Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfiat

niegdy nie miałam orgazmu.Prosze o rady

Polecane posty

Gość kfiat

Mam 29 lat. Jestem o 8 lat w zwiazku. Nigdy nie miałam orgazmu. Kiedys mi to nie przeszkadzało ale chciałabym zobaczyc jak to jest. Dlatego chce sprobowac cos z tym zrobic. Czy ktos moze mi pomóc? Lekarz? jesli tak to jaki? Jakies środki? Moj maz próbwał i starał sie a jednak bez skutku. Wiem ze czuł by sie dowartościowany. Mam coraz mniejsza ochote na seks.Mysle ze moze byc to z tym zwiazane.

Gość Bardzo zmartwiona
Mam ten sam problem. Jestem w udanym zwiazku, kocham mojego faceta, ale nigdy mu sie nie udalo doprowadzic mnie do orgazmu co bardzo mnie smuci...5 lat i nic :( Tez mam mala ochote na cokolwiek

Gość kfiat
najgorsze jest to ze to temat tak intymny ze (przynajmiej ja) obawiam sie troche wizyty u seksuologa. Moze niepotrzebnmie

Mnie to się wydaje tak dziwne, że facet nie doprowadza kobiety do orgazmu, ale skoro tak piszecie to musi być prawdziwe...Wasi partnerzy mają doświadczenie??

O matko ... :( Dziewczynio, nie szukaj pomocy u dzieci na tym forum, tylko dzwon do seksuologa i rob sobie wizyte ! Zycie cie ucieka a ty sie wstydzisz ...

Gość a gdyby tak
zrobic sobie długą przerwę.

Dluga przerwa nie pomoze ... Brak orgazmu w seksie to w 90% sprawa psychiki, a w 10% wrodzonej mniejszej wrazliwosci na bodzce .. Nawet jak poczekacie rok, to dalej sie bedziesz stresowala i nie dojdziesz.

Gość no jak masz 29 lat
to najwyzszy czas zeby pojsc do seksuologa albo psychologa, samo nie odejdzie ...

Gość miticaca
mi pokazał jak to jest, pieszcząc ustami moje piersi i dłonią łechtaczkę, dopiero ósmy facet, z którym spałam!!! może to oto chodziło, że nigdy się nie masturbowałam? ale po tym zdarzeniu zdarza mi się to :) to trochę dziwne może dla niektórych, że to facet nauczył mnie jak mam się dotykać, żeby mieć orgazm (oczywiście nieświadomie to zrobił). uwielbiam pieszczoty piersi i jak byłam naprawdę rozpalona to zaczął pieścić moją łęhctaczkę. może tak spróbujecie?

Gość kfiat
Moj facet ma doswiadczenie, nie jestem jego pierwsza kobieta. Z poprzednia nie było problemow. On tez nie jest moim prierwszym facetem.Czy kots poleci jakiegos dobrego seksuologa z okolic Gdańska?

Gość A może wizualizacja
;-) Fim o odpowiedniej tematyce też nie pomaga? Na niektórych bardzo to działa.

Gość miticaca
film na orgazm?!?! może facetom to pomaga, bo nie znam żadnej lasce, której by to cokolwiek dało jeśli chodzi o wielkie O!

Gość no właśnie -spróbuj pobudzać
łechtaczkę! lepszy orgazam łechtaczkowy niż żaden :)

Gość kolossa
no ale jak ty czekasz jak na zbawienie na orgazm pochwowy to sie nie doczekasz. czy ty nie wiesz do czego jest łechtaczka? :O to tak jak penis u faceta - to centrum rozkoszy które musi być pobudzane. nic dziwnego ze jak dotyka cie tylko w innym rejonie (czyli pochwa) to orgazmu nie masz, rownie dobrze mogłby ci piescić uszy a ty byś się dziwila czemu brak orgazmu

Gość A może wizualizacja
Hm, na mnie to bardzo działa, więc....tylko podpowiadam :-)

chyba najlepeij bedzie jak pojdziesz do seksuologa, ale przede wsyztskim nie wyczekuj go tak, bo wtedy na pewno nie przyjdzie.. moim zdaniem to nie ejst kwestia doswiadczenia tylko rozluznienia sie przezywania wsyztskiego na biezaco a nie zastanawiania sie kiedy wreszcie ten orgazm bedzie.. ja mam male doswiadczenie, moj facet podobnie(jestesmy pierwszymi i jedynymi partnerami dla siebie) i nie mam problemow z osiaganiem orgazmow wiec to raczej nie ejst wlasnie kwestia doswiadczenia.. moze jestes zbyt malo podniecona kiedy Twoj maz wklada penisa i zaczynacie sie normalnie kochac? Moze powinien poczekac, az bedziesz maksymalnie rozpalona i wtedy dopiero powinien zaczac penetracje - mi to pomoglo osiagnac pierwszy raz orgazm:) pozdrawiam i zycze wielu milosnych uniesien:)

Gość kfiat
Dzieki za rady. Spróbuje. Ale troche trace nadzieje bo juz kilka razy probowałam i raczej sami sobie z tym nie poradzimy.

Gość kfiat
próbowałam ... i nic

Gość Atena*
Wkleję, to co napisałam już na innym temacie. To nie tak z tymi próbami. Nie może być tak, że postanawiasz sobie dziś spróbuję i już. Żeby mieć orgazm trzeba przy tym pofantazjować i najlepiej gdy robisz to wtedy jak masz ochotę na sex. Miewasz chyba takie momenty, że chciałabyś sie kochać i aż przebiegaja dreszcze jak o tym pomyslisz. U kobiety najbardziej erogenny jest mózg! Fantazje, wymyslone sytuacje, tesknota za jakimś rodzajem pieszczot czynią cuda. Jak robisz to sama musi być przecież jakiś bodziec, który cie nakręci. Sama technika nic nie da, bo wszystko jest w głowie. Wtedy nikt cie nie obserwuje, nie pośpiesza, nie stresuje. Próbuj wiec spokojnie, aż zrozumiesz o co w tym biega

Gość kfiat
OK. Dzieki ... Spróbuje!

Gość i jak poszlo
?