Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
OdbytnicaBoża

Wersalka posłana

Polecane posty

5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

pokaż statystyki

Przeczucie też jest ważne. 

5 minut temu, murb napisał:

Przeczucie też jest ważne. 

a może chodzi o to by mieć wyyebane na innych i myśleć tylko o sobie? mniej zmartwień, zawodów, wiecej czasu na swoje sprawy wiec jest chęc by dłużej pomykać w kraju dziadów i złodziei?

9 godzin temu, 250GodzinTak napisał:

(...) żaliłeś się na szwagra, że nie masz go za co spłacić. 

Na brata. 

22 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

a może chodzi o to by mieć wyyebane na innych i myśleć tylko o sobie? mniej zmartwień, zawodów, wiecej czasu na swoje sprawy wiec jest chęc by dłużej pomykać w kraju dziadów i złodziei?

Prościej pouczać innych jak mają żyć. Tyle czasu na forum i jeszcze tego nie odkryłeś. 😄

2 minuty temu, murb napisał:

Prościej pouczać innych jak mają żyć. Tyle czasu na forum i jeszcze tego nie odkryłeś. 😄

forum to forum, tutaj można prowadzić kazania dla wiernych  :classic_cool: a jak życ?

5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

forum to forum, tutaj można prowadzić kazania dla wiernych  :classic_cool: a jak życ?

No jak to jak żyć: wdech - wydech.

13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Normalne trzeba żyć 😁

Zachciało mi się nocnych wieczorów filmowych i mogę polecić film Stephena Kinga "Wielki kierowca" 😌

Nie będę spojlerować, ale film trzyma w napięciu i jest dostępny na CDA.Pl Jedyny minus to trzeba czytać, bo są napisy 😄

57 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

pokaż statystyki

Ogólnie kobiety żyją dłużej, bo jesteśmy silniejsze psychicznie, co czasami widać na tym forum 😄Więc statystyk nie potrzeba 😄

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ogólnie kobiety żyją dłużej, bo jesteśmy silniejsze psychicznie, co czasami widać na tym forum 😄Więc statystyk nie potrzeba 😄

Kobiety żyją dłużej i stan cywilny nie ma na to wpływu, natomiast żonaci mężczyźni żyją dłużej od kawalerów. Żony jednak dbają 😏

4 minuty temu, Pokraka napisał:

Kobiety żyją dłużej i stan cywilny nie ma na to wpływu, natomiast żonaci mężczyźni żyją dłużej od kawalerów. Żony jednak dbają 😏

Ach te żony. 😄 Jaki bez nich byłby świat!

5 minut temu, Pokraka napisał:

Przy dobrej żonie mąż się musi jakoś trzymać 😁

Ale statystki pokazują, że do 2030 roku, ponad 40 % ludzi zostanie singlami, bo takie teraz mamy czasy. 

4 minuty temu, murb napisał:

Jaki świat? Zgliszcza i gruzy 😜

• Thanks 1

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ale statystki pokazują, że do 2030 roku, ponad 40 % ludzi zostanie singlami, bo takie teraz mamy czasy. 

Konsumpcjonizm w czystej postaci. Nikt już nie dba o relacje i potrzeby drugiego człowieka. Ludzi konsumujemy jak towary. Każdy chce konsumować ,nikt nie chce być konsumowany,  to się nie może udać. 

23 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

nie jesteście silniejsze, tylko macie wyrobiony mechanizm wyparcia, to coś czego nauczyły was matki. my tego nie mamy dlatego wpadamy w rózne choroby somatyczne albo własnie alkoholizm co jest prostą scieżką do menelstwa albo marskości. kobiety u których wyparcie szwankuje londują na kozetce a potem stoją po tanią pregabaline. ot taki scenariusz życiowy. nie oszukuj sie, że jesteś lepsza od faceta. bo gdyby nie Janusz byś teraz zamiatała ulice po dyżurze w szpitalu, ha!

