Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ei

Czy niezamezna 28-letnia kobieta, to stara panna?

Polecane posty

Gość ei

Czy mam jeszcze jakiekolwiek szanse, by poznac faceta i moze kiedys w przyszlosci zalozyc rodzine.....????

Gość możesz poznać
....żonatego! teraz to bardzo modne :p

Gość ei
Nie chce zonatego, juz kiedys mialam....;-)..... Cholera, czas ucieka!!! A tu nic!!

Gość ksionc
no masz jeszcze 2 lata, a potem to przepadlas :P

Gość ei
Nie 2 lata, tylko poltora roku....za pol roku skoncze 29!! A wiec w wieku 30 lat bede oficjalnie stara panna???

Tak, tak, zwłaszcza po 30stce - zupełnie tak jak ja. :-D To taka magiczna data, po której wszystkie niezamężne i niedzieciate kobiety mają być usuwane ze świata według najświeższych doniesień. Nie pozostanie Ci nic innego, jak się pociąć, utopić, strzelić sobie w łeb, powiesić się - mało alternatyw? :-P Idę se mało suchej gałęzi poszukać, bo się poczułam zainspirowana.

Gość
Rybka jak znajdziesz tą gałąź to daj znać, bo mnie też się przyda :D

Gość very
28 letnia to już nie stara panna ino próchno! :-P, a 32 letnia jak ja, to juz sie w zadnych szufladach nie mieści...

Gość ei
No to jestesmy juz we trzy ;-).... A ty wiosenna to tez juz kolo trzydziestki ;-)???

Gość ei
Witamy w klubie very :D, jest nas juz coraz wiecej.....

Gość pytajacy
najwiecej ludzi ktorzy pisza tutaj o samotnosci ( mezczyzn i kobiet) ma 28 lat ( samotna 28 , zrozpaczony , teraz ei i jeszcze kilka , moze pomoge chyba tez w tym wieku) pytam sie czy ten rocznik jest jakis " skazony " czy ten wiek sklania do refleksji nad swoim zyciem ?

Gość co za optymizm...
No moje kochane, co za optymizm z was tryska...! To nie wiek sprawia ze jest sie stara panna, ale wasze nastawienie!!! A 28 lat to dopiero poczatek doroslego zycia... 🌼

Kurcze jak się tak zastanawiam - co wpłynęło na ten stan? Nikogo broń Boże nie chcę osądzać - ale jak to mozliwe że tyle osób tuż przed 30tka jednak nie ma stałego związku?

Gość very
a tam, to jedynie swiadczy o tym ,ze w wieku 28-miu lat sie kobiecie w głowie zwykle przejaśnia i pacana za drzwi wystawia i zaczyna rozsądnie myśleć, ze na byle co nie poleci :-D

Gość ei
Nie, wydaje mi sie, ze w przyszlym roku przyjedzie czas na rocznik 78 :D.... teraz nasza kolej (rocznik 77). 28 lat, to czas, kiedy nagle uswiadamiasz sobie, ze niedlugo skonczysz 30 lat, a jeszcze nie masz poukladanego zycia....

Gość niemodnejestsłowostarapanna

Gość ei
Ja tez jeszcze rok temu bylam w zwiazku....rozpadl sie po 6 latach... Cale szczescie!!!

Gość co za optymizm...
Ale bylas w zalegalizowanym zwiazku, czy nie? Jesli mozna zapytac? Sama wiec widzisz ze nie jest tak zle, bo nie bylas sama przez ten czas! A to ze sie rozstalas z kims to znaczy ze jednak ten rocznik nie jes jakis inny od wszyskich... Zdaza sie to w kazdym wieku...

Gość ei
Nigdy nie bylam mezatka.... Dla mnie nie jest problemem poznac faceta, bo jest i wszedzie pelno, tylko ja chcialabym WARTOSCIOWEGO faceta, a to juz jest problem....

Gość co za optymizm...
Kazda z nas takiego szuka tylko roznia sie nam te wartosci... Nie wszystkie mamy takie same kryteria... Ale jesli bedziesz poznawac facefow, to pewnie ktorys sprosta twoim wymaganiom!!! Choc musze stwierdzic ze w dzisiejszych czasach takich wartosciowych facetow trzeba szukac ze swieczka i w rezultacie trzeba obnizyc im poprzeczke, zeby mogl sie ktorys zalapac...;) To sie nazywa optymizm, prawda?

Gość spoko wodza
Nie jest tak źle! Ja majc tyle lat co Ty tez "szaty rwałam".... A za rok poznałam swego obecnego mezusia:D Pozdrawiam :D

Gość ei
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy :)....moze nie bedzie tak zle... Wiecie, ze wrozka wywrozyla mi Wilka Milosc ;-)???

ale fajny topik i jaka mila atmosferka :) no i moj rocznik tez pasuje ;) szkoda, ze ja jestem juz zajeta i nie moge dopisac sie do klubu :( pozdrawiam wszystkie singielki - zycie zaczyna sie po... trzydziestce? ;)

Gość a ja już sporo po trzydziestce
i uważam, że najlepsza byłaby dla mnie taka około trzydziestka :)

Gość oj ile razy mialem ochote
puscic oczko, zrobic cos zeby blizej poznac, umowic sie z dziewczyna (wlasnie ok 30 lat) poprostu jak je widzialem miekly mi nogi ale niestety mam 24 lata i nie chcialem wyjsc na idiote;) Chcialem podkreslic, ze nie jestem zadnym psem na baby;) pozdrowionka dziewczyny nie macie sie czym martwic:)

Gość moj mąz twierdzi
ze najpiękniejsze sa 30-tki. kobiece,pociągające. ja niedługo koncze 29 lat i widzę jak z dnia na dzien zamieniam się w prawdziwą kobietę :) widze to w sposobie patrzenia na swiat, na swoje ciało. ( jestem teraz taka apetyczna :-D i za nic nie chciałabym cofnąc czasu,bo moj cza jest własnie teraz :)

Gość ja mam 22 lata
i juz czuję sie jak stara panna...kurde a zadna zmiana sie nie zapowiada...chyba se podetne :(

Gość wlasnie tak
Co za pokopany swiat moj maz ostatnio stwerdzil ze sie straezje ale ja nmam kuzwa 25 lat. SDo szalu doprowadza m,nie moda na nastolatki. Jesli Przekraczasz 20 lat to zaczynasz sie starzec, nie jestes juz pociagajaca to jest chore. Niestety ten wizerunek kreuje telewizja radio reklama moda . Wiecie zamiescilam keidys na randach dwa ogloszenia byl to taki test robilysmy go razerm z kolezanka. w jednym dziewczyna mila 24 lata w drugim kobieta byla w wieku 45 lat. Ogloszenia byly zam,ieszczone przez oklo 2 miesiace. Kobieta w wieku 45 lat nie miala ani jednego zaproszenia przez ten czas, 25 latka miaal okolo 8 dziennie. przerazzajace ? Panowie nie maja z tym problemow im strszy tym lepiej

Gość wlasnie tak
Moje zdanie i odp czy kobieta 28 lat to stara panna ? NIE to jest kobieta w odpowiednim wieku ktora dorosla do zwiazku.

Gość ei
Oczywiscie, ze kobieta tuz przed 30-tka jest dojrzala i wie doskonale czego chce, w przeciwienstwie do 20-latek....problem w tym,ze wiekszosc fajnych i wartosciowych facetow jest juz niestety zajetych :(.....to jest jak bledne kolo.....