Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyqwer

Nie zalezy mu na mnie, ale na seksie tak

Polecane posty

Gość G-Fox powraca
Ty lepiej daj sobie na razie spokój z facetami

Gość G-Fox powraca
Weź ze mnie przykład i wsadź sobie ogórek w odbyt :classic_cool:

Gość ollll
ja mam ci lepszą propozycję powiedz temu dziadowi, ze tak naprawde to ci tez zalezy tylko na sexie i lubisz się z nim tylko bzykać :D ;)

A ja tego nie rozumiem...skoro zgodziłas się na taki układ, czyli seks bez zobowiązań, to czemu nagle oczekujesz, że będzie się z tobą pokazywał wśród znajomych, że będzie coś więcej niż tylko seks? Facet jest szczery, a ty bez obrazy głupia, że po czymś takim co usłyszałaś jeszcze z nim śpisz...rozmawiasz...na drugi raz zanim zdecydujesz się na coś takiego zastanów się czy dasz radę, bo seks to seks, tylko seks...a żeby facet się z toba przespał nie musisz być w jego typie, nie musisz być inteligentna...ale naprawdę uważam że nie powinnaś się na to zgadzać...ostatnia wypowiedz jest dobra, powiedz mu że chodzi ci tylko o seks i rób to z nim nadal, ale najlepiej przestań dawać się wykorzystywać!!! K***a!!!! O czym tu dyskutować????!!!!!!!!!

Gość qwertqwer
Nie mialam jeszcze okazji powiedziec mu ze to koniec...Kiedy jednak do tego dojdzie nie zrobie sceny ,nie powiem mu nic zlego... Mysle ze on sam czuje ze z tym ukladem jest cos niewporzadku,wydaje mi sie ze do niczego by mnie nie zmusil jesli chodzi o seks.Nie wiedzilam ze tak bardzo brak mi mezczyzny....On trafil na zyzny grunt,bylam gotowa.... Nie powiem mu jednak nic zlego... ja go lubie:)... nie wiedzilam ze bedzie mi doskwierac ta cala konspiracja:/ teraz to wiem to wlascie glowny powod ze TO KONIEC

Gość konspiracja dobra na wojnie
w czasie pokoju to paranoja. :P

Gość IVA23
Ja cie doskonale rozumie,.,,,na prawde,,,bo bylam z gosciem a pozniej pomimo tego z enie bylismy ze soba sypialismy ze soba,,,mnie to bolalao ale to robilam bo brakowala mi czulosci i przytulenie.Ja wkoncu to zakonczylam bo on okazal sie hamem nesamowitym i teraz zaluje zew \czesniej tego nie skonczylam,bylam zbyt slalab zeby pokazac mu ze mam klase i szacunek do siebie.Tylko nie mow ze ejstes z torunia bo padne jak to moj eks czyli Darek P.......odp

Gość IVA23
Jak ci powiem co zrobilam wczoraj a raczej co sie stalo to padniesz....moje gg 3635882 ,zapraszam