Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szafirka

Czy Wasze pólroczne dzieciaczki siedza same?

Polecane posty

No wlasnie?Bo moja corka skonczy jutro pol roczku,a jeszcze sama nie siedzi.Jak sie ja podtrzymuje to chwilke siedzi i to nieraz a potem sie przewraca.

mój syn też jeszcze w tym wieku nie siedział, nic na siłę, na wszystko przyjdzie czas

cześć Szafirka!Zaglądasz jeszcze czasem na nasz topik o majówkach? Gdzie się podziewasz? Zajrzyj do nas koniecznie! Co u Ciebie? A propos Twojego pytania - ostatnio sama się zastanawialam nad tym samym. Moja ma już 6 mies. i nie jest sztywna tylko \"lejąca\". Też sobie myślę, że pewnie przyjdzie czas, choć nie ukrywam, że troszkę mnie to niepokoi. Dziecko pewnie siedzi od. ok.8 mies, ale teraz powinna być już chyba trochę sztywniejsza. Pozcekamy - zobaczymy :-)

Gość Genowefa Smoktunowicz
Mój syn siedzi sam w domu , ma 7 miesięcy. Wychodzę rano do pracy , zostawiam mu zupę , żeby se odgrzał w porze obiadu . Za jakiś czas będę mu zostawiać też drugie , na razie zupa mu wystarcza. Tylko czasem przypala tą zupę , gówniarz przeklęty

Milo mi,ze mnie zapamietalas.Mam w domu internet od niedawna i oczywiscie,czytam Wasz topik,ale tak jakos dziwnie mi sie tam wciskac. Chociaz moze napisze....

Gość tylko ich nie sadzajcie
Dziewczyny spokojnie przypadkiem nie sadzajcie dzieci i nie podkładajcie im poduszek pod plecy, ich kręgosłupy są za słabe. Dziecko samodzielnie usiądzie zgodnie ze swoim rozwojem i najprawdopodobniej nastąpi to około 8 miesiaca może 8,5.

Jasne, że na siłę nie sadzamy :-) Przyjdzie na wszystko czas. Szafirko - do zobaczenia na majowym topiku! 🌼

Kazde dziecko rozija sie w swoim tempie,ja np siadalam jak mialam 5 miesiecy a moja corcia ma 4,5 i juz sztywno zaczyna siadac. Powoli kazde z dzieci siadzie.

Mój siedział sam w wieku 8 miesięcy. Wcześniej nie chciał leżeć więc kupiłam mu bujaczek leżaczek. Był w pozycji pół leżącej. więcej widział i był spokojniejszy. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.