Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danilka

proste pytanie do kochanek żonatych facetów

Polecane posty

Gość kochanka zonatego faceta
ktos wyzej napisal : "Znałam osobieście kogoś kto studiował w Watykanie. Wiedział dużo o życiu po śmierci i pokucie grzechu i czyścu." buhahahahaha boki zrywam normalnie czy to ze ktos studiowal w watykanie to juz znaczy ze jest jasnowidzący i wie po bedzie po smierci z kazdym z nas?? buhahahahahhaa dobre sobie ależ mnie to wprawilo w dobry humor... a tak na marginesie: żałosna ta zacytowana wypowiedz, doprawdy... a co do mnie : mam gleboko w du.. co sie bedzie dzialo ze moja ducha po smierci, cialo spala lub zakopią a dusza to juz nie moj problem..nawet nie wiem czy ona w ogole istnieje po śmierci wiec po co zadreczac sie za zycia takimi blahostkami?

kochanko>>>teraz ostatni moment przed ukamieniowaniem na tym topiku.Polecą kamienie,bo na róże nie masz co liczyć,jak i ja...

Gość grams
walczę o prawdę o żźle, którego dopuszczają się kochanki żonatych. Jeśłi próbujesz nazwać walkę o dobro złem to znaczy, że syczysz jak szatan. On też pragnie posiać zamęt w naszych duszach.

Gość avanta
dżizus:D naprawdę tacy nawidzeni ludzie istnieją??? rrrety, czytam i oczom nie wierzę, że można takie farmazony pleść :D a co do kochanek, do tanga trzeba dwojga, same się facetom nie narzucają:P to raczej oni biegają za nimi jak psy :P

Gość lotna polka
ale to nie facet tylko kochanka dąży w 99% do rozbicia jego rodziny. I tu jest pies pogrzebany !

prosta odpowiedź na proste pytanie - do spowiedzi ani do kościoła nie chodzę, bo nie wierzę w tą instytucję nie kradnę mężów ich żonom, tylko wypożyczam na chwilę i to nie ja podrywam ich na prawo i lewo, to oni za mna ganiają, az opędzić się od nich nie można jedna z owych żon wiedziała o sprawie i była mi wdzięczna że uwolniłam ją od przykrego małżeńskiego obowiązku poza tym powody, dla których mężowie zdradzaja swoje żony i ich pożycie mnie nie interesują , natomiast interesuje mnie cudowny seks i korzyści materialne lub niematerialne, jakie mogę wynieść z takowej znajmości

Gość grams
kobiety bez serca sieją nieszczęscia gdziekolwiek się pojawią. Zapłacą za to kiedyś ...

Gość avanta
heheh, a nie zawsze, nie zawsze :P wam sie tylko tak wydaje, ale która kobieta przy zdrowych zmysłach będzie chciała takiego wiarołomcę na codzień w domu? taki kochanek dobry jest li i jedynie na chwilę, za nic takeigo mieć w domu, bo tacy faceci się nie zmieniają :P

Gość zygciak
avanta jest jakaś wyraźnie odczłowieczona skoro nie dostrzegasz tego zła, które jedne kobiety robią innym, i ich dzieciom.

Gość kobietka30
szczekacie na stare panny... a ja widzę, że to właśnie mężatki są bezwzględne... bo nie oczekują niczego prócz podbudowania własnej wartości. stare panny przynajmniej na coś liczą. dlatego mężatki dają dupy bez zobowiązań. faceci na to lecą, bo takie niedowartościowane babsko niczego nie oczekuje prócz seksu bez zobowiązań.

kobietka 30 - przemówiłaś poglądami, którymi nasiąknęłaś? ze tzw, stare pannyb idą do łóżka bo liczą na związek, a mężatki, żeby się dowartościować? Dlaczego kobietom ciągle przypisuje się jakieś ukryte motywy chodzenia do łóżka z facetem - obojętnie czy wolnym czy żonatym? ? Ja idę do łóżka gdy mam ochotę na seks i tyle

Gość o kur.....cze
juleczka26 no niezła jesteś " natomiast interesuje mnie cudowny seks i korzyści materialne lub niematerialne, jakie mogę wynieść z takowej znajmości" żeby tylko kolejność ci się nie pomyliła buhahahahaha

Gość kobietka30
to tylko jedna z teorii, najbardzie uderzająca w szczekające na stare panny mężatki. ta forma powinna do nich - szczekających - dotrzeć. przemówiłam w końcu ich językiem

Gość kimmka
zgadzam się, że tylko spowiedź jest ratunkiem i dla rodziny i dla wywłok co ją atakują.

