Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzrokowiec II

Gapienie się mężczyzn na wasz biust

Polecane posty

Gość wzrokowiec II

Co o tym sądzicie? Macie czasami ochote aby on pomasował Ci piersi?

Gość ja mam rozmiar D
i faceci się często gapią,aż mam ochotę dać takiemu w pysk!

Gość magutek
musze powiedziec ze czasami jest to irytujace acz przyjemne...gorzej jak to jakis paszczur:P a tak w ogole to czy wy tylko widzicie w kobietach cycki? mamy jeszcze troche do zaoferowania oprocz ciala (moze nie wszystkie;p).a jak potrzebujecie kobiety tylko do seksu to proponuje gumowa lale...bedzie fajnie i narzekac nie bedzie ;p;p;p

a mnie to bawi:) ostatnio jakiś koleś o mały włos nie wszedł i oczami za dekold:) a ja miałam ubaw:) pozdrawiam wzrokowców

Gość madziutek
milivanili w sumie masz racje. ja swoimi blizniakami kiedys prawie spowodowalam wypadek samochodowy:P moj kolega powiedzal ze powinnam mandat dostac za to ze moge spowodowac cos takiego heheh. ale z drugiej strony to nie wiem co facetow tak pociaga do piersi, przeciez jak byliscie mali ssaliscie cycka mamusi, a teraz chcecie robic z nimi co innego i to napewno nie z mamusia :P:P:P

Gość agniecha-bez echa
LUBIE :)

Gość zbulwersowana i zniesmaczona
Nie ma na co patrzeć, ponieważ nie noszę bluzek z dekoltem. Właśnie z tego powodu nie noszę, niech gapią się na biust swojej matki, córki, żony, sąsiadki i sekretarki, ale nie na mój!! Oczywiście, że nie chodzę w powyciąganych swetrach, ale też nie mam dekoltu po pępek. Najbardziej drażni mnie patrzenie facetów na nogi, zobaczą dwie pary szczudeł i wariują. Czy ja chodzę i gapię się im na miejsce w kroku?? NIE, to niech się gapią na kogoś innego. Faceci to świnie...

Gość xenofobia
A mi faceci gapia sie na tylek!! Jest jedrny i bardzo wystajacy, jest to dla mnie bardzo krepujace.

Gość a jaki macie rozmiar biustu
ze tak sie gapia? ja mam B i taki mały smiesznie wyglada w dekoltach :-(

Gość cccccccccccccc
patrzeć juz nie można, coś z wami jest nie tak. chyba jakieś kompleksy.

Gość cccccccccccccc
często po ulicach chodzą pół rozebrane laski, niektóre fajnie wyglądają, a najlepsze jest to, że jak idzie taka na przeciwko i ma "nadzieje" że ja na nią spojrze i niby sie napale :classic_cool: a ja o tym wiem że ona tak myśli (bo to widać po takim jej dumnym spojrzeniu w styly "popatrz jaka jestem wystrzałowa lufa"), to wtedy ja patrze gdzieś w bok i ją olewam wzrokiem, wtedy nie ma satysfakcji że sie tak wystroiła :D :D

Gość świadczy o braku kultury
mężczyzny. lepiej omijać takiego z daleka.

Gość rence opadajom
śmiem wątpić w to czy jakiejś "wystrojonej lufie" zależy na tym, żebyś akuraty Ty na nią patrzył.:D ech... skąd w facetach to niezachwiane poczucie ich atrakcyjności dla otaczającego świata.:D

Gość cccccccccccccc
rence opadajom >>> a dla kogo niby się tak mogła wystroić? dla starego dziadka z butelka pifka w łapsku? a ja jestem młody (29 :classic_cool: ), dobrze się ubieram, niczego mi nie brakuje ;) nie znasz mnie przecież, to co sie śmiejesz :P :D

Gość mnie to bardzo
wkurwia....i te ich obleśnie spojrzenia........... zbiera mi się na wymioty..

Gość to jak ci sie rzygac chce
to nie wywalaj cyców na wierzch - wtedy nie beda sie gapic.

Gość rence opadajom
a nie przyszło Ci na myśl genijuszu kategorii pierwszej (według typologii Lema), że może dziewczyna idzie na randkę i NIE Z MYSLĄ O TOBIE-PRZYPADKOWYM PRZECHODNIU tak się wystroiła. :D ps idę o zakłada, że dziadek spod spozywczaka, tan z butelką piwa w łapsku, też myśli, że to dla niego.:D

Gość mnie to bardzo
własnie, że staram się nie wywalać......;-) A i tak się gapią.....:-D

Gość rence opadajom
jasne, najlepiej z domu nie wychodź! wtedy uzyskasz pewność, że nie będą się gapić:D

Gość mnie to bardzo
oka.:-D

Gość to jak ci sie rzygac chce
to moze na plamę na bluzeczce :P

Gość absurd do potegi zarabisty
Prawda stara jak swiat: Kobiety stoja sie, maluja nie dla przyjemnosci mezczyzn, tylko na zlosxc innym kobietom.... i dlatego te nieporozumienia

niech się gapią, póki jeszcze jest na co :) Przyjdzie , oj przyjdzie, taki czas, że na żadną część ciała nie spojrzą, a wtedy na pewno zatęsknię za \"obleśnymi spojrzeniami zaślinionych samców\" Poza tym - ja też sobie lubię patrzeć na męskie tyłeczki i to jak im leżą spodnie z przodu...

Gość cccccccccccccc
taak jasne, idzie na randke, np w ogromnym markecie i to nie jedna, bo często widać takie paniusie jedna po drugiej ;) i te ich dumne spojrzenia typu "jestem boska, doda elektrownia" poza tym nie myśl że taka stroi się tylko dla swojego faceta, bo są przypadki że jedna musi się pokazać przed innymi koleżankami jaka to ona jest "piękna" ....z kilogramem pudru na twarzy :o odsłoniętymi ogromnymi bimbałami, które zresztą nie wszystkich facetów muszą kręcić.

Gość zgadzam się z tym
że pełno jest plastikowych lal, które tylko patrzą kto się na nie gapi i jak.... czy już mu kapie ślina z pyska...........albo czy inne babki chcą już jej oczy wydrapać z zazdrości.........żyją tym i chodzą dumne jak paw.........!!

ależ uogólniasz cccccccccccccc albo masz problemy ze wzrokiem, skoro zauważasz tylko te z \"kilogramami pudru\" i z \"bimbałami\" :):) Rozumiem, że one się w oczy rzucają, ale z pewnością potrafisz sokolim wzrokiem przebić się przez ten pierwszy plan i dostrzec inne - kobiety z klasą. Powodzenia

Gość rence opadajom
to na kogo Ty zwracasz uwagę? myślałam, że rozmawiamy o kobietach "wystrojonych" a nie o szukających zarobku.:o do "absurd do potegi zarabisty" obawiam się, że masz rację. kobieta rzeczywiście czasami stara się ładnie wyglądać nie dla kogoś, ale na złość komuś.:D mężczyznom najbardziej podobałybyśmy się nago.;) tylko inna baba może pozazdrościć nowej bluzki:P:classic_cool:

Gość zgadzam się z tym
że pełno jest plastikowych lal, które tylko patrzą kto się na nie gapi i jak.... czy już mu kapie ślina z pyska...........albo czy inne babki chcą już jej oczy wydrapać z zazdrości.........żyją tym i chodzą dumne jak paw.........!!