Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Didaa

Jak kochaja faceci?

Polecane posty

Jestem ciekawa czym objawia sie zakochanie u mezczyzny. U kobiet to dosyc jasne, wiemy kiedy jestesmy zakochane:) motylki w brzuchu, chec bycia blisko tego mezczyzny, ciagle myslenie o nim, wpatrywanie sie w obiekt uczuc, chec przychylenia tej osobie nieba itd. A u mezczyzn? mam wrazenie, ze mezczyni czuja tylko an dwa sposoby: 1. maja ochote na seks (czasami to sublimuje w stan, ktory interpretuja jako zakochanie, ale na ogol sprowadza sie do ochoty na fizyczne zblizenie z dziewczyna) 2. robia jakies gesty wobec kobiety z poczucia obowiazku i przyzwoitosc (kwiaty, smsy, wyjscia do kina itepe) za to, ze maja z nia seks. A moze sie myle? Jesli tak wyprowadzcie mnie z bledu:)

Gość brak mi slow
mezczyzna to tez czlowiek idiotko wbijcie sobie raz na zawsze do tych pustych lepetyn ze facet to czlowiek i tez ma uczucia tak samo jak wy a nie zwierze widocznie zadawalas sie z farjerami ktorzy cie wykorzystywali a to tylko swiadczy o tobie masz to na ile pozwalasz dziekuje papa

nie obrazaj mnie. Napisalam wyraznie, ze moge sie mylic i licze na rozne wypowiedzi, a ty wyzywasz mnie od idiotek. Nie jestem mezczyzna, nie wiem jak czuje, dlatego pytam. Chyba jednak testosteron rzutuje na wasze zachowanie bardziej niz byscie chcieli, skoro jestescie tacy agresywni.

Gość Faceci
jeśli już kochają to tylko swoją mamusię i siebie!!!! Tak było, jest i będzie zawsze!!!

Wybacz, ale nie dziwię się, że facet tak zareagował - to, co napisałaś jest naprawdę dość obraźliwe. Dziękuję Bogu, że nie mam podobnych poglądów :O

nie chcialam nikogo obrazic. Przedstawilam sowj punkt widzenia i podkreslilam, ze chetnie poznam inne opinie, bo wcale mi sie ta moja tak bardzo nie podoba;) nie unoscie sie tak.

Dida, nie przejmuj sie tym wyżej. Tez się chętnie dowiem jak czują,kochają mężczyźni. :)

Rozdwojona dzieki :) w takim razie czekamy na opinie panow

Gość rozdwojona_
zapytajcie swojego męzczyzne o to,rozmowy w związku to podstawa

Gość nikt wazny
masz 14 lat? jak wiecej to chyba autentycznie po prostu jestes ciemna jak tabaka w rogu

Nieco napisałem na twoje na starym topiku... ale jak mówię to nie prosty temat... i generalizować nie można... ale twoje 2punkty niestety do pewnej części facetów się odnoszą.

Licho, dzieki za normlane podejscie :) a reszcie powiem, ze nie mam 14 lat, nie jestem ciemna tylko nie mam zbyt dobrych doswiadczen. I NIE TWIERDZE, ZE MAM MONOPOL NA RACJE, CHCE POZNAC ODMIENNE PUNKTY WIDZENIA. OSOBOM UBLIZAJACYM I AGRESYWNYM JUZ PODZIEKUJE ;P

Gość nikt wazny
no dobra masz 15 lat, niech ci bedzie nie pisali o tym w bravo girl ostatnio?

Mylisz się- ZAKOCHANY FACET NIE MYŚLI FIUTEM Ja gdy byłem zakochany najważniejsze dlamnie było przebywanie z moją lady a nie przelecenie jej, podejrzewam nawet że gdyby zaproponowała by mi wtedy pójście do łózka to bym się nie zgodził byleby tylko nie pomyślała że zalezy mi na jednym Można wręcz powiedzieć że zakochany facecik jest takim kastracikiem :-) Do innych objawów chorobowych męskiego zakochania można dorzucić ciągłe myślenie o swoim obiekcie westchnień i za dbanie o jej szczęście- czyli chyba to samo co u kobietek Ale zaraz- JA NIEMIAŁEM ŻADNYCH MOTYLKÓW W BRZUCHU :-)!!!!!!!

