Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BZYKK

KOSMETYKI JAKIEJ FIRMY NAJLEPSZE DLA NIEMOWLACZKA????

Polecane posty

Gość BZYKK

J/W

Gość linka100
polecam bambino i nivea, zdecydowanie odradzam Johnson`a

Gość BZYKK
własnie myśłamam nad niveą... a coś na odparzenia... skutecznego

Gość mloda mama
My uzywamy linomagu (masc), jest bardzo delikatny, polecaja go dla noworodkow bo podobno wlasciwosciami przypomina mazie plodowe. A na obtarcia sudokrem, ale tylko w ciezkich przypadkach, bo troche wysusza skore.

Ja zdecydowanie polecam albo emolium albo hippa. Nie uczulają, nie mają substancji zapachowych anie żadnych konsultantów. Szczególnie super jest płyn do kąpieli. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.

Gość gość
Najlepsze to Oilatum do kąpieli Zaawansowana ochrona płyn jest cholernie drogi,ale skórę mojego noworodka która okropnie się sypala idealnie nawilzal i jest wręcz doskonała. Na chłodne i wietrzne dni krem specjalny Nivea, czasem pupę myje dodatkowo mydłem Nivea dla. dzieci. Na ogół jednak używam kremu po kąpieli Oilatum.

Gość gość
Przez pierwsze 2 miesiące nie używałam żadnych kosmetyków. kąpiel - tylko woda [rodziłam w lutym]. kosmetyk do pielęgnacji - własne mleko służyło jako najlepszy kosmetyk na pupcię, wszelkie krostki, zaczerwienienia, do przemywania oczu i pępuszka.Rewelacja!