Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FO

czy wa mtez tak długo maile idą z telefonu ?

Polecane posty

Gość FO

bo u mnie wysyła i wysyła i wysyła :( i juz nie wiem czy anulowac czy czekac ?

Gość wściekła Bronia
pewnie masz słabą baterie.:-0

Gość FO
?? a dlaczego baterię ?

Gość FO
a czy mi wogole dojdzie? bo w sumie bateria jest jeszcze dobra :)

Gość wściekła Bronia
też tak miałam, tyle że z SMSami. gdzy bateria była słaba, to nawet 3 dni sms szedł do odbiorcy. dopiero jak wymieniłam na nową to wiadomości dochodziły szybko. jeden informatyk z forum mi to doradził. chyba God ma pseudonim. spytaj jego on napewno zaradzi.;-)

Gość FO
Smsy mi dochodzą ładnie :). Nie wiem ,w sumie to nowy telefon, tyle ,ze go dzisiaj ostro wyeksploatowałam bo narobiłam mase zdjec i nagrałam chyba ze 20 filmików. No i teraz patrze bateria rzeczywiscie troszke dogorywa, to znaczy ,ze juz mi nie dojedzie? Cały czas jest ,ze wysyła email , kurcze boje sie ,ze mie na darmo zje kasę :(.

Gość FO
nie znam :( a gdzie on teraz jest ?? bo cały czas mi wysyła i nie wiem czy czekac, czy to znaczy z,e jakies pakiety juz poszły czy narazie nawiązuje połączenie...

Gość Teliekomjunikator
Musisz isc z tieliefonem na centrale, tam przyjdzie szypciej odebrac wiadomosci.

Gość FO
jak robicie inne buzie opr tej :( i tej :)

Gość wściekła Bronia
god jest najlepszym komputerowcem na forum. kiedyś jak chciałam żeby mieć świerze tematy na kafeteri to najpierw wychodziłam całkiem z foru, a potem ponownie załanczałam. i tak w kółko. jakie to irytujące było to sobie nawet nie wyobrażasz. a god powiedział tylko żebym naciskała klawisz F5 i wszystko jak za dotknieciem czarodziejskiej różdżki. normalnie cały czas teraz naciskam ten magiczny klawisz i już mam świeże tematy. god jest po prostu boski.;-)

Gość FO
No i nei wysłało mi :(, tzn. cały czas wysyła. Nie wiem c zrobić, anuluj? czy moze czekac dalej ... :(.

Gość wściekła Bronia
a co ty odrazu wszystko wiedziałaś? mam komputer dopiero od dwóch miesiecy i wszystkiego sie musze uczyć. teraz gram czesto w simsy. mówie wam jaka fajna gra. już nawet dom sobie urządziłam. polecam.;-)

Gość FO
Ha ha - z netu, moze i byłoby prosto , tylko sprawa sie komplikuje skoro chce własnie przerzucic zdjątko na komputer z telefonu , mam podczerwien, ale nie mam niczego co mogłabym podłączyc do komputera co by mi tą podczerwien "rozumiało " ;).Jedyne wyjscie - mail z komórki :( ale nie idzie ...

Gość wściekła Bronia
dlaczego tak przeklinasz? mam 23 lata, a co? co ma wiek do komputerów? ty myslisz że wszyscy tak jak ty mieli od dziecka? nie denerwuj sie tylko doradź coś sensownego.

Gość FO
Wysyła, wysyła, wysyła... chyba jednak anuluję :(. Chciałam przesłać zdjątko naszego walniętego psa mojej siostrze, która jest daleko daleko , no i nie zobaczy jak potworek wyrósł ...

no nie, z podczerwienią nie rywalizuję. Pozostaje Ci tylko wyczekiwać Goda. Tylko z rana to on strasznie na wszystkich mordę drze, więc się nie przejmuj. Skacowany, to i się niekomfortowo czuje, a tu ciągle tylko: maile z komórki, sygnał na IRCa. Się nie dziwię, że chłopak nerwowy.

Gość wściekła Bronia
w takiej sytuacji prościej będzie wysłać psa.:-D:-P

Gość wściekła Bronia
o rany boskie! willy ty masz jakieś sadystyczne zapędy.:-0:-P

Gość FO
Tylko ,ze rano to znowu ja bede ciezko spała skoro teraz siedze - no to pomykam spac, to moze Goda spotkam rano:).Hej :) Nie wiem czy byłoby łatwiej wysłać psa :) ... Sporo wyrósł ... i byłaby to duuuuuuża paczka ....

Gość wściekła Bronia
proponuje na ogólnej założyć topik pod tytułem ,,o wielki godzie przybywaj bom w potrzebie''. nie musi być z rana, bo jak już ktoś wspomniał rano ma kaca i drze morde po wszystkich. lepiej około południa.;-) willy, a tak ci ładnie z oczu patrzy.;-)

Gość czy mogę sie tu uwas
wysrać ??

Gość wściekła Bronia
jedno oblicze to free, a drugie willy? bo nie rozumiem.:-0 :-P

Gość czy mogę sie tu uwas
chciałbym nasrać na waszym topiku

Gość za późno
już jest nasrane i to zdrowo.:-P

Gość freewilly