Hugh Hefner 376 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, tworki jukon welcome napisał: To zupelnie jak ty wpadasz z ta drugą wiecznie nieojeebaną przez meza chyba tylko na hejt, golnij sobie może na rozluźnienie Ta pani nie może pić. Ewa mi mówiła, że wczoraj wyznała, ze zazywa ketrel. Nie ma co hejtować ciężko chorych ludzi. Poważnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 8 godzin temu 33 minuty temu, murb napisał: Wiesz, że naśladownictwo jest najszczerszą formą pochlebstwa. To Twój fan. Nie lubię zbędnego balastu, ciągnącego się za mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 8 godzin temu 36 minut temu, tymczasowablokada napisał: Zawsze możesz sobie dorobić jako salowa. Ale tutaj trzeba wcześnie wstać, dojechać, a gdzie reszta i zabawianie wariatów? Nie potrzebuje dorabiac, mam kasy wystarczająco a nawet ciut więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 432 Napisano 8 godzin temu 18 minut temu, Baba napisał: Mam to samo. Zeszłego roku tak wyraziłam swoje niezadowolenie, że babka nie chciała wziąć pieniędzy za usługę. Oczywiście zapłaciłam, taki mam gest, ale już więcej do tego salonu nie wejdę. Dobry fryzjer jest na wagę zlota. Zdecydowana większość jest bez wyobraźni i zerowe pojęcie o metodach cieniowania włosów. Ja to czasem od połowy procesu nie patrzę co się dzieje z włosami. Czekam na koniec, płacę, wychodzę i nie wracam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Hugh Hefner napisał: Ta pani nie może pić. Ewa mi mówiła, że wczoraj wyznała, ze zazywa ketrel. Nie ma co hejtować ciężko chorych ludzi. Poważnie. Od kiedy ty taki troskliwy? Masz w ogóle jakieś pojęcie na temat tego medykamentu? Został mi przepisany jako doraźny lek na bezsenność i nie biorę go regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 24 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie lubię zbędnego balastu, ciągnącego się za mną. Urodziłaś się taka głupiutka czy brałaś jakieś specjalne lekcje by się tego nauczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Spłoszyłyście Elcie Ocipiałeś chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 24 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie potrzebuje dorabiac, mam kasy wystarczająco a nawet ciut więcej. A kto pożyczał kasę od Leżaka w zamian za nudesy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Urodziłaś się taka głupiutka czy brałaś jakieś specjalne lekcje by się tego nauczyć? Powtarzając w kółko to co pisalam do salowej też mnie z równowagi nie wyprowadzisz. W każdym razie nie poddawaj się może kiedyś ci się uda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 376 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Od kiedy ty taki troskliwy? Masz w ogóle jakieś pojęcie na temat tego medykamentu? Został mi przepisany jako doraźny lek na bezsenność i nie biorę go regularnie. Mam pojęcie. Jako doraźny lek na bezsenność to musi byc z tobą juz źle. Ogólnie lek na wyciszenie pewnych stanów psychicznych Szczerze mówiąc, jeżeli nie trollujesz na forum, to pasuje nawet do ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Powtarzając w kółko to co pisalam do salowej też mnie z równowagi nie wyprowadzisz. W każdym razie nie poddawaj się może kiedyś ci się uda... Małolat też jest bezrobotny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Mam pojęcie. Jako doraźny lek na bezsenność to musi byc z tobą juz źle. Ogólnie lek na wyciszenie pewnych stanów psychicznych Szczerze mówiąc, jeżeli nie trollujesz na forum, to pasuje nawet do ciebie. Zapoznaj się z pojęciem „doraźny”. Gorzej, jakbym musiała brać garść piguł codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: Ja to czasem od połowy procesu nie patrzę co się dzieje z włosami. Czekam na koniec, płacę, wychodzę i nie wracam. A potem trzeba czekać aż odrosną i proces od nowa. Tylko gdzie i do kogo? Skad ja to znam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 376 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Zapoznaj się z pojęciem „doraźny”. Gorzej, jakbym musiała brać garść piguł codziennie. Skoro tak. Życzę zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Mam pojęcie. Jako doraźny lek na bezsenność to musi byc z tobą juz źle. Ogólnie lek na wyciszenie pewnych stanów psychicznych Szczerze mówiąc, jeżeli nie trollujesz na forum, to pasuje nawet do ciebie. Nie przyszlo Ci na myśl że może ją coś boli i nie może spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Skoro tak. Życzę zdrowia. Wzajemnie. Pozdrów Ewę i miłego popołudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 24 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Powtarzając w kółko to co pisalam do salowej też mnie z równowagi nie wyprowadzisz. W każdym razie nie poddawaj się może kiedyś ci się uda... Nie wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 10 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, Hugh Hefner napisał: Ta pani nie może pić. Ewa mi mówiła, że wczoraj wyznała, ze zazywa ketrel. Nie ma co hejtować ciężko chorych ludzi. Poważnie. To nie jest ciężka choroba jak nowotwór, cukrzyca czy jakieś kalectwo jak brak nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 143 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, G. Swenson napisał: Hihi. A Ty jakie plany? No, oczywiście, jak mniemam - oprócz pracy. Praca, praca i praca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 38 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Wzajemnie. Pozdrów Ewę i miłego popołudnia. Gina, a Ty zadeklarowałaś już być dobra dziewczyna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 376 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: To nie jest ciężka choroba jak nowotwór, cukrzyca czy jakieś kalectwo jak brak nogi. To są leki na "wyciszenie". Jej sprawa, ja po jej postach na forum, ogólnym zachowaniu i po tym co bierze, przyjmuję, ze to chora osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Praca, praca i praca Weź wolne czasem, dziewczyno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 143 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, Hugh Hefner napisał: Ta pani nie może pić. Ewa mi mówiła, że wczoraj wyznała, ze zazywa ketrel. Nie ma co hejtować ciężko chorych ludzi. Poważnie. Prócz forum, bzdur o czym rozmawiacie ze sobą? Tylko o nickach i kobiecym forum? To jest katastrofa i źle to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: To są leki na "wyciszenie". Jej sprawa, ja po jej postach na forum, ogólnym zachowaniu i po tym co bierze, przyjmuję, ze to chora osoba. Jak każdy tutaj czasami się wygłupiam, więc nie bierz wszystkiego zero-jedynkowo. Polecam taki dystans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 376 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Nie przyszlo Ci na myśl że może ją coś boli i nie może spać? W przypadku tego leku? Nie. To silny lek przeciwpsychotycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Ja to czasem od połowy procesu nie patrzę co się dzieje z włosami. Czekam na koniec, płacę, wychodzę i nie wracam. Siadam na fotel i wyraźnie mówię czego oczekuję i nie życzę sobie używania maszynki. Wystarczy, że założy mi klamerki (ile i w których miejscach) i już wiem, że trafiłam na fryzjerkę z "akordu". Nóż w kieszeni mi się otwiera gdy trafiam na taką, która mi pitoli za uchem, zamiast skupić się na pracy. Mam "trudne" włosy. Sa grube i twarde, trzeba idealnie wycieniować żeby mnie zadowolić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Gina, a Ty zadeklarowałaś już być dobra dziewczyna... A co, nie jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 376 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Jak każdy tutaj czasami się wygłupiam, więc nie bierz wszystkiego zero-jedynkowo. Polecam taki dystans. Dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 143 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: To są leki na "wyciszenie". Jej sprawa, ja po jej postach na forum, ogólnym zachowaniu i po tym co bierze, przyjmuję, ze to chora osoba. A co cię to obchodzi co i kto bierze? Masz teścia lekarza, której nawet twojej żonie nie potrafi wyleczyć wieloletniej anemii. Odbij typie i zajmij się zdrowiem żony, a nie obcych bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: W przypadku tego leku? Nie. To silny lek przeciwpsychotycznych. Ketrel nie jest silny. Nie rozśmieszaj. Silne to są lorafen, diazepam, klonazepam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach