Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia20

dziewczyny polećcie mi jakas dobra i niedroga maseczke która oczyscmi mi twarz

Polecane posty

Gość madzia20

z wągrów wiem ze lepiej isc do kosmetyczki ale mnie na to niestac bo niestety nie mam pracy a rdzica tez sie nie przelewa

Gość agatka20

Gość zmiksuj bialko
z kilkoma kroplami cytryny ..taka mase zkaldasz na 20 zmywasz ..rob ja regulanie jesli chcesz widziec super rezul;taty bo juz zobaczysz poprawe po 1 razie ..rob ja raz w tygodniu a 2 razy lub tez raz peeling z fusow kawy ..zaparz je wrzatkiem, po15 odcedz kawe od fusow i razem w czyms myjacym delikatnie masuj nie stosuj fusow wiecej niz napisalam bo inaczej dostaniesz wypryskow i krost

DAX PERFECTA CZYSTA CERA maseczka PEEL-OFF .Srednio droga, jeśli chodzi o maseczki ale wydajna, mi opakowanie starczyło na 3 razy. Ale skoro mówisz,że cena ma dla ciebie znaczenie to polecam fajną stronkę, tam możesz sobie porównac ceny maseczek w róznych sklepach. Nie bedziesz w ten sposób przepłacać. http://www.ceneo.pl/Pielegnacja_twarzy?search=yes&categoryID=532&searchText=&inDesc=False&minPrice=0&maxPrice=99999999&parIntFrom1=7&parIntTo1=7&index=0/0/0/0/0/0/0 Polecam :-)

Gość maseczka na twarz
najlepsza ze spermy

glinka zielona Argiletz - saszetka ok. 4 zł w aptece, 1 saszetka wystarczy na 2 razy, maseczka wygładzająca i zwężająca pory Lirene Eris, ok. 11 zł maseczka oczyszczająca Apis, w sklepach zielarskich. maseczka korygująca strefa T Tołpy, kilkanaście zł.

Gość jak leczyłam
trądzik u dermatologa to pani doktor zaleciła mi robienie maseczki oczyszczającej z Garniera, takiej zielonej w saszetce, cena saszetki ok. 5 zł, ale mozna na promocji w markecie albo Rossmanie taniej kupić, a starcza na 2-3 razy. Ja byłam z niej zadowolona. Natomiast teraz używam maseczki oczyszczającej Avon z algami morskimi chyba, z serii SPA, ale średnia jest i nie polecam

Gość rycynuska
gdzies jakas dziewczyna pisala ze poleca maseczke soraya --podobno swietna na wagry,jak znajde topik to podam link

Gość rycynuska
nie wiem coo jest nie tak z tymi linkami,ale topik nazywa sie REWELACJA NA CZARNE WAGRY--POLECAM TEZ SKUSZE SIE NA TE MASECZKE

Gość kasiekk
maseczka z drożdży i najlepsza masecza Kolastyna taka zółto biała saszetka-oczyszczająca :) ale ona mi starcza na ok 5-4x chyba nie daje jej ile wlezie tylko oszczędniej,tak zeby przykryło skóre:)i nie daje jej na policzki bo mam cere meiszana :0 jest świetna kostuje ok 1.20:) pzdr

Gość madzia20
rycynuska dzieki za linka własnie znalazłam ten topik i chyba wyprubuje te soraye

Gość rycynuska
nie ma za co:) ja tez kupie soraya,z drozdzy probowalam ale mialam po niej zaczerwieniona twarz

silica clean>polski odpowiednik silicol skin,ladnie wyciaga i wysusza wszytskie niespodzianki.

Gość upupupup