"zgadzam się, że tylko spowiedź jest ratunkiem i dla rodziny i dla wywłok co ją atakują." do poprzedniczki ktora to napisala: mam sie spowiadac u kogos kto posuwa ministranow kilkunastoletnich??????????????????? buhahahaha NIE , dziekuje poza tym nie uznaje kościola, nie znizam sie do ich poziomu

Gość dobre zony
dajcie chlopu co mu trzeba a nie bedziecie musialy tutaj przesiadywac:)stare purchawy mysla ze jak juz zlapaly chlopa to jej i innej wara a jest inaczej bo wasz pan ma potrzeby i nie wyzywajcie kochanek ze umieja dawac tylko radze zaprzyjaznic sie z kochanka meza i moze czegos nauczyc a wtedy nie bedzie mu sie chcialo na dwa fronty?niestety cos za cos jak chcecie miec spokoj w sypialni musicie sie dzielic

to nie chodzi o to, żebyś zniżała sie do czyjegokolwiek poziomu tylko żebyś żyła w zgodzie z własnym sumieniem . Jeżeli bedąc kochanką nie masz sobie nic do zarzucenia ..... to gratuluje samozadowolenia. Oby nigdy ci sie czkawką nie odbiło. p.s. nie czytałam reszty wypowiedzi.

a co ma spowiedz u ksiedza ktory posuwa małoletnich ministranow, swoja gosposie i kto mu tam w rece wpadnie - do zycia zgodnie z wlasnym sumieniem?? buhahahaha nie no dzis jest zaje.. dzien, kupa smiechu z " umoralniaczy" jestesli jetses bez winy poprzedniczko/ poprzedniku to rzuc we mnie kamieniem, jak rzucisz kamieniem rzuc głazem, jebnij mi w policzek.... i co ci z tego umoralniania? zajmij sie wlasnym zyciem i wlasnym systemem wartosci i nie mow nikomu co maja/powinni/musza robic, co nalezy/powinno sie/ nie wypada robic zostaniemu osadzweni przez Boga,sami sie nie osadzajmy nikt mi kochac nie zabroni.. dostalam dar kochania drugiego czlowieka jak kazdy iny, i kazdy wykorzystuje ten dar na swoj sposob jedni przez miloscia uciekaja bo nie wypada/nie wilno/nie mozna a inni po prostu kochają nikt nie powiedziala ze milosci 22letniej dziewczyny (moja) i 14 lat starszego zonatego faceta nie moze byc miloscia prawdziwą i czystą, bo może

Gość czysta to ona nie jest
nie przesadzaj z tą czystością waszej miłości bo okłamujesz sama siebie. Jak miłość do żonatego może byc czysta hehehe??????

zalezy co dla kogo znaczy czysta milosc to milosc, zwiazek to zwiazek po prostu sa nie oceniajcie nikogo

A kto jest bardziej brudny? Ja, czy żona mojego kochanka, która wie o moim istnieniu i traktuje je jak wybawienie od seksu z mężem, którego nie lubi. Męża też już nie lubi zresztą, a jest z nim z powodów finansowych? I nie od męża to wiem, a od niej samej, bo się kiedyś na kawkę w celu ustalenia zasad dzielenia facetem umówiłyśmy.

Gość kurewstwo musi zostać
ocenione

A która jest z nas kurwą? Biorąc pod uwage kryterium płatnych usług, to chyba jednak żona...

Gość jamoczka
fałszywico jedna, zeby ci się kiszki poskręcały w śnie

Gość takie jak ekhem
są szczególnie niebezpieczne bo robią to co robią na zimno i z wyrachowania. Poza tym nie wstydzą się swojego procedru.

Gość do kochanka zonatego faceta
Ty naprawde wierzysz ze on cie kocha?

Gość stypka
ludzie uczciwi nie powinni utrzymywać znajomosći z lafiryndami co innym mężów usiłują ukraść. Powinien zapanować ostracyzm wobec takich wrednych karykatur.

Gość zonia17
może powinno się takim kochankom usuwać zęby przednie aby nie mogły się uśmiechać zalotnie

Gość stypka
odpowiedz sobie czytelniku uczciwie na poniższe pytania 1 - czy uśmiechasz się do kochanki żonatego i rozmawiasz z taką przyjaźnie 2 - czy pomagasz jej i ją wspierasz 3 - czy utrzymujwesz w dyskrecji wiedzę o jej procederze jeśli choć na jedno pytanie odowiedź brzmi tak jesteś de fcto wspólnikiem w plugastwie jej.

Gość zgadzam się że ścierwiszonom
trzeba dać ogólny odpór. Inaczej takie nie zrozumieją.