Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danilka

proste pytanie do kochanek żonatych facetów

Polecane posty

Gość kochanka...
i nie zmieniałam majtek od tygodnia :classic_cool:

Gość jednym słowem
jak typowy psycho-przestępca podświadomie dążysz do zostania złapaną i ukaraną. I tak się stanie.

Gość danilka
proszę o niepodszywanie się pod niki grzesznic bo inaczeju straci,y szansę na dotarcie do ich zbłąkanych, grzesznych dusz.

Gość kochanka...
z tymi majtkami to nie byłam ja:) Do załozycielki- nie dotrzesz do nas kochanek poniewaz z góry nasmiewasz sie z nas i próbujesz wykpic. Żadna kochanka nie podejdzie to tego topiku powaznie. cynizm mozna wyczuc na kilometr

Gość kochanka...
i moje majtki też można wyczuć na kilometr :classic_cool:

Gość danilka
ja się nie naśmiewam ale bronię pryncypialnego podejścia do grzechu. Nie może by tak by grzesznica mówiła grzeszę i co z tego jak fajnie mi jest.

do podszywacza... jestes juz tak nudny z tym podszywaniem ze kazdy potrafi ciebie rozszyfrowac. Kiedy czytam inne topiki od razu potrafie rozpoznac ze ktos sie podszywa pod kogos zanim ten ktos napisze o podszyciu pod niego Ps Teraz spróbuj sie podszyc

Gość kochanica na maxa
kochanka... pod Ciebei też??? chyba sie tez zaraz zaczernie , bo to żałosne jest jak ktos ma taka zabawe i podszywa sie pod inne nici ..pozdrawiam kochanka...

A jestes taka święta??? Nie masz grzechów na sumieniu?? Nie bądź obłudna.... Kobieta ktora ma kochanka moze byc bardziej wartościowa od tej ktora nie ma, a grzeszy na innych płaszczyznach zycia. .

Gość lopkini
kochając brudną miłościa, oczywiście że popełniasz grzech. Poza tym to pewnie nie miłość tylko chuć, fascynacja ...

Gość świerzy żonkoś
a ja chętnie wypiję brudzia z jaĸaś brudną duszyczką

Milosc nie jest brudna jest dana od Boga.Widze ze cos ci sie myli.Nie wiesz kim jestem nie wiesz Kim On jest i tak naprawde nie wiesz NIC w jakiej jestem sytuacji.Nic nie wiesz wiec nie wysuwaj zbednych dennych insynuacj. Naczytalas sie bzdur.Wiesz co to MILOSC w ogole?przezylas\\yles??A Nasza milosc jest czysta nie rani nikogo...a jesli nawet to ja bede odpowiadac przed Bogiem.

Gość kochanica na maxa
tak jest sami bedziemy odpowiadac za swoje czyny i grzechy i nikomu do tego...

Gość mióść zwierzęca
czy ludzka ?

Gość miłość brudna jest od szatana
miłość czysta jest od Boga. A ty pewnie wolałabyś żeby każde twoje bezeceństwo Bóg żyrował, co ? Niedoczekanie.

Jak można kochać i nie pożądać? Nie pragnąć ciała ukochanej osoby, nie chcieć obdarzać rozkoszą i nie chcieć jej otrzymywać? Chyba, ze ktoś jest na etapie rozwoju 14 latki, której wystarczy trzymanie się za rączki.... Ale w pewnym wieku zwykle się już wie, że dojrzałą pełna miłość to także seks. Kiedy kończy się fascynacja seksualna, kończy się miłość, zamienia w przywiązanie.

Gość ciało kobiety powinno
być uświecone pieczęcią cnoty, którą tylko legalny mąż może zerwać bo to depozyt dany od Boga po to by ludzie mogli potomstwo wyprowadzić.

Dobra, moją pieczęć rozerwał mój jak najbardziej ślubny małżonek, więc ten problem mamy w tym przypadku z głowy, a raczej...hm... I porzućcie ten biblijny styl, bo muszę jakiś obiad zjeść, a nie mogę odejść od koma, bo mnie tak bawicie :D

Gość jeśli pieczęć cnoty cię nie
stzreże a jesteś porzucona to musić na ciało nałożyć pieczęć przyrzeczenia czystości. Bo która miała przed Bogiem męża a go nie ma to powinna sama i w czystości żyć do końca swego.

Gość kochanka zonatego faceta
ekhem.. jak pieknie napisane :)

Gość kochanica na maxa
psychiczna kobietko czuję ze jestes w podobnej sytuacji jak ja...dlatego pozdrawiam... kochajmy się...kiedy tylko mamy ochotę...