Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiorekkk

Czy są wśród Was mamusie które mają nadal piękny biust?

Polecane posty

Pytam bo gdziekolwiek nie zajrzę to kobiety żalą się,że po ciąży mają piersi w fatalnym stanie,obwisłe i w ogóle...Przeraża mnie to,bo sama mam duży biust i aż strach pomyśleć jak będzie wyglądał po ciąży:( Czy to jest reguła że piersi muszą się zmienić na niekorzyść?Nie wierzę,że KAŻDA kobieta która urodzi i wykarmi dziecko ma 2 wiszące worki.A może to kwestia dbania o biust w tym okresie...Jak myślicie?

Gość o_matko
Pewno są. Od każdej reguły zdarzają się wyjatki.

Gość może
Pewnie ja mam dzieci i każdy mnie zawsze pyta czy mój biust to kwestia stanika...a ja go nawet czasem nie noszę...

ja nie karmilam synka piersia i ksztalt mojego biustu sie nie zmienil, z kolei znajoma karmila przez ponad rok i jej piersi wygladaja fatalnie

Ja sądzę że to kwestia genów. Każda ciąża na pewno trochę niszczy biust, ale np. mój po 2 ciążach i dość długim karmieniu wcale źle nie wygląda. Biust mojej mamy też niewiele po 2 ciążach się zmienił, "zepsuł się" dopiero na starość :)

Gość biust jak biust
karmie ponad rok, wszystko oklaplo, ale dziecko mi jeszcze wogole nie chorowalo:P co mnie obchodzi moj biust??? nie jestem super modelka, nie musze sie fizycznie podobac, bo mam to gleboko gdzies. i tak do mojego biustu ma dostep dziecko, maz i lekarze, a maz ze mna jest nie ze wzgledu na cyce, ale dlatego ze kocha. nie chce nikomu narzucac swojego podejscia do zycia, ale to jest tylko fald skóry, ktory nie bedzie zawsze idealny, przeciez nie jestescie swoim biustem!!!

JA karmiłam dziecko 2 lata i 3 m-ce, biust mam w niezmienioym stanie. Fakt, że dość mały, ale pocieszę Cię, że nawet nie mam rozstępów, a na małym biuście też się czasem robią. Dlatego nie ma co z góry zakładać, że coś się stanie. A zdrowie dziecka jest najważniejsze - moje nigdy nie chorowało i nie ma ŻADNEJ alergii, co w dzisiejszych czasach jest ewenementem. Oczywiście wiążę ten fakt z karmieniem. Nie rezygnuj z karmienia! - kup dobry biustonosz, zapytaj w aptece o dobry balsam i będzie dobrze!

Najważniejsza jest jak to mówią prewencja. Zaopatrz się w odpowiedni krem, która uniemożliwia rozstępom pojawianie się na twoim pięknym ciele. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.

Gość gość
17:12 jestes wstretna egoistka. powinnas karmic swe malenstwo piersia do co najmniej trzech lat ba i pieciu. RZYG

Gość gość
Wstawcie zdjęcia

Gość gość
To jest genetyczne. Pamietam jeszcze jako 20tka gdy widzialam niektore biusty moich kolezanek, dziwilam sie,ze w porownaniu do mojego wiszą,. Zresztą wystarczy nawet patrzec na zdjecia celebrytek ( tych, ktore nie mialy plastyki). U mnie w rodzinie bylo tak( co zadna moja zasluga) ,ze i babcia, mama, siostra i ja, mialy "trzymajace sie " biusty. Babcia zawsze mowiła,ze tzreba zrobic "próbe ołowka" wsadzic ołówek pod biust - nie powinien wypadac - no i nie wypadał. Karmilam dwojke dlugo, fakt ze biust nie byl taki super, jak przed,choc tez fajny, bo urósł , ale i tak lepszy, niz biusty wiekszosci kolezanek zanim urodziły. Wiec powtarzam - zadne kremy, ćwiczenia, karmienie czy nie - głownie genetyka.

Gość gość
Ja zawsze miałam mały biust, po 2 ciążach i karmieniach piersią przez ponad rok każdego dziecka mam teraz ładny biust. Nieco większy, ale struktura bez zmian. Ciąża i karmienie [razem ponad 2 lata] uformowały mi piękny biust.

Gość gość
biust jak biust 2005.11.10 karmie ponad rok, wszystko oklaplo, ale dziecko mi jeszcze wogole nie chorowalojezyk.gif co mnie obchodzi moj biust??? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Pocieszę Cię, przestaniesz karmić i Twój biust wróci do normy, nawet żadne mazidła będą niepotrzebne. Będziesz się cieszyć nadal ładny biustem. :D