Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamiśka

Ciekawa książka

Polecane posty

Gość Kamiśka

Hej zapowiada się długi weekend. Znacie jakieś fajne książki, które mogłybyscie polecić do poczytania w długie i szare wieczory listopadowe?

Gość Kamiśka
Albo nie już się rozmyśliłam nie chce mi sięczytać :P cóz kobieta zmienną jest

Gość Kamiśka
Ktoś się pode mnie podszył.... No cóż bywają i tacy.W każdym bądź razie piszcie i nie zwracajcie uwagi na tego głąba, który się pode mnie podszył

Gość Kamiśka
Naprawdę już mi sie nie chce nie piszcie proszę nie zwracajcie uwagi na moje odchyły

Gość Kamiśka
Uwielbiam podszywaczy. Sa tacy inteligentni i seksowni. Ogolnie nie umiem czytac ale nie mialam pomyslu na topik.

Samaotnosć czytałam ponad 3 lata temu, akurat wtedy potrzebowalam :) koleżanka mnie wyciągnęla na wieczór autorki z Wisniewskim, sam powiedział że to komercja, ale fikcja ma sens, wg mnie;) ale to w jeden wieczór przeczytasz, na długie wieczory polecam Remarque . Ostanio czytalam Zahir Coehlo, Alchemika tez jak ktoś lubi, takie bajki. Powiedz jaka literatura Cię interesuje to polecę cos konkretniej.

Gość Kamiśka
Konkretnie to żadna

Polecam Głowackiego - cięty, nieco cyniczny, z dużą dozą samokrytyki, świetne spojrzenie na polską rzeczywistość \"kiedyś\" i \"dziś\". Ernest Emannuel Schmitt \"Małe zbrodnie małżeńskie\", ale to na krótki wieczór :-) Marquez \"Sto lat samotności\". Przepiękne, wciągające. I generalnie Marquez :-) Irving Stone \"Udręka i ekstaza\" - fabularyzowana biografia Michała Anioła, o udręce i ekstazie tworzenia i życia :-) \"Muzyka plaży\" Johna Irvinga. Podobnie jak Marquez - poruszający i barwny. Jeszcze? :-)

Gość Kamiśka
Nie piszcie już

Gość a ja ostatnio
"Doktorzy" swietna ksiazka, bardzo mi sie podobakla tylko nie pamietam kto ja napisal

Gość Fabienne i tak dalej
Neomatriarchat, Swinka i inne M.Wolskiego- satyra, tak z innej beczki ;)

Polecam \"Dreszcze\" Giorgio Rayzachera. Fabuła pokręcona, ale o to chodzi. Ambitna literatura popularna, przychylne recenzje, swietny styl pisarski

\"Doktorow\" napisal Erich Segal :) A jesli chodzi o moje typy ciekawej ksiazki na jesienne wieczory: \"Klub Dumas\" Arturo Perez - Reverte, \"Regulamin tloczni win\" John Irwing, \"Zaklinacz koni\" Nicholas Evans, wszystkie ksiazki Pata Conroya (zwlaszcza \"Ksiaze przyplywow\").

Gość pulpa fikcyjna
a może Dostojewski :p

Gość Ogini
Polecam Cukiereczki Mian Mian, chińska opowieśc o miłości (nieszczęśliwej) buncie itp. Mnie bardzo poruszyła, bo lubie takie babskie czytadła;)

Gość jadziaska
o Cukiereczkach słyszałam,podobno ciekawa pozycja ale jeszcze do niej nie dotarłam,a tak w ogole to czkam na przetłumaczenie H.Pottera.

ostatnio trafiła mi do ręki bardzo ciekawa książka psychologizująca, motywująca, fajna...Niebo na Ziemi - Konrad Milewski. czyta się ją jednym tchem, polecam i z tego co słyszałam dostępne są chyba ebooki.

Gość Renia Jurekkk
Zobacz ofertę którejś z księgarni internetowych, a na pewno znajdziesz coś dla siebie... Ja kilka tygodni temu odkryłam fajną, niekomercyjną zupełnie księgarnię www.zmysl.com . Jestem zadowolona z zakupów, wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie :-) Pozdrawiam!

A ja polecam nową Grocholę - \"Trzepot skrzydeł\" - książka właściwie na jeden raz - tak wciąga, że w samochodzie na światłach ją czytałam. Oprócz tego wakacyjnie czytam całą Szwaję (tzn wszystkie jej książki), tego lata połknęłam też trzy części Białej Masajki. A w kolejce czekają: \"Ćwiczenia z utraty\" Agaty Tuszyńskiej i \"Wybrane zagadnienia z fizyki katastrof\" Marishy Pessl (Empik strasznie zachwalał, więc wzięłam w ramach przygotowań do wakacji;)

Gość upusddsjd

Gość czytelniczka111
Polecam Przedostatnie marzenie...