Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dosc

Kolejne skatowane dziecko ile jeszcze dzieci na tym swiecie

Polecane posty

Gość Mam dosc

..bedzie ofiarami własnych rodzicow???!!Jak mozna pobic swoje dziecko?!!!Jak mozna pobic je do nieprzytomnosci?!?!?!!?!?!!?!?!?!?

Gość mama dosc
No tak ale czym sa winne dzieci.Małe bezbronne?Tylko tchurze tak postepuja.Znecajac sie i bijac.Dziwi mnie rowniez postawa "matek"stoja i patrza jak ich dzieciom dzieje sie krzywda!

pewnie popili dziecko plakalo i zle ocenili sile uderzenia jak znam zycie... co zrobic zawsze tak bedzie tylko nie zawsze beda to naglasniac biedne dziecko oby doszlo do siebie

Gość ja3
mam apel.....napewno tu przesiadują sąsiedzi bądź tacy którzy wiedzą kto pobił te maleńkie dzieciaczki...ja was błagam najebcie..w dupe wydymajcie...zróbcie coś bo jakby to sie działo fgdzieś u mnie to tak jak stoje to bym zajebała

Gość a lpr tak sie stara i nawet
becikowe chce wprwadzic:P

Gość ja3
upupupupupupupupupupup......!

Gość becikowe to super pomysł
ale nie dla normalnych ludzi, bo menelom wszystko jedno i tak się mnożą na potęge, a do tego jeszcze kaska wpadnie, a jak zachleją pