Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pony

oczyszczanie twarzy u kosmetyczki

Polecane posty

Witam! Jesteśmy hurtownią Kosmetyków Profesjonalnych. Zaopatrujemy Gabinety kosmetyczne, Spa&Welnes oraz wiele szkół kosmetycznych w całej Polsce. Jesteśmy dystrybutorem wielu znanych i liczących się firm kosmetycznych m.in BIELENDA, AA PRESTIGE, PAYOT. DEPILEVE, BELNATUR, ACADEMIE, ZIAJA, NAILS COMPANY, SORAYA oraz Epilar System!!! Sprzęt Kosmetyczny firmy BAYLLASPA www.bayllaspa.eu Zamówiony towar dostajecie państwo w ciągu 48 h. Do każdego zamówienia dokladamy Gratisy w postaci Próbek, kapcie, ręczników, opasek itp Serdecznie Zapraszam na stronę www.monimar.pl Monimar-hurtownia kosmetyczna ul.Wyglendy 1 44-200 Rybnik tel/fax 032 42 39 920

Gość kaszydlo1988
a ja wlasnie dzisiaj bylam na pczyszczaniu twarzy

Gość rapnaglosnikach
Witam, Ja wybierma sie w piatek do kosmetyczki. Mam nadzieje ze bedzie gitara. Mam blizny po trądziku i pozostałe wągry. Od czasu do czasu wyskakuja mi ropne wypryski. Ale mimo to ryzykuje i ide. Myslicie ze dobrze robie? Mam nadzieje ze nie rozniesie mi sie syf po calej twarzy!! a Czy jak raz sie pojdzie to juz trzeba chodzic zaqwsze po zaneczyszczenia powroca jeszcze większe?

ja bym nie ryzykowala manualnego czyszczenia.... tego sie juz naprawde nie robi prawie wcale juz lepiej jakis peeling kawitacyjny czy cos innego co czysci nie uszkadzajac skory :)

Gość mała...
a co zamiast mechanicznego oczyszczania może nam zaproponować kosmetyczka?

Gość alko
ja chodze raz w miesiącu i widze poprawe do tego kończe juz 2 opakowanie Capivit A+E forte łykam po 2 tabletki dziennie i nie mam wogle ropnych A Capivit polecam :):):)

Gość PYTANIE DO KOSMETOLOG
jak to się nie robi? może nie robią ci, co mają pieniądze na inne zabiegi - kosmetyczka proponowała mi takowe, ale niestety są naprawdę drogie. moje pytanie: wiem o różnych pilingach i złuszczaniach, ale chyba jak już się skórę złuszczy, to jednak trzeba mechanicznie usunąć ropę? osobiście staram się chodzić co miesiąc na czyszczenie, bo inaczej jest źle. ale pory mam już na trwałe rozszerzone :( i tu drugie pytanie: jak je zwęzić? ile pilingów i jakich w gabinecie trzeba by wykonać? pozdrawiam i dzięki!

Gość Terenthy
Hej mam trądzik i masę zaskórników- przez to że dużo sama wyciskam- taki nałóg, ale walczę z tym mam też sporo przebarwień czy peeling kawitacyjny będzie odpowiedni w moim wypadku? jak się przygootować do takiej wizyty? czy może za pierwszym razem iść tylko na rozmowę? trochę mi głupio iść nieumalowanej bo wyglądam bez fluidu okropnie :( jak wygląda taki zabieg, siedzę na fotelu czy jak?:) nie trzeba zdjemować bluzki?:)

Gość No coż
Nie nalezy samemu wyciskac zaskurniaków,od tego sa gabinety kosmetyczne tam po odpowiednim przygotowaniu cery,buzka zostanie profesjonalnie oczyszczona:)

Gość terenthy
moze ktos mi odp na pytania?

Gość alko
aby zmniejszyc pory to w sumie jest taki zabieg Darwan chya sie nazywa jakis czas temu sama na to chodziłam i jest dosyć dobre tylko kilka razy prąd mnie pokopał przy tym zabiegu i zrezygnowałam;) Ja tam sama sobie wagry wyciskam bo tak to bym musiała co 2 tygodnie na oczyszczanie chodzić :P Najpierw wyciskam a potem robi piling

Gość Pomoże pomoże
No to trzeba chodzic co 2 tygodnie,az sie cera poprawi wtedy raz w miesiacu wystarczy,tez tak miałam:)

Gość alko
No pewnie i bym chodziła co 2 tygodnie gdybym czas miała :P

Gość rapnaglosniakch
ja wlasnei wróciłam z oczyszcznia twarzy! jestem bardzo al to bardzo zadowlona! bardziej był to relaks dla mojej twarzy niz meka:) widome ze bolało troszczek wyciskanie i łucie ale pozniejsze maseczki i masaze wszystko wynagrodziły:) dodam ze mam bardzo duzo wągrów ktorych juz nie mam i dużo ropnych wyproskow ktore narazie sa czerownymi kropkami ale mysle ze w najblizszych dniach oone zejdą :) buzi nie mam czaerownej tylko jak mowie slady po wypryskach! polecam!

Gość No coż
Nie nalezy samemu wyciskac zaskurniaków,od tego sa gabinety kosmetyczne tam po odpowiednim przygotowaniu cery,buzka zostanie profesjonalnie oczyszczona

hej, O peelingu kawitacyjnym poczytasz w necie , wyszukiwarka Google, pozdrawiam

Gość Luizka Luizkaa
A ja dzisiaj bylam na oczyszczaniu :/ Zaplacilam 85zl. Bolalo jak diabli, bardziej niz jak bylam za pierwszym razem! Ale mam nadzieje, ze bylo warto. Bo w koncu: TYLE KASY, BÓLU, CZASU :/

Gość KLaudusss
Ja też dziś byłam, zapłaciłam 65 zł z masarzem (ale po znajomości) normalnie kosztuje 75zł. Strasznie bolało. Nie mogłam juz wytrzymać aż płakałam!!! Najgorsze jest oczyszczenie bo reszta to spoko. Teraz mam spuchnieta i brzydka twarz ale po kilku dniach ma zniknac . Wygladam strasznie ! Musze iść do kontroli za tydzien, ale juz za darmo.Skierował mnie lekarz dermatolog do kosmetyczki bo leki nie pomagały. Na zewtatrz nie wyglądało to strasznie ale we wnątrz siedziało wszystko. Mam nadzieje, że teraz bede mieć spokuj na jakiś czas.

buziak boli po oczyszczaniu mechanicznym i zazwyczaj przez kilka dni nie wyglada sie za ciekawie. :/ ja bylam dzisiaj na oczyszczaniu ultradzwiekami - boli o niebo mniej, trwa krocej (z maseczka 1.5h), ale za to kosztuje wiecej (np. zwykle oczyszczanie 60 zeta, a ultra - 90, ale to juz zalezy od kosmetyczki). ale wracam do tematu - pyszczek wyglada super! wiadomo, jest ciut czerwony, ale nie jest taki opuchniety i zmasakrowany jak przy zwyklym oczyszczaniu. polecam! :)

Gość martulka030007
a ile kosztuje peling kawitacyjny?..z cennikow internetowych jakis salonów warszawskich wynika, ze nawet 200zl!! mi glownie chodzi o cenę zabiegu w Poznaniu....a moze polecicie mi jakąs dobrą kosmetyczkę w tym mieście??..pliss

Gość aniulka****
Witam serdecznie.Ja juz mam takie problemy z cerą że sie wstydze wyjść z domu bez makijażu.Za tydzień ide do kosmetyczki na mechaniczne oczyszczanie twarzy prosze napiszcie czego sie moge spodziewać i czy to wogule działa.Moja kosmetyczka jest super ale juz stwierdziła że standardowe wyciskanie poprostu nie pomaga.Ona mnie zapewnia że efekt będzie prawie natychmiastowy jak buzia dojdzie do siebie po jakimś tygodniu.Prosze napiszcze mi coś o tym .

Gość alko
Kosmetyczka powinna być doświadczona Ja byłam dwa tygodnie temu na zwykłym oczyszczaniu i szefowa gabinetu nie mogła mnie przyjąć i oczyszczanie robiła mi jej pracownica i szczerze nie było takiego efektu jak poprzednio i musiałam po tych 2 tygodniach iść znowu na oczyszczanie nie pisze, ze tamta źle mi oczyszczanie zrobiła tylko jak dla mnie za delikatnie to robiła ;) No i moje kochane zero słodyczy hehe

Gość yhy ...
a czy jest cos takiego jak oczyszxzanie ramion i pleców??

Gość superstar143
Za niedługo wybieram się do kosmetyczki i prosze powiedzcie czy po oczyszczeniu u kosmetyczki skóra ma nadal jakieś drobne niedoskonałosci czy jest idealnie gładka??

Gość Moni _orzi
hej! pomóżcie! co jakis czas robia mi się pryszcze na czole i wokół ust, nie wyglądają one dobrze bo są czerwone , zaognione i mają zółte końce. zastanawiałąm sie nad tym czy poddac sie zabiegowi oczyszczania twarzy ale boję sie ze to mi jeszcze pogorszy moj stan czoła i brody:(. nie wiem co robic. słyszalam wiele dobrych opini na temat tego zabiegu ale hhmm nie wiem czy to sie sprawdzi w moim przypadku... doradźcie mi! :)

Gość superstar143
NIECH TOŚ MI ODPOWIE NA PYTANIE CZY PO TAKIM OCZYSZCZANIU U KOSMETYCZKI SKÓRA DALEJ MA JAKIEŚ MAŁE NIEDOSKONAŁOŚCI CZY JEST IDEALNIE GŁADKA??

Nadal się ma nie ma idealnego oczyszczania ale polecam krem Avene :D ja ostatni raz na oczyszczaniu byłam pod koniec lutego i nie wyglądałam dobrze :( może moja buzia ma juz dosyć oczyszczania... Wiem,ze bardzo polecałam oczyszczanie ale teraz widze,ze juz nie musze latac do kosmetyczki aby moja buzia wyglądała dobrze teraz wyglądam duzo lepiej niź po oczyszczaniu (chociaż kilka rzy wyglądałam dobrze po oczyszczaniu)

aaa i jest oczyszczanie ramion i pleców :) ale nigdy nie miałam

Gość superstar143
Dzięki!!!

jak masz jeszcze jakies pytania to pisz :)