Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
8 komputerów tak

Jak tam wasz poniedziałek mnie paczka kościoła obudziła

Polecane posty

1 minutę temu, RC + napisał:

Jeden kabel idzie bezpośrednio z zasilacza. 

A drugi łączy dysk HDD/SSD z płytą główną

Na zdjęciu poglądowym, szerszy konektor to SATA, węższy konektor zasilania, ten ostatni powinien być w PC, nie wyobrażam sobie by nie było ich conajmniej 4, 5 sztuk wychodzących z PSU jak makaron.

Dzuwna sprawa a w kieszeni konsolach i mff jest to zlaczone 

2 minuty temu, 8 komputerów tak napisał:

Dzuwna sprawa a w kieszeni konsolach i mff jest to zlaczone 

No OK, ale oni mają swoje standardy, natomiast w PC masz system uniwersalny. Spieprzy się kabelek, wymieniasz kabelek, a nie zasilacz, lub bawisz się w lutowanie, jak w bieda-konsolce.

No OK, ale oni mają swoje standardy, natomiast w PC masz system uniwersalny. Spieprzy się kabelek, wymieniasz kabelek, a nie zasilacz, lub bawisz się w lutowanie, jak w bieda-konsolce.

W mff jest to rozeiazane na jakieś płytce wciskanej jak ram xD 

W mff jest to rozeiazane na jakieś płytce wciskanej jak ram xD 

Tak, w nowoczesnych PC, jak mój masz wejście do dysków M2. Wtedy po prostu wsuwasz takie coś w płytę i dokręcasz śrubką i tyle, zero kabli. To na zdjęciu to nowoczesny dysk M2,  

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQxbcoYtzx0pScZb4xc6MVbGKZXw0DcA-xGWA&s

Tak, w nowoczesnych PC, jak mój masz wejście do dysków M2. Wtedy po prostu wsuwasz takie coś w płytę i dokręcasz śrubką i tyle, zero kabli. To na zdjęciu to nowoczesny dysk M2, sporo szybszy niż SSD.

A pamiętasz może jak się wgrywa xp? Tam chyba się recznie w dos wpisywalo format c? XDxDxDxD 

A pamiętasz może jak się wgrywa xp? Tam chyba się recznie w dos wpisywalo format c? XDxDxDxD 

Kompletnie nie pamiętam, to było tak dawno, że nie wiem... nawet Linuxa już nie musisz wgrywać z wiersza poleceń także... ale w necie pewnie będzie wiele tutoriali.

11 minut temu, RC + napisał:

Kompletnie nie pamiętam, to było tak dawno, że nie wiem... nawet Linuxa już nie musisz wgrywać z wiersza poleceń także... ale w necie pewnie będzie wiele tutoriali.

No właśnie ja też nie pamiętam xD ale pewnie to tam było format 😄 coś takiego xd 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się