka. Żona powinna zastanowić sie dlaczego on to zrobił, bo jakiś powod raczej jest.. A najgorsze jest to kiedy żona błaga oby on został i sie po prostu upadla, albo przyjmuje go z powrotem i do końca zycia jest w niepeności. Żony powinny sie zastanowić nad sobą, bo przeważnie jest tak, ze robią o bzdury awantury mężowi a potem pretensje o zdrade.

Gość naiwne kochanice
:p wierzycie we wszystko co wam kochanek nagada:p a potem okazuje sie,że wasz wspaniały przydupas wcale nie jest taki super, że może to nie żona była taka zła, tylko on jest dziwkarz? naobiecywał, rozkochał i wrócił do żony :p

Gość mera
a wy naiwne żonki wierzycie, w to co wam naobiecuje, że jak wróci to bedzie grzeczny i już nic nie zrobi, i co wierzycie i przyjmujecie.

Gość pralka Frania
a ty mera nie wkladaj wszystkich do jednego wora i sama sie nie upadlaj bedac kochanicą zonatego faceta

Gość osiołek...
dać wam noże ?

Gość o solemijo
Wódki im dać!

Gość agawa1212
żony POWINNY to .... tamto.... poczekaj az sama znajdziesz sie w takiej sytuacji i dostosowuj do siebie wtedy swoje rady przemadrzala pannico

Gość kumaki
Zdradzane żony zachowują się gorzej niż kochanki?????????????? Zastanów się co piszesz ! Mąż który zdradza swoją żonę to s******l, a kochanka to k***a. Żona nie jest tu niczemu winna, no chyba, że sama zdradza!

Gość mera
ja nie jestem kochanką, tylko patrze na to wszystko z mojej strony. Czy bycie z żonatym męzczyzną to oznacza upadlanie sie? To jest jakieś chore! przecież małżeństwo nie oznacza celibatu, każdy ma prawo sobie układać życie tyle razy ile mu sie zachce

Gość mera
Dodam jeszcze, że wczoraj obciągnęłam po same coole największemu osiedlowemu kocurowi za miskę whiskasa.

Gość nie pokazuj języka
bo to niegrzeczne. Podobnie naiwne są żony, które wierzą po zdradzie w te wszystkie zapewnienia (tylko ciebie kocham, to nic nie znaczyło, nie wiem jak to się stało, ona się sama pchala, to już skończone) A pan szanowny jak się trochę sytuacja uspokoi - leci na dalsze polowanko. Wniosek - każda kobieta, czy to żona czy kochanka - daje się oglupiać cwanym panom, którzy lubią haremik. aaaa, ten, jak go czule nazywasz " przydupas" to twoj ukochany mąż :D Masz w domu czyjegos PRZYDUPASA, miłe to?

Gość może i żony są naiwne ale
dlaczego do nich męzowie wracają a wy zostajecie same? :p bo jesteście tylko zabawkami, nic więcej.

mera, w sumie ja też jestem zdania, że żoby nie sa może naiwne vo podchodza do męża czasem jak do balstu...awanturują się, wieczne pretensje, więc nic dziwnego że pojawiają sie inne

Gość osiołek...
jakby żona dupy dawała to by mąż na boki nie chodził. Tu wszyscy są winni i przestańcie się kłócić bo każdy ma swoją racje

Gość nie mam męża
:p nie bronię facetów, którzy zdradzają ale wy kochanice się też tak nie "wybielajcie" :p

Gość mera
po waszych wypowiedziach widać,ze jesteście bardzo agresywne, nie wiem jak wasi meżowie z wami wytrzymują,potem jakie to my jesteśmy biedne, zostałysmy zdradzone.

Gość mera
Kocham ostry seksik z moim burym kocurkiem....

Gość kluskiey
no nie wiem, to troche uogólnienie....powiedzcie lepiej dlaczego tyle jest rozowódw z kochanicą w tle.... :P skoro mężowie wracają do nawinych żon zresztą czasem do zony wrocic łatwiej własnie dltaego, że mniej wymaga i jest naiwna:p zastanówcie się co piszecie, bo czasem piszecie na własna niekorzyść

Gość oczywiście że są rozwody
z powodu kochanicy ale ile ich jednak zostaje porzuconych przez tych złych, niedobrych facetów!

Gość mera
Ponadto mam tak parchatą i cuchnącą purchawę, że nawet mój mruczuś wczoraj się na mnie wyrzygał jak tylko zdjęłam swoje nowiutkie barchany. Siedzę teraz w domu i w samotnosci wpierdalam whiskas. Co robić ??! Może żony coś poradzą ?!?!

Gość mera
osiołek- tu nie chodzi tylko o dawanie dupy, wazne są inne rzeczy nie rozumiem tylko dlaczego jak sie żonie w małżeństwie nie układa, to kochanka winna, a mężuś to co... dziwne,że go przyjmujecie, powinnyście go tak samo traktować jak kochanke.

Gość mera
Jako przykład podam, że ja wczoraj po tym przykrym zajściu z mruczusiem wykopałam go z naszej rodzinnej meliny !!

Gość mera
przestańcie sie pode mnie podszywac w drugą strone też można by powiedzieć GDYBY PIES NIE SZCZUŁ TO SUKA BY NIE DAŁA

Gość a dlaczego jak się kochance
w życiu nie układa to bierze się za żonatego? co żaden wolny już nie chce? a ile jest mężatek, którym się nie układa i dlatego dają dupy innym żonatym, same mając męża i może rodzinę? żałosne! :o

Gość mera
Jako kolejny przykłąd podam to, że minie wczoraj szczuł mruczuś no to mu dałam...co było robić ?Żony, jak myślicie ?

Mera....nie osądzaj ... :( Nie jestem obrończynią żon, bo sama święta nie jestem... :D , ale myślę ,że nie jesteśmy w stanie zrozumieć , co czuje kobieta np. po 20-stu latach małżeństwa, kiedy myślała, że jest szczęśliwa, że ma cudowny dom, jest bezpieczna, a tu... takie \"bum\". :( Pierwsza myśl, to obwinianie kochanek, bo one idealizowały swoich mężów i do nich nie dochodzi, że jak to możliwe ...ten kochany, uwielbiany pan domu, że gdyby nie ta...suka (przepraszam za określenie) to on by tego nie zrobił... Oczywiście błędne jest to myślenie, ale tak jest. Może ewentualnie później przyjść refleksja, że to on jest głównie winien, bo jest dorosły, swój rozum ma...Nie oceniajmy, chociaż ja też nie jestem za kajaniem się przed mężczyzną. :( Nic za wszelką cenę ...

Gość osiołek...
mera...wyobraź sobie żonkę kłapiącą wiecznie dziobem i do tego z wiecznie bolącą głową. W tym temacie to wszyscy powinni się nad sobą zastanowić. Kto jest bez winy....

Gość mera
widocznie jak mąż zdradza to musie mieć jakies powody...

Gość rozpalacz kobiecych serc
mera, masz boskie teksty o tym kocurku ... miauuuu

Gość a który kochanek powie
dobrze o swojej żonie? :p a mężatka kochankowi o o swoim mężu!? :p Zawsze winę zwalą na żonę, męża. Dlatego każdy zdradzający powinien spiprzać do swojej kochanki,zamieszkać z nią i się przekonać czy na codzień też nie będzie klapać mordą! :p