Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeżyna

Czy można rzucić kogoś dla miłości internetowej ?!?!

Polecane posty

spotkaj się z nią, a sam zobaczysz :D zdjęcia mozna wysłać z netu jakie dusza zapragnie, a Tobie chodzi przecież o poznanie \"swojej miłości\" :D

Gość bo ja tak
nie wiem

sexi plexi ---> ale to nowy temat jakiś był.. czy gdzieś wcześniej na kafe ??? bo może ja przeczytałbym to ..

Gość noooo
hehe jak jej nie widziales to jest 1 % szans ze to ta wlasciwa, nie napalaj sie:) najpierws ja zobacz..przez internet wszytsko wyglada inaczej

Gość sexi plexi
w zeszłym tygodniu to jakoś było. Ale może nie czytaj, bo twój żal jeszcze się powiększy, że ona robi to z nim, a nie z tobą? Kobitka jest spelniona jak diabli, emanuje radością z udanego sexu i czego chcieć więcej. Sorry chłopie, ale sam rozumiesz. No chyba że ty też jesteś dobry w te kolcki?

sexi plexi ---> moja kobieta mówi że nie jestem najgorszy.. ale sam nie wiem.... myślicie że Ona rzuci jego dla mnie.. może nie jest z nim spełniona jako kobieta romantyczna... ?

Gość tattttiii
Ja to robię:) Po prostu tamten facet omotał mnie zupełnie. Jestem taka szczęśłiwa:):)

ja też chciałbym być szczęśliwy.. ale muszę to jakoś rozwiązać.. pomóżcie mi... sexi plexi ---> a może to był jakiś podszywacz.. kiedyś był już taki co miał identyczny nick jak Mla-mla i ypisywał na Nią dziwne rzeczy.. ale po ilości postów można było sprawdzić że to nie Ona.. bo napisała że nie będzie się wypowiadać na temat swojego życia intymnego..

Gość sexi plexi
oj facet zapewniam cię, że to była ona. Te posty były bardzo na poziomie i wskazywały na jej stan szczęśliwości. Napisała, że sex z nim jest the best:) Ze dobrali się jak dwie połówki pomarańczy, że jest słodki i mniamniuśny.... że robią to codziennie, o każdej porze, po każdym drinku i coś takiego (znajdź sobie taki temat był" kiedy to robicie" czy cos tam) Żal mi ciebie:(

ale to było na uczuciowym i nie kiedy to robicie tylko kiedy lubicie to robić.. czyli kiedy macie ochotę.. i tam nie było ni o pomarańczach..

sexi plexi.---> a może powiesz mi coś bardziej optymistycznego.. nie powiedziała niczego co by świadczyło że coś jest nie tak ??? to jest dla mnie bardzo ważne ...

Gość sexi plexi
no ale ona ma ochotę na niego a nie na ciebie. jeśli ich pożycie jest takie udane to nie wróży to nic dobrego dla ciebie. oni się kochają i nie zmienisz tego, a jeśli gość sprawdza się w łózku i jest pod ręką, a ty jesteś daleko i nie wiadomo co potrafisz. Czuję z tobą męską solidarność ale sam kapujesz koleś.

ale ja też mogę się sprawdzać.. no własnie .. a czy ktoś wie skąd jest Mla-mla?? bo może jednak mogę być pod ręką... czy nie widzicie dla mnie cienia nadziei ???

Gość sexi plexi
jak by cię chciała to by się tak szybko nie zmyła z twojego topiku tylko rozkoszowalaby się twoimi wyznaniami - wyciągnij z tego wnioski. a lubisz takie wyzwolone?

Oto i jestem. Widzę, że ktoś tu sieje ferment za moimi plecami... Ktoś mnie wzywał? ;)

a może Ona się zastanawia co zrobić.. może chce to przemyśleć i dlatego jej nie ma....???

Dobry wieczór ale... wystarczy Mla-mlo. Proszę bez zbytniego spoufalania się :/ Ja rozumiem, że bywam czasami sympatyczna.. ale to tylko chwilowe...

ja myślę że się bardzo dobrze rozumiemy... Mla-mlo.. ja potrzebuję Twojej miłości.. potrzebuję Twojej bliskości...

Gość QAZ
To jest oszustwo