Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilczka

Najśmieszniejszy seks w waszym życiu.

Polecane posty

Gość a ja miałam...
taką przygodę:byliśmy z chłopakiem na wczasach w górach,z całą ekipą,więc o intymność było trudno.Mieszkalismy w drewnianym domku,w którym wszystkie deski strasznie hałasowały przy seksowaniu.Więc,żeby nie było nas słychać,włączaliśmy telewizor,i tak się seksimy,a leciał akurat jakiś program o życiu na Kuakazie i jak kobieta opowiadała swoją historię,to nie mogliśmy się skupić na porządnej "robocie".Ale jak juz powiedziała,że w najgorszych czasach jadła jeden jogurt naturalny i to w dodatku odtłuszczony,to już nie wytrzymalismy i turlaliśmy się ze smiechu.A z seksu nici...nie wiem,czy to zabawne,ale umieralismy ze śmiechu

Gość taka jedna....
a do mnie bez zapowiedzi wpadli rodzice...;) no wiecie .. studentka;)) bedny Kubus przesedzial ponad godzine w szafie... goluski:D

Gość w akademiku...
szybki seksik w kuchni,a dokładniej mówiąć lodzik.Dziewczyna niestety dostała szczękościsku i o mały włos odgryzłaby facetowi interes...na szczęście(lub nieszczęście)robili to w kuchni,a jedyną rzeczą,jaką miał pod ręką była patelnia.Był w szoku,więc przyłożył jej ta patelnią w głowę...oboje trafili do szpitala...ona ze wstrząsem mózgu,a on z raną szarpaną krocza...

słyszę klucz w zamku się przekręcił, wybiegłam więc z sypialni w samych stringach z okrzykiem na ustach,,teraz cię przelecę mój seksowny mężusiu\" jakież było moje zdziwienie.........obok męża stał teść (przyszedł po wiertarkę :-( )

Gość faaaajjjne
jeszcze!!!!!!!!!

Gość Teodor Kondor
Mialem potrzebe i sie onanizowalem na schodach w bloku, w dniu kiedy elektorwnia wylaczyla prad na osiedlu. Stalem, spodnie spuszczone, robi mi sie dobrze i slysze, ze ktos z dolu idzie, ale mysle sobie, skoncze. Bylem chyba na 3 stopniu, ale nagle slysze, ze jakis glos dziewczecy i bardzoooo blisko. Mysle, bede cicho i przejda obok mnie ale juz czuje, ze zaraz wytrysne. No i poszlo, zaczalem sie spuszczac, i nagle ona jest przy mnie i trafila ustami na mojego czlonka. O rany, jeden strumien poszedl jej w usta, moj fiutek wbil sie w jej wargi, akurat mowila cos do koleznaki. Momentalnie wycofalem sie i niestety trysnalem jej chyba po oczach, bo zaczela wrzeszczec. Wciagnalem majtki i ucieklem a ta wrzeszczy. Nie wiem, czy ona zdaje sobie sprawe, ze spuscil sie jej obcy facet do ust. Moze to byl jej pierwszy lod w zyciu.

Chochelka rulez:D:D:D pozdro:) spadanie z łóżka to standard, ja w samochodzie już parę razy przez przypadek trąbiłam i urwałam parę rzeczy:P

zapomniałam o jeszcze 1, kiedyś nocowaliśmy w hotelu w 2 pary w 1 pokoju, kompletna ciemność, stany lekko wskazujące, faceci wyszli do łazienki i wracając rozochoceni.... pomylili łózka:) na szczeście poznałyśmy, że coś nie gra zanim zrobiło sie naprawdę gorąco:P bo różnili sie kształtem:P:P:P , potem już nam wogóle nie przeszkadzało kochać sie równocześnie w 1 pokoju:D:D

Gość a w krakowie
...cos mnie kiedys podkusiło i namówiłam mojego faceta na seks przy piecu na stojaka w mieszkaniu mojej przyjaciółki, która własnie poszła do toalety i długo nie wracała, słychac było ze przez telefon nawija... jakos tak było ciemno i zimno za oknem, bo to zima była i było nam naprawdebardzo juz przyjemnie przy tym piecu, kiedy nagle otworzyly sie drzwi i weszła jej mama :-D w poszukiwaniu psa! ciąg dalszy był tragikomiczny, bo wywaliła nas z domu;-) to szybko pobieglismy do naszego mieszkanak dokończyć;-) smialismy sie strasznie, bo ta sytuacja była beznadziejnie i niewytłumaczalnie głupia....