Gość chcesz znac odpowiedz
jak kochaja faceci? krotko

dzieki za wypowiedzi Hiacynt, przywracasz wiare w czlowieczenstwo mezczyzn :) gfer, to nieprawda, ze kobiety > 18 mysla tylko o seksie. Kobiety w kazdym wieku marza o pieknej milosci, o tym, ze spotkaja faceta, ktory sie nimi zaopiekuje i zaakceptuje z calym dobrodziejstwem inwentarza ;P ze beda dla niego najpiekniejsze, najlepsze i nie bedzie dla niego innych kobiet. a zainteresowanie seksem jest normlane jak sie dorasta, u dziewczyn i u chlopcow. hmm, ja spotkalam sie z tym, ze po seksie mezczyzna nie chcial mi powiedziec co do mnie czuje, ale oczekiwal, ze ja wyznam mu milosc....bo kobieta ktora idzie do lozka bez milosci to %*&*(....normalne?

bo on jest tylko samcem, a kobieta ktora idzie do lozka bez milosci---tak mialo byc

No właśnie DIDAA powiedziałaś im i sie skończą przycinki do wieku :) A co do kobiet które idą do łużka z miłości to kobiety kochające prawdziwe... a reszta tych które lecą od razu do łuzia to plastyki ale i te mają swoich amatorów.

hehehe, i o to chodzilo :) wreszcie konkrety i to z ust faceta. I co, wielce oburzeni panowie? to ja jestem ograniczona i pusta?

gfer, bardzo slusznie, tylko skad bedziesz wiedzial, czy jestes zakochany?

zachecam do komentarzy :) czy facet moze sypiac z dziewczyna, troszczyc sie o nia, bawic sie z nia, cieszyc z jej obecnosci, tesknic, gdy nie ma jej blisko, NIE bedac w niej zakochany???

Gość owszem...
... jesteś ograniczona i pusta :O Jak sama widzisz Twój topik furrory nie robi, bo został stworzony przez panienkę o mentalności 13-latki. Akademicka gadka - znajdź sobie faceta, to się dowiesz jak kochają. Denne pytanie w stylu "Jacy są faceci lwy" bądź "Jakie są Karoliny" :O Smutna jesteś

szanuje twoja opinie, ale sie z nia nie zgadzam. nie mam mentalnosci 13 latki i nie powinienes nawet podejmowac sie oceny mojej osoby, nie majac o mnie pojecia. jak nie masz nic do powiedzenia, to nie wypowiadaj sie. czekam na opinie osob, ktore maja pojecie na temat uczuc.

Gość owszem...
dziewczyno, czy Ty rozumiesz słowo pisane?! Jak można generalizować w ten sposób? Zastanów się :O Każdy facet kocha inaczej, na dodatek - facet kocha inaczej poszczególne kobiety. Zastanów się lub wytłumacz mi jaki jest sens tego topiku? Pytam poważnie, bo nie rozumiem... To tak jakbyś zapytała np. jak kochają mężczyźni z niebieskimi oczami :O

nie znam psychiki mezczyzn. Interesuje mnie czym objawia sie i na czym polega stan zakochania u mezczyzn. Nie od wczoraj wiadomo, ze mezczyzni maja inna kosntrukcje psychiczna niz kobiety, wiec pewnie stan zakochania bedzie przebiegal u nich inaczej. Jestem ciekawa JAK? czym sie to objawia? czy to takie dziwne?

Gość owszem...
no to odpowiedz na analogiczne pytanie: Jak kochają kobiety? Wszystkie kurwa tak samo?! Te same objawy mają i konstrukcję psychiczną? No ja się w Tobie nie zakocham, bo moja konstrukcja :P nie pozwala mi na szacunek i uczucia do głupich kobiet :O

i nie chodzi mi o generalizowanie, tylko o opinie facetow. Jest udowodnione, ze mezczyzni maja slabiej rozbudowana sfere emocji, ze dla nich wyrazem milosci jest bliskosc fizyczna, u kobiet, nieco inaczej, bliskosc emocjonalna, zaufanie, poczucie bezpieczenstwa. Z tym chyba mozesz sie zgodzic? w zwiazku z tym pytam skad wiadomo, ze meskie rozumienie milosci (dyzu nacisk na bliskosc fizyczna) jest aby na pewno tym, czego oczekuja kobiety? Kiedy dla mezczyzny seks to tylko aktywnosc fizyczna, przyjemnosc, a kiedy seks jest powiazany z uczuciami. Jasniej sie wyrazilam?

Gość owszem..
nadal szukasz konkretnych odpowiedzi na ogólne pytania - bez sensu. Bez odbioru