Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Gość zuzia1977
hi hi, prowokacja

Gość zuzia1977
a ja miałam naprawde kolegę, który zrobił sobie operacje płci i jest dziewczyną za każdym razem jak patrze na niego -na nią, to mi się niedobrze robi, chociaz chciałabym to akceptowac, nie moge pozdrawiam

Gość Miriammm
have a nice day my boys and girls... so lovely topic

Owszem, niech będzie Trenty :D , popieramy uniwersalizm, czemu nie ;) A przy badaniach wszystko wyjdzie, ale aż się boję, oj boję się ....wyników tych badań oczywiscie :D :D :D :classic_cool: Droga Zuziu, współczuję, rzeczywiście tak bywa, ze trudno nam zaakceptowac pewne rzeczy, ale na tym polega tolerancja, że nie \"za coś\" , a \"pomimo wszystko\" :classic_cool:

nie obawiam sie wnikliwych badań wszystko sie dobrze trzyma na dobrym kleju...

Gość zuzia1977
grzesznico wiem, podoba mi sie jak piszesz no i co piszesz chyba jestes taka piekna jak madra, ale z tego co słyszałam madrosc nie idzie w parze z urodą:D hi hi, nie bierz poważnie, buzka

Gość zuzia1977
zreszta ja tez niegłupia i niebrzydka(piekna nawet0 jestem , haha ha ah aha ah ahahab

Ojej drogi Faceciku, czy aby dobry klej zastosowałeś ? :DDDD Bo się niezmiernie martwię :( , żeby ważny atrybut męskości (w szczególności) nie odpadł, a jeśli już , to aby się przy tym upadku nie uszkodził {usta]

zuziu mądrość i uroda nie są sobie przeciwstawne tylko po prostu trudno o takie idealne połączenie ale bywają takie piękne połączenia i tutaj własnie bywają takie Panie... np Trenty... np Magdalena... i moze inne...

Grzesznico popatrz za popularność płaci sie obniżeniem poziomu... niestety wracam do górnych sfer o Magdaleno!

Gość koniczynka_taka_ładna
no i pewnie , że tak jest, bywają ładne i mądre kobiety, tylko nie jest ich aż tak wiele, a ta grzesznica to ma do powiedzenia rzeczywiście dużo i dużo chyba też przeszła,dlatego jest duzo bogatsza od innych i dlatego pewnie uroda nie jest dla niej zgubna tak sadze, czy się mylę? pozdrawiam cię magdaleno droga ciebie faceciku też pilnuj kobiety , bo grzechu warta

Gość koniczynka_taka_ładna_
:)

prosze, prosze jakie wypowiedzi i kto to taki ta grzesznica magdalena a tak swoja droga, nie ma to jak meżczyzna, bo to dzieki niemu kobieta istnieje grzesznica, masz niezłego menagera-jest nim facet30 :D

Szanuję wszystkie wypowiedzi, jednak te z półki \"niesmacznych\" proszę o nie zamieszczanie ,,,,,, :( Dziękuję Ci za podsumowanie Luby-owszem , zgodze się , z Facecika :D menager niezły, ba...najlepszy Za to go kocham :D 👄 i kochają go wszystkie jego żony i...nie tylko :classic_cool: Pozdrawiam, też sobie takiego (menagera) załatw :D

jako zainteresowny trwaniem topiku i to na odpowiednim pozomie apeluję do wszystkich forumowych wpisywaczy dobrej woli wypełniajcie swą misje nadal! a koniczynce dziekuje za poparcie

ujawniam prawdę: trenty, grzesznica, facet i wiele innych postaci to JEDNA I TA SAMA OSOBA, którą ja nie jestem a której płci ja wyjawić nie mogę...

O wypraszam to sobie ;)...mój wrodzony indywidualizm nie pozwala mi zgodzić się Twoją wypowiedzią - facecie- lasko w jednym ;)...ja to ja - ..a kofeina powoli wyparowuje ;)

znalazłem to na innym topiku... jesienna zaduma Nadmieniam, że w celach rozrywkowych nalewam do worka foliowego mocz ciężarnej owcy, fermentuję zawartość przez miesiąc na zapiecku, po czym wylewam go na rozłożony III tom Encyklopedii Brytannica, doznając w tym momencie potężnego orgazmu wątrobowego. rewelacja...

ha ha.nie mysle,ze to jedna i ta sama osobva,sledziłem na forum wypowiedzi co niektorych, a grzesznica to jakos sie wyroznia szczegolnie i nie da sie tak kopiowac po prostu, zreszta menager nie gorszy, wiec te diwe osoby to napewno nie jedna i ta sama, choc jednosc stanowic moga ;) ha ha, ale ja tez jestem glodny na grzesznice,wiec sie podkladam

Gość zuzia1977
luby, a może mną się zauroczysz, ja też chętna jestem, a skoro facet i magdalena do siebie przynależa, wiec czemu my bie mielibyśmy siebie poszukać :D 👄

Gość zuzia1977
luby czy az tak cie zaskoczyłam, ze nie odpowiadasz? ja też ładna jestem i intelekt posiadam 👄

zuziu, dziecko drogie.pewnie i fajna z ciebie dziewczyna, ale mnie takie podkladające sie nie fascynuja, nie obrax sie czase.ja lubię trudne zdobycze i intrygujace przy tym. na taka kobietke rasowa grzesznica mi pachnie wiec, ale coz chyba menager ma lepsze układy ;) czas pokaze zuziu pozdrawiam, nie mowie ze nic nie bedzie :)

Gość zuzia1977
nie trace nadziei luby :) 👄 👄 👄 👄

Hej kochani :D Ja widzę, że odwaznie dewaguje mój menager Facecik ;) łobuzie, odwaznie stwierdziłes, że parę osób to jedna i ta sama osoba :( :D Nie wiem, czy mam śmieć się czy płakać, raczej szalona jestem, więc się pośmieję, a posmutkuję sobie w domku, ot tak , jak mi ochota na wypłakanie przyjdzie {cool] Luby, miło mi , bardzo-dzięki :) Zuziu, poczekaj, jak go oczarujesz, sam powalczy, będzie \"skamlał\" u twych stóp :D

Gość zuzia1977
moge ci zadac pytanie magdaleno czym sie zajmujesz-gdzie pracujesz

aaaaaaaaaaach Grzesznico! Czy Ty nie pojmujesz, że czar Twój taki, że zmysłów ;) pomieszania dostałem? Magdaleno! Czaruj dalej! ;)

To z tych \"czarów\" moich zaiteresowałam Ciebie jako obiekt Twoich menagerskich zapędów, Faceciuku :D ??? ... Dobrze kalkulujesz i...świetnie inwestujesz, zwróci Ci się .... z ...nawiazką 👄 ;)

Magdalena pracuje, a jakże! umyslem swym lotnym czego dotknie, muśnie to rozkwita! :)