Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ciekawe i modne imiona

Jakie imiona są teraz modne ?

Polecane posty

Gość J .23.
Okropne dominika !

Gość sonica
a mi się podoba dziewczynka:sonia, gaja,katarina chłopcy:oskar

Gość sonica
mi się podoba:sonia,gaja i katarina

Gość taka jedna 82
Samuel i Patrycja

Gość taka jedna 82
Smuel i Patrycja :)

Gość kicekk
dominika jest piekne...kazda ktora znam ma piekne oczy itd...w wyborze imion zawsze patrzy sie na imiona danych ludzi i jacy sa z charakteru i np.Kamil to imie chlopaka ktory jest trudny w wychowaniu itd itd nawet w roznych ksiegach imion sa podane mniej wiecej charaktery i w wiekszosci sie to sprawdza ...

Gość kicekk
poza tym dlaczego tutaj np ktos tak brzydko komentuje imiona..albo sie podoba albo nie...a nie epitety np.wstretne itp...zreszta kazda mama znajduje imie dla swego dziecka i jest dla niej i tak najpiekniejsze i najukochansze...czyz nie tak???

Gość kicekk
poza tym dlaczego tu uzywaja ludzie epitetow np.wstretne itp...kazdemu podoba sie co innego a mama ktora wybiera imie dla dziecka i tak dla niej jest najpiekniejsze najukochansze...czyz nie tak???

Gość kicekk
moim zdaniem kazde imie jest piekne i kazda z nas chcialaby swemu dziecku dac to jedno niepowtarzalne...choc takich imion brakuje....

Irmina ciekawe imię:) moje ulubione (kolejność przypadkowa) dla chłopca: Adam, Piotr, Nikodem, Wiktor dla dziewczynki; Aleksandra, Marietta, Marika, Nadia, Nina, Lena, Irmina

Irmina ciekawe imię:) moje ulubione (kolejność przypadkowa) dla chłopca: Adam, Piotr, Nikodem, Wiktor dla dziewczynki; Aleksandra, Marietta, Marika, Nadia, Nina, Lena, Irmina

Gość Sylwiusiax
Dla dziewczynki to Oliwia,Nikola,Gloria, Jagoda i Amelka,a dla chlopca Adrian,Blazej.

Gość im nizsze wyksztalcenie
tym bardziej wymyslne imie dla dziecka. Marietta Nikola Wiktoria Oliwia Sandra brrrrrrrrrrrrrrrrrr..... CZY NIE MA JUZ NORMALNYCH IMION KOBIETY????????????????

Gość wiki086
Ja mam na imię Wiktoria i powiem , że ładne ejest to imię . Ale wszystko zależy od tego jaki kto ma gust!!!.

Gość mada 44
U mnie płeć jeszcze nie wiadoma, choć jestem w 7-mym mies ciąży, ale dowiem się nie długo na usg w połowie styczna. Na 90 % czuję, że to dziewczynka, mam już imię- Oliwia. I lepiej żeby lekarz potwierdził, że to dziewczynka, bo dla chłopca nie mam żadnego imienia. Każde chłopięce imię kojarzy mi się z jakimś byłym debilnym chłopakiem albo kolegą. Żeby nie mój mąż o imieniu Adam to syn miałby na imię Adam, bo to jedyne imię które normalnie mi się kojarzy:)

Gość mada 44
U mnie płeć jeszcze nie wiadoma, choć jestem w 7-mym mies ciąży, ale dowiem się nie długo na usg w połowie styczna. Na 90 % czuję, że to dziewczynka, mam już imię- Oliwia. I lepiej żeby lekarz potwierdził, że to dziewczynka, bo dla chłopca nie mam żadnego imienia. Każde chłopięce imię kojarzy mi się z jakimś byłym debilnym chłopakiem albo kolegą. Żeby nie mój mąż o imieniu Adam to syn miałby na imię Adam, bo to jedyne imię które normalnie mi się kojarzy:)

a ja mam synka o imieniu Cezary - Czaruś- no i potrafi Czarować swoim urokiem :) a córcie jak nic innego nie wymysle to nazwiemy Zuzia! i już pozdro

Gość Hansik
Ja mam na imię Honorata i bardzo dobrze jest przyjmowane w otoczeniu. Już od wielu osób słyszałam ze się im podoba moje imię i ja bardzo ciesze się bo jest inne, nietypowe a zarazem orginalne ;) może nie każdemu się podoba no ale kwestia gusty ;D Dziękuje też moim rodzicą którzy wpadli na taki pomysł troche ryzykowali ale udało im się ;D Jest tez duzo zdrobnień ciekawych a co do innych imion to jest jescze : Rafał, Dominik, Filip, Czarek (Cezary), Błażej, Mateusz, Tomek a dla dziewczynki : Monika, Maria, Mirka, Amelia, Joasia, Iza, Ewelina, Elwira, Kinga też fajne, no duzo duzo w każdym razie ;) Pozdrawiam ;)

Gość Piotrek M.
Moje dziecko jest w drodze i urodzi się za pięc miesięc.Mam kłopot bo nie wiem jak dac mu na imię.Jeszcze nie znam płci dziecka.Pomóżcie!!!!

piękne imiona ola hania ania pamelkaaurelia ada anaztazja zosia nadia ina i kaja a chłopców michał damian kamil mikołaj krzysiu jasiu i franek

Gość Aśka1979
Dla dziewczynki- Oliwia Dla chłopca- Eryk Piszcie co sądzicie o tych imionach.Pozdrawiam.

Gość Anka..
Ja uważam że egzotyczne imiona są super-przynajmniej dziecko sie czyms wyróznia.A nie jakies pospolite-na które jak zawołasz swoje dziecko reaguje pól piskownicy-żenada.Cos o tym wiem bo mam na imie Anka i bylo nas w klasie 7-porażka,Wszyscy mówili do nas po nazwiskach bo inaczej sie nie dało.I jaki sens ma dawanie takiego oklepanego imienia??POpieram oryginalnych rodziców w 100%%%

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować