Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Gość PRAWDZIWY FACET DLA CIEBIE
JA CI MOGĘ POSŁUŻYĆ MESKIM RAMIENIEM DROGA KUSICIELKO MAGDO. JESLI BEDZIESZ ZAINTERESOWANA TO MI POWIESZ, NAJPIERW MOZEMY POWYMIENIAĆ SIĘ POCZTĄ, MÓJ ADRES TO COPA@WP.PL PODOBAJĄ MI SIE TWOJE WYPOWIEDZI, POCIAGA MNIE CO PISZE, SADZĘ , ZE BYŁBYM W STANIE CI SPROSTAĆ :) BEDZIESZ MILE ZADOWOLONA A NA BLIZSZE POZNANIE9JESLI CHCESZ0 MAMY DUZO CZAU...POZA TYM SADZĘ ,ZE CIE ZANM, ALE RESZTA NA POCZCIE , NAPISZ PROSZE. POZDRAWIAM I PRZYTULAM W SILNE MĘSKIE RAMIĘ :)

Gość król LEW_
topik matrymonialny się robi , ha ha no nic :)

Gość kobieta32.
droga Magdo ja nie oddalam wlkowerem , o czyms innym mowilam :) ja takze ani zona ani kochanka nie jestem bo jednego tylko meza mialam a gromada meskich ramion wprost marzy wiec chyba lepiej wypadam bo szybciej nauki wyciagnelam , pomimo uwielbienia dla plci tej brzydszej to ja mam ta przewage , ze zaloty odpieram a sama decyzje podejmuje jaki to pan moze w serce sie wkrasc a co do konkurencyjnosci to pewnie zbladla by mina twoja gdybys mnie zobaczyla , nie wierzysz i nie wierz ale sliczna ze mnie kobieta ;)

Dlaczego tak mówisz droga Kobieto32? Nie podważam Twojej atrakcyjnośi... :D O swojej mówić nie muszę, bo ją się wprost czuje :classic_cool: :D Ona emanuje ze mnie niczym poświata \"anioła\", jestem niż przesiaknięta jak gąbka :))))))) A na brak zainteresowania też nie narzekam, więc chyba sporu nie będzie ;)

Gość kobieta32.
w takim raziem bardzo mi milo :)i przychylam sie do zgody ;)

Gość miło by było
jakby kobiety częściej były dla siebie takie miłe, hi hi i się o facetra nie zabijały, hi hi

Facet30 - proś, proś :) ...a będzie Ci dane :)... Ej tam od razu –pomówienie-…i to jeszcze chciałbyś pewnie rzec, że za pomocą środków masowego komunikowania się ...:) Miałeś rzucić jakiś temat …czekam :)..cierpliwie

Gość kości rzucone
gosciu zalozyl topik i sie zmyl.zostal posadzony o za czeste bywanie i udaje takiego co rzadko bywa na forach kon by sie usmial

Gość PRAWDZIWY FACET DLA CIEBIE
MAGDALENNO, A JA WZIĄŻ CZEKAM CIRPLIWIE CZEKAM I BĘDĘ CZEKAŁ ILE ZECHCESZ :) DAJ SZANSĘ

Gość b*u*c*h*a*j
nazwę ten topik ma całkim całkiem, powiedziałabym ze zaciekawia,ale co sie tutaj dzieje, temató nie rzucacie, facet30 znika, baby na niego czekaja, a fee :(

Facet, jesteś bardzo sympatyczny, moje spostrzeżenie: pomyślałeś że forum to lepsze miejsce na niewinny podryw niż jakieś tam portale z randkami (zwłaszcza gdy w domku kobieta czeka:), bo w końcu to takie niezobowiązujące miejsce na luźną wymianę zdań, która z założenia nie ma się przerodzić w nic ponad to (ale każdy wie, że tak nie jest:). Natomiast jeszcze lepiej wygląda to z punktu widzenia osoby podrywanej, gdyż myśli ona sobie: hmmm...co za gość; nigdy mnie na oczy nie widział, a zachwycił się moją elokwencją, mądrością itd, więc brzmi to jeszcze bardziej zachęcająco dla potencjalnej zdobyczy, w świecie gdzie dominuje jednak fizyczność...Kobietka rośnie w swoich oczach do rozmiarów giga (co czuć w postach) i praktycznie jest już Twoja... Ale naprawdę jesteś sympatyczny. Pozdrawiam

Anoushka --> na prawdę myślisz, że zdobycie kobiety jest takie proste ??...kilka komplementów na temat ..potencjalnej urody;)...elokwencji i błyskotliwości ??..i już zdobyta ;) za proste to a wręcz niemożliwe ;) … a może egocentryzm jest szczepionką na taką \"formę zdobywania\" ??..ja uważam, że jak najbardziej :)

Gość wkradała wam się następna
k__r__o__w__a

Gość wezmę sprawy w swoje ręce
zapraszam wszystkie miłe panie na filiżankę kawy ~^^^ -///- ( ) _____ =====

Gość Ćwok
tutaj potrzebny jest facet realny, który da wam to czego potrzebujecie, rozgrzeje do czerwonośco :D

Gość Ćwok
facet30 to ściema-jakiś podstarzały tatusiek-naukowiec w okularach, niski zapyziały i zakompleksiony, a na forum zgrywa adonisa, kobiety otwórzcie oczy :D

Gość KRÓLEWNA ŚNIEŻKA ********
NIC CI DO TEGO , ZAZDROSNY PEDAŁ JESTES CZY CO? ;)

Gość kobieta32.
a najbardziej mnie cieszy jak ktos do tematu sie wlacza i nagle kompleksy swoje okazuje ;)ku kazdy moze miec ile lat chce , wygladac jak chce , byc mlodszym lub starszym i dziwi mnie tylko oburzenie niektorych z was ;)

Gość Ćwok
po prostu wam dziewczyny potrzeba normalnych facetów,a nie jakiś megalomanów z kabaretu starszych panów, jak was łatwo nabrać naiwne istoty

Gość Ćwok do Ćwoka
Zgadzam się z tobą bracie :D

Gość precz z ćwokami
lażda kobieta swój rozum ma i nie potrzebuje adwokata.A jeśli facet 30 jest mały gruby stary itd,to jego sprawa i tak jak sie spotka z panienka to najwyzej ona ucieknie.ale nie róbcie z kobiet głupich istot, bo one takie nie są :(

Gość Szmatka Agatka
na każdym topikuodzywaja sie jakies nieporzadane dusze :(, co psują każde rozmowy i rozwalają towarzycha, ale to są uroki forum i tyle, dobrej zabawy wszystkim życze a głownej parze magdalenie i facetowi wszystkiego naj ❤️