Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta 35

seroxat,co sądzicie

Polecane posty

Gość marta 35

mam nerwicę lękową,aurorix,efektin nie pomógł mi,lepiej czułam się po xanaksie,lekarka wypisała mi seroxat i nie wim co mam robić przyjmować czy nie bo do tej pory antydepresaty na mnie nie działały.Może ktoś z was przyjmował seroxat,jak się wtedy czuliście i ile kosztuje?

Gość ja przyjmowalam
uspokaja, wycisza, czasem nawet za bardzo. Nie ma wynikow po miesiacu stosowania, to lek ktorego bierze sie kilka miesiecy. Niestety jest bardzo drogi (jak dla mnie)

Gość anafranil
możesz połykać Anafranil. przyjmowałem leki,które wymieniliście a najmilej wspominam Effectin 150 mg.Xanax to kłamstwo i uzależnienie.do stosowania doraźnie lub przez 2-3 miesiące.a co ważne jeżeli chodzi o Anafranil...SR 75 mg jest całkowicie darmowy. przy niższej zawartości substancji leczniczej chyba 6 zł.

Gość moja przyjaciolka
brała i jej pomógł, ale wlasnie czula się trochę senna i nie miala energii. teraz bierze fluoxytynę czy coś podobnego i tez dziala i dodaje przy tym energii.

Gość anafarnil
ksenofaryno...wytworze mojego pożądania...weź pigułkę-weź pigułkę.

Gość anafarnil
wracając do tematu.idz po pomoc do specjalisty.popytaj aptekarzy (oni doskonale się orientują) o psychiatrów, których mogą polecić. swojego lekarza znalazłem w mieście prawie 100 km odległym od mojego. ale było warto. i najważniejsza sprawa...oddech. jak jest z Twoim. zwróć uwagę jak oddychasz. bo lęk to samonakręcająca sie sprężyna. powraca silniejszy gdy mu ulegniesz i zwrócisz na niego uwagę. zostałem sklasyfikowany jako F 41 - inne zab. lękowe. lęk uogólniony, czyli napadowy itp. objawy: zawroty głowy, "gwiazdy" przed oczami, kołatanie serca, oddech 20-24 / minutę. powoli, powoli...wychodzę z tego. zaczyna mi się podobać życie bez lęku. trzymam za ciebie kciuki. powodzenia.

Gość xena a gdzie
twoja forumowa przyjaciolka undertaker?:P cos od paru dni spokoj hehehe

Gość marta 35
d ziękuję wszystkim za odpowiedz a szczegolnie anafarnil-owi.

Gość marta 35
może jedna nie skuszę się na seroxat boje sie że jednak mi nie pomoże,tylko co mam powiedzieć lekarce,okłamać,że przyjmuję ten lek?

Gość anafranil
ze swojego doswiadczenia wiem,ze aby osiagnac zamierzony efekt w leczeniu musisz przejsc przez kilka mniej lub bardziej trafionych farmaceutycznych "eksperymentow".kazdy inaczej zareaguje na dany lek.jezeli chcesz wyjsc z zaburzen nerwicowych,musisz byc szczera z lekarzem.nerwica i depresja wystepuja rownoczesnie i nalezy je leczyc jako calosc.

Gość marta 35
srobiłabym chyba wszystko aby wyjść z nerwicy,próbowałam homeopatii ale bez rezultatu,mój mąż twierdzi,że tylko ja sama modę sobie pomóc nik inny.Przepraszam za błedy.

Gość EX NERWICA D
Witajcie! sprzedam nieuzywane pełne opakowania lekow: SEROXAT (70zł)i SERONIL (30zł) oraz 3/4 opakowan: AFOBAM 0,25 (15 zł) oraz ATARAX (10zł) takze dysponuje lekiem :SPAMILAN jadnak bez opakowania wszytkie leki maja datę waznosci do 2007 roku i osobiscie sie nimi leczylam. zainteresowanych proszę o kontakt: biznes_email@o2.pl

ja podobnie jak osoba powyżej, oddam za \'pół darmo\' seroxat.. mam tylko jedno opakowanie, które ma termin do końca 2009. ja tego już nie biorę, chętnie osobie posiadającej receptę! UWAGA nie handluję! jest to preparat stosunkowo drogi a ja mogę go odstąpić, po prostu taniej - czyli okazja dla kogoś mieszkającego w W-wie.

ja podobnie jak osoba powyżej, oddam za 'pół darmo' seroxat.. mam tylko jedno opakowanie, które ma termin do końca 2009. ja tego już nie biorę, chętnie osobie posiadającej receptę! UWAGA nie handluję! jest to preparat stosunkowo drogi a ja mogę go odstąpić, po prostu taniej - czyli okazja dla kogoś mieszkającego w W-wie.

Gość in3
Witaj czy masz jeszcze ten serotax ?

Gość fddf
sądze ze to jest gowno , ktore bardziej szkodzi niz pomaga .Nie polecam .

Gość tym razem na pomarancz
biore seroxat 20 mg i jest lepiej,lęki są ale jak sie sama nakręce,poczatki były trudne ale warto przemóc te 2 tygodnie

Gość kuduatex
KUPIĘ Seroxat lub Cital kontakt kuduatex@gazeta.pl

Gość gregorwas
mam do odsprzedania gregorwas@wp.pl

Gość liczebnik
kupie seroxat 3 opak. ale moga byc rowniez pojedyncze sztuki

Gość Anielarka
Mam do sprzedania 3 pełne opakowania SEROXAT 20 mg, które nie będą mi już potrzebne. data ważności - wrzesień 2012r. anielarka@gmail.com