Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarośnieta

żenujący problem-czy niektore z was tez tak maja?

Polecane posty

Gość zarośnieta

otoz chodzi mi o wloski na brzuchu. sa widoczne co mnie krepuje jak jestem na basenie czy plazy a glownie te rosnace od pepka w dol bo zaczelam je golic i teraz odrastaja takie sztywne grube i czarne. musze to golic juz codziennie :( jestem zalamana. jak moge sie tego pozbyc?? hellpp. prosze sie ze mnie nie smiac.

Domyslam sie, ze sa bardzo widoczne, ale pewnie nie jest ich straaaasznie duzo. Radze wiec isc na laserowe usuwanie wlosow. Jest troche kosztowne, ale jesli wlosow nie jest duzo, to oplaca sie je zrobic, bo przynajmniej raz na zawsze masz z nimi spokoj! Nigdy juz nie odrosna. Inne sposoby sprawia, ze wlosy beda albo mniej widoczne albo bedziesz je i tak musiala co jakis czas np.depilowac... pozdrawiam i zycze powodzenia🌻

Gość zarośnieta
dziekuje. chyba zaczne zbierac kase na ten zabieg laserowy

Gość Niis
Kategorycznie nie golić! Jeśli jest ich mało, to już sobie lepiej wyskub...

Gość dopoki nie zbierzesz na laser
(sporo kasy) radze albo wyskubac peseta(niestety mozna dostac krostek lub wrastajacych wloskow) albo spalic rozjasniaczem do wlosow.zeby nie przypalic tez skory trzymaj farbe tylko do czasu az zacznie mocniej swedziec/szczypac.powtarzaj co pare dni.wloski sie skrusza i beda odrastac coraz slabsze. jedno opakowanie rozjasniacza starczy ci na bardzo dlugo,a w koncu pozbedziesz sie problemu na stale.

Gość sumienna
ja prawie cala sfere intymna wydepilowalam sobie PENSETA :P zostawiajac z 3 cm pasek - tak wiec DO ROBOTY !!!

Dziewczyny, czy ktoras z was usuwala laserowo wlosy? Ile to kosztuje i czy jest bezbolesne i skuteczne?

Gość 111111111
a czy ktoras z was byla na laserowym usuwaniu wlosow z okolic bikini i miedzy posladkami?? Czy miedzy posladkami jest to mozliwe?? jaki jest koszt??

Gość 1 zł
1 zł za wkłucie ale jakbierzesz w pakiecie jest taniej polecam warszawski salon afrodyta

Gość a usuwanie laserowe
wlosków na twarzy,ja mam z tym problem:(((((((((((((

Gość dornhause e
Ja wyrywam pesetą-chociaz tak sobie radzę :-0

Gość zarośnieta
ja juz tez probowalam penseta ale nie dosc ze to czasochlonne to efektow tez nie bylo. teraz zyje nadzieja ze z czasem zafunduje sobie usuwanie laserowe.

Gość a ile kosztuje
ten laser??zaczne zbierac kase

Hmm...peseta nie jest tak skuteczna jak laser:| tak czy siak bedzie musiala co jakies 2 tyg. je wyrywac, bo zaczna odrastac...Poza tym: JAK MOZNA SOBIE PESETA WYRYWAC WLOSKI Z OKOLIC BIKINI??!! Boze!! Czy wy lubicie sie torturowac??? Jest tyle roznych metod na usuwanie wlosow z tamtej okolicy i z pach a wy wybralyscie najgorszy: PESETA:( Okolice sa tak delikatne, ze wrecz nie wolno ich tak podrazniac i narazac na taki bol, bo to nie jest chwilowy bol, tylko wlosow tam jest troche i trzeba im troche czasu poswiecic... Co do ceny laseru: idz do jakiegos dobrego gabinetu kosmetycznego u siebie lub salonu odnowy biol. i zapytaj ile by taki zabieg kosztowal. Sama go nie robilam, ale moje znajome tak. Podobno jest bezbolesny i warto go zrobic bo jest NAJSKUTECZNIEJSZY, gdyz uszladza mieszek wlosowy i wlos juz z niego nigdy nie wyrosnie. Znowu nie mowimy o jakiejs kosmicznej sumie za ten zabieg;) Poprostu idz i popytaj, to nic wstydliwego:) pozdrawiam🌻

aha, kosmetyczka przed zabiegiem bedzie musiala ocenic, czy nie masz przeciwwskazan do tego zabiegu - do kazdego nawet najprostszego zabiegu moga byc przeciwwskazania, wiec nie boj sie, to jest formalnosc, zeby ci nie zaszkodzic:)

Gość wazneee
a co zrobic jak po wyrywaniu wloskow pesteka z okolic pempka porobily sie ciemne kropeczki i wlaski wrastajace w skore

Gość gorący kubek
no wlasnie ja tez mam takie wloski i wyrywam je peseta i nawet nie jest zle

Gość wazneee
a co z krostkami - nawet na plaze nie oge yjsc bo glupio to wyglada

Ja depiluje wloski od pepka w dol, bikini, brode, pachy i nogi oczywiscie depilatorem. nie mam z tym problemu odkad mam swietny depilator. Warto kupic z tych drozszych , aby miec wreszcie swiety spokoj na dluuuuuuuugo.

Gość waznee
a odpowie mi ktos na pytanie jak po depilacji krostek nie miec

Ja mialam tylko z poczatku. Depiluje sie regularnie-co tydzien i nie pojawiaja sie juz.

Gość ja tam
po paseczku na brzuchu przejeżdżam elektrycznym depilatorem, najzwyklejszym, do nóg. I na miesiąc problem z głowy. czasem zdarzy sie, że włosek wrośnie i jest krostka, ale rzadko. Najlepiej po depilacji przetrzeć brzuch spirytusem.