Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet30

Grzesznico Magdaleno! Gdzie Tyyyyyyyyyyyyyyyy?

Polecane posty

Gość zuzia1977
aż miło popatrzec jak między wami iskry lecą :)))) zazdroszcze wam a gdzie sie podział luby 👄

aaaaaaach Magdaleno! ;) cóż powiedziec ponad to: masz tą ISKRĘ która płomień we mnie wznieca! ;)

a ja sie przyglądam z mila checia ;) . stanie z boku w takich sytuacjach tez moze być przyjemne,czemu nie?

do ZUZI musisz dumnie głowe nosić rączką kiwnij od niechcenia zawsze miłą bądź jak Magdalena a pojawi sie wnet Luby...

Gość zuzia1977
magdaleno grzesznico jak ci sie facecik znudzi, daj znac mi prosze, bo mnie sie coraz barzdiej podoba-taki dżentelmen luby kochany bądx bardziej otwarty na związki :)))))))

Droga Zuziu :D \"Facecik\" - wybacz-ale takie zdrobnienie jest zarezerwowane tylko dla mnie :) , ale ponieważ kłótliwa nie jestem-pozwalam od czasu do czasu i Tobie tak się zwracać do Niego... ;) Ale jako menagera za nic Go nie odstąpię, jeśli sam będzie chciał złamać umowę, pozwę go o bardzo wysokie odszkodowanie, więc nie wiem, czy by się mu to opłacało.... :D A z drugiej strony, podejrzewam ,że z własnej woli by tego nie zrobił, bo w mojej \"sieci\" jest mu słodko 👄 🌻 👄 :classic_cool:

no no, ale robi sie gorąco zaczynam poważnie zazdroscić facetowi od jutra zmieniam profesje i bede menagerem poszukującym utalentowanych talentów :D , najlepiej takich grzesznych kobietek ja magdalena ech-co tam-rozmarzyc sie mozna ...

Gość zuzia1977
a ja zostane menagerka faceta30 i juz :D ❤️

Gość ARAB ***
GRZESZNICO ZROBIŁABYŚ KARIERĘ W KRAJACH ARABII SAUDYJSKIEJ, TAM MĘŻCZYŹNI POSIADAJĄ WIELE ŻON, TO BY CI MOŻE UTARŁO NOSA

ARAB--> Czyżby ??... to tylko fikcja ...niestety dla większości facetów na ziemi ...tych kilka żon mogą mieć Ci najbogatsi, no i najsprawniejsi - bowiem wśród żon panuje w pełni ustrój socjalistyczno-komunistyczny - wszystkim po równo :) ...ale kto jak kto, ale Arab wie o tym najlepiej :)

próbuj Zuziu, próbuj, lecz na próżno twe starania, jam jest indywidualista i kierować mną nie można i nie tak! to rzecz zbyt oczywista ;) z Magdaleny przykład bierz! Ona falą ja drakkarem... a dla niewiast mam szacunek który tylko namiętności wzmaga! bo kto płci niewieściej nie szanuje (podłóg zmywać niechce, zakupów nie nosi, w drzwiach sie wpycha) gorszym jest od polityka samoobrony...

Brawo Trenty-------.teraz mnieman, że Ty utarłaś nosa Arabowi :D Drogi Arabie, nie znasz mojej mocy oddziałaywania :)))))) , innych kobiet i żon może byc wiele, lecz ja jestem tylko jedna, niepowtarzalna, oryginalna..... :classic_cool: Posiadam urok, którym czaruję kazdego mężczyznę, na którego mam ochotę... :classic_cool: I taki Arab nawet , jeden z drugim, by mi się nie oparł :D....- zapewniam... ;) Ba, nawet bałby sie ,że zmienię ich ustrój i żony będą mogły posiadać wielu mężów :D :D :D ❤️

co tak sie pusto zrobiło pozabijali sie na te miecze,czy co? :D

???????????????????????????????????????????????????????????

Gość zuzia1977
hej luby ja jeszcze zyje i nie zamierzam umierac musze leciec juz wszystkich pozdrawiam causy wszystkim

Gdzie się wszyscy podziali ??? :(((( Facecik, zaniedbujesz sprawy zawodowe, pozostawiłeś mnie samą sobie ;) , o sprawach osobistych już nie wspomnę :D Kochani, niedługo muszę zmykać :)))))

wiec może zdecydujesz sie i zamienisz dotychczasowego menagera na mnie ja cały czas, jak wierny druch dotrzymuje ci kroku, magdalenko

Arab-> A skąd ta pewność, że nie jestem ...jedyną :)...pewności mój drogi nigdy mieć nie będziesz ...a ja nie czuje potrzeby by Ci cokolwiek tłumaczyć ...

Rozmiękczasz me serce Luby... ale niestety, takiego menagera ja Facecik...ze świecą szukać więc...sam rozumiesz, że za nic w świecie nie zamienię Go, choć grzeszyc lubię :D Buziaki dla wszystkich fajnych facetów 👄 👄 👄 👄 👄

Gość taaa z niego taki Arab jak
ze mnie

Gość Vanessssa
Magdaleno, zwroc uwage na l duze i male

witajcie wszyscy i Ty Magdaleno w szczególności :) oczywiscie ze to nie TY! Ty masz szyk, czar, dowcip... ale dziś niestety nie bedzie mnie tu... ale nadrobię, i pamiętajcie jam tu jest boss ;)

Vanessa-dziękuję , faktycznie :D , chociaż na pierwszy rzut oka tego nie widać ;)))) Faceciku, tak mi przykro ,że Ciebie dzisiaj nie będzie, kiepsko się wywiązujesz z obowiazków menagera ;))))) Pozdrawiam, ja jednak będę zaglądać :classic_cool: