Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 170 cm

nie mieszcze sie w rozmiar 40

Polecane posty

Gość 170 cm

Listopadowy poranek jakich wiele...szaro i nieco smutno, no ale nie bylo tak źle, poki nie poszlam na poszukiwania jeansów Mam 170 cm wzrostu, problemy ze slodyczami, dużą pupę i uda....no i nie zmieścilam sie w jeansy rozmiar 40 waze juz 67 kg. Musze cos z tym zrobic - przede wszystkim dla siebie, dla mojego samopoczucia i samooceny. Czuje sie nieatrakcyjna...bardzo, bardzo... Mam ponadto wrazenie, ze przestałam sie podobac mojemu chlopakowi, ktory pamieta mnie jeszcze w rozmiarze 38 ech....fajnie bylo. Musze wiec schudnąć 4-5 kg. Tyle mi w zupełności wystarczy. Bede pewniejsza siebie i bedzie mi po prostu lepiej na duzy. Nie wiem niestety jak to zrobic. Nie jem nic po 18.00 i w sumie 3 posilki dziennie. Jak moge tego dokonac? Czy wystarczy jesc po prostu mniej? 5 kg to przeciez nie tak duzo...HELP! dodam jeszcze , ze bardzo zle mi z tym wrazeniem, ze sie nie podobam mojemu facetowi ostatnio bardzo zubożało nasze zycie erotyczne- podobno przez zmeczenie- ale jakos nie bardzo mi sie chce w to wierzyc...ech... po prostu jestem gruba i nieatrakcyjna!

Gość zimą jest trudniej
zgubic nadwyżkę bo organizm naturalnie przestawia się na odkładanie zapasów :-) mniej słodyczy, chipsów, ziemniaków, smażonego/pieczonego mięsa, białego pieczywa za to więcej warzyw, sportu itd i na wiosnę będzie ok :-)

Gość misia pisia
Tez mysle , ze teraz nie nastawiaj sie na wielkie chudniecie , bo sie umeczysz niewspolmiernie do efektu . Sprobuj ograniczyc slodycze i chipsy i troche sie poruszaj , np. z pracy czy ze szkoly na piechote albo na rowerze , a jak niewiele sie zmieni , to sprobuj na wiosne , bedzie duzo latwiej. No i przede wszystkim ruch! To caly czas , dla dobrego samopoczucia i gietkich ruchow

Gość arkanta
a na mnie za duzy stanowczo jest rozmiar 34...... wygladam jak trup i dalej chudne.... :( juz nie mam sily na nic... ja chcialam zrzucic tylko 5 kg! a one dalej leca...... :( juz waze 40 przy 165 wzrostu :(

Gość Ystena
moje słowa.....!!!!!!prawie identycznie się czuję i identycznie sie u mnie dzieje... Doskonale Cię rozumiem. Ostatnio stwierdziłam , że cały problem leży we mnie.Wszystklo zależy od naszego samopoczucia i poczucia własnej wartości.

wystarczy jesc mniej. Polecam ci przyzwyczaić sie do posiłków częstych- nawet do 6 dziennie- a po prostu mniejszych!!! Jedz na małych talerzykach aby oszukać oczy Nie przechodz na rzadną drastyczną diete bo osłabisz organizm. Zacznij ćwiczyć- ujędrnisz ciało i zlikwidujesz niedoskonalosci, zniweluj słodycze całkowicie, to w nich jest najwięcej kalorii. Unikaj węglowodanów- nie pij gazowanych napojów, przerzuć się na wodę mineralną. Ja jej nie cierpiałam ale jakoś przywykłam w trakcie odchudzania. Świetnie oczyszcza organizm z toksyn. Początki bedą trudne ale dasz rade. I ćwicz!!!! dzięki temu stracisz duzo cm w biodrach i udach. Ja straciłam az 15 cm. Zjechałam do rozmiaru 38, wchodze nawet w 36. A nosiłam spodnie od garnituru 42! Ważę teraz 53 kg......a ważyłam 62.Moze to nie było duzo bo jestem dosc wysoka ale zle sie czułam we wlasnym ciele.