Gość a ja raz
beklam w trakcie:D coz za urozmaicenie to bylo, zwlaszcza ze to taki eski i basowy bek byl! Ukochany nie mogl sie skupic na rzeczy i byly nici z dalszego seksu... aha...raz tez chcialam seksownie wlozyc paluszek wskazujacy do ust mojego chlopaka (nie musze chyba dodawac ze to bylo w trakcie), zaczal go lizac a ja jakos nie czulam ze go pcham glebiej az jesmu prawie oczy wyszly na wierz i zaczal sie krztusic! Wydal z siebie taki dzwiek ze tazalismy sie po ziemi ze smiechu:D od tej pory gdy wiem ze ma "plytka" buzie wkladam tylko koniuszek palca;)

Gość podczas mojego pierwszego
razu gdy robilismy to w lazience na podlodze (bo krew i te sprawy...) uderzalam raz po raz glowa o syfon pod umywalka:| hm, no ze to byl romantyczny 1 raz to nie powiem, ale za to zabawny i kochany mimo wszystko:D

Gość bolloo
A ja to miałem z moją panią niezły ubaw w hotelu.Byliśmy po paru drinkach ze sobą wzieliśmy żubrówkę i sok jabłkowy no i po następnym drinku zrobiło się fajnie wskoczyliśmy do łóżka zerwalismy z siebie ubranka i jazda.Ja zacząłem ją namiętnie lizać,ona jęczała z rozkoszy nagle musiałem wyjść do łazienki patrze do lustra a tu cała tważ we krwi.Ona krzyczy z pokoju że coś się jej stało a tu okazało się że dotała okres wtedy jak ja ją lizałem namiętnie.No ale skoro już krew sie polała do wziołem ręcznik i jazda krwawa jazda.

Gość do dzis slabo mi
na wspomnienie. skroce historie, poszedlem z laska do kibla, wypiela sie i mowi, ze moge walic w tylek, bo nie lubi kondomow, wiec ja szczesliwy jak nigdy, nie robilem anala od dawna, wlozylem jej, momentalna rozkosz, ona jeczy, sposcilem sie. pyta mnie, czy mi bylo dobrze, ja tak i mowie, ze moze ja teraz popieszcze, na co ona, czekalam na to. no to sie odwraca patrze a on/ona mietosi kutasa w reku. stoje i milcze o on/ona mowi, ze nie liczy, ze wezme w buzie, ale moze dotke go reka albo popatrze jak sie onanizuje. spierdolilem z kabiny ze spodniami w reku. do dzis na mysl o tamtej przygodzie slabo mi sie robi. cud, ze nie zlapalem hiva.

Gość shemale
o rany... zaraz zwale pod to konia

hehe...U mnie raz jakos tak dziwnie było że on mi robił mienetke było awaliście i zadzwonił dzwonek....To była sąsiadka chciała żeby Jej coś tamd ała ona była taka zgryźliwa i powiedizała że jak nie oddam teraz to wywarzy drzwi(powiedziała tak zeby nastraszyc)My z chłopakiem przestarszeni a ja mówie dalej rób....No i zapomniałam że ona ma klucz do teo mieszkania...Wlazła a my nago ona wściekła wyszła..Ptem wszytsko mojej mamuśce powiedziała miałam wtedy 16lat...Uuuuu

Gość fajny temat
My się smialismy strasznie po mojej oralnej premierze:) Pierwszy raz robilam swojemu menowi loda, jakos nie za bardzo zoriantowalam sie ze dochodzil, on tez mnie nie poinformowal, w ostatniej chwili podnioslam glowe i wciagnelam sperme nosem:) Pozniej stalam nad umywalka i probowalam ja wykichac:)

Gość ty goraca
niezla kurwa z ciebie.Daj namiary to chetnie bzykne.

Kurwa??Jak ty sie wyrażasz "kurwa" to ty sam byś był .... Nie obrażaj ludzi na forum!

tylko nie kurwa bo za kasę w życiu sie nie rżnełam i nie będę, jak byś był bystrzejszy to byś znalazł moje namiary:P

Gość Rany Julek
Nie pamietam kiedy sie tak obsmialam. :):):)

jak już tak sobie wyznajemy to dorzucę jeszcze jeden motyw, ale to już był naprawdę hardcore!!!! Któregoś wieczorka zawitałam do mojej mojej psiapsiuły na chatę i nie pierwszy zresztą wylądowałyśmy w łózku, tak się zaabsorbowałyśmy sobą ze nawet nie usłyszałyśmy kiedy jej facet wrócił i wszedł po cichutku do pokoju, musiał sie na maksa podniecić bo akurat zobaczył jak trzaskam minetkę jego kobitce bo co zrobił? po cichutku wyjął ptaka, zaszedł mnie od tyłu, akurat byłam ładnie wypięta w jego stronę i jednym ruchem do samego końca wcisnąl go w MOJA cipkę! Matko jak się zerwałam! myślałam, że zawału dostane z zaskoczenia!!! Byłyśmy w ciężkim szoku, wszyscy nieco zmieszani, on wystraszony bo pewnie czekał, która mu pierwsza liścia wypłaci za taką bezczelność, ale po chwili wybuchneliśmy śmiechem i zabraliśmy sie za niezłego trójkąta:P:P:P:P