Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanaja

A kiedy po prostu brakuej chęci do życia...

Polecane posty

Gość zdezorientowanaja

Jestem przemęczona, zniechęcona, znudzona... negatywów mogłabym jeszcze wymieniac sporo... nie wiem czemu tak się dzieje... nawet to siedzenie tu na kafeterii teraz wydaje sie jakies takie dretwe... wciąz jestem senna nic mi sie nie chce ... chyba mam wszystko gdzieś... nie chce by tak wyglądało moje życie, al enie znam sposobu by go zmienić... doradzicie coś?

Gość gosiak00
Moze Twoj nastroj zwizany jest z pogoda - szara, przytlaczakjaca. Ten stan powinien minac gdy: - zaczniesz spotykac sie ze znajomymi, a jesli ich nie masz, to pozanj nowych interesujacych ludzi:) - moze jakik krotki romzansik - sex wiele radosci dodaje:) - sprawiaj sobie przyjemnosci - lubisz kapiel w pianie - prosze bardzo; smakuja ci czekoladki - nie odmawiaj ich sobie... itp. - zadbaj o siebie - maseczka na twarz i wlosy, kapiel polaczona z peelingiem to dopiero poczatek. Nabalsamuj cialo, stopy. dlonie - wszystkotak, abys dobrze czula sie we wlasnym ciele. Pomaluj paznokcie. Moze nawet idz do fryzjera czy kosmetyczki. Jak bedziesz dobrze czula sie we wlasnym ciele to zapewniam,ze bedziesz szczesliwasza.

Gość zdezorientowanaja
dziękuję... mam znajomych ale mnie zaczeli nudzić:( romansik? hym no tak przydało by sie troche ciepła i nie tylko cała reszta do zrealizowania dzięki.