29 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Zachciało mi się nocnych wieczorów filmowych i mogę polecić film Stephena Kinga "Wielki kierowca" 😌

Nie będę spojlerować, ale film trzyma w napięciu i jest dostępny na CDA.Pl Jedyny minus to trzeba czytać, bo są napisy 😄

a ja oglądałem Głębokie gardło 7, mogę pospojlerować, nie ma problemu 🙂 

15 minut temu, murb napisał:

Pewnie ciekawszy,  wakacje na malje- divy, BMW, mieszkanie tańsze bo mniejsze, mniej sprzątania, mniej kasy na żarcie.. .same plusy :classic_cool:

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

No to dawaj.

• Haha 1

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Głodnemu chleb na myśli. 

I jak wrażenia? 😁

• Haha 1

6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

nie jesteście silniejsze, tylko macie wyrobiony mechanizm wyparcia, to coś czego nauczyły was matki. my tego nie mamy dlatego wpadamy w rózne choroby somatyczne albo własnie alkoholizm co jest prostą scieżką do menelstwa albo marskości. kobiety u których wyparcie szwankuje londują na kozetce a potem stoją po tanią pregabaline. ot taki scenariusz życiowy. nie oszukuj sie, że jesteś lepsza od faceta. bo gdyby nie Janusz byś teraz zamiatała ulice po dyżurze w szpitalu, ha!

Ale ja nie pracuje w szpitalu i tak się teraz ustawiłam, że nie muszę pracować, ale pracuje bo chce, bo kocham niezależność i być między ludźmi. Znowu wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora i zaczepiasz mojego Janusza. Chcesz go w końcu poznać? 😴

7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

Pewnie ciekawszy,  wakacje na malje- divy, BMW, mieszkanie tańsze bo mniejsze, mniej sprzątania, mniej kasy na żarcie.. .same plusy :classic_cool:

Malediwy wyszły już z mody. Teraz się na Seszele robi wyprawy.

A kto Cie będzie za uszkiem miział wieczorkami, no kto? 😄 Tylko żona. 😄

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Głodnemu chleb na myśli. 

I jak wrażenia? 😁

Nie wie co napisać. 😄

14 minut temu, murb napisał:

Malediwy wyszły już z mody. Teraz się na Seszele robi wyprawy.

A kto Cie będzie za uszkiem miział wieczorkami, no kto? 😄 Tylko żona. 😄

wieczorami bąbel skacze mi po brzuchu...albo opowiada jakiego stwora potwora ubił na robloxach

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

dawno to oglądałem i jak przez mgłe...

Zamykałeś oczy czy co? 😄

Nie chcę pisać co mi wyobraźnia podpowiada. 😄

18 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Ale ja nie pracuje w szpitalu i tak się teraz ustawiłam, że nie muszę pracować, ale pracuje bo chce, bo kocham niezależność i być między ludźmi. Znowu wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora i zaczepiasz mojego Janusza. Chcesz go w końcu poznać? 😴

stań w prawdzie, powiedz, że kobiece wyparcie silniejsze od facetowego :classic_cool: ja też bym chciał żyć w wyparciu, nie przyjmować info że za miesiąc, rok moze być wojna a jak coś to mnie żona obroni, załatwi swobodny przejazd za granicę albo dołączy do ruchu oporu i bedzie z karabinem bronić. ale tak sie nie da, to na nas facetów spada myślenie i kombinowanie kiedy wy kobiety uciekacie w świat marzeń.

8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

wieczorami bąbel skacze mi po brzuchu...albo opowiada jakiego stwora potwora ubił na robloxach

W sumie to nie moja sprawa kto Cię mizia albo nie. Żartuję sobie i tyle.

15 minut temu, murb napisał:

W sumie to nie moja sprawa kto Cię mizia albo nie. Żartuję sobie i tyle.

wiesz, że tak to jest tylko na początku kiedy som te motyle i inne latające w brzuchu...

1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał:

w Polsce chyba już tyle ludzi jest singlami ?

47 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Słuchajże no, zalotnisia. Doskonale wiesz, że mam kafe żone więc z łaski swojej nie wysyłaj mi na privie zdjęć o obscenicznych treściach. Nie rozdupce z tobą żadnego punktu widokowego w Lądku-Zdroju xD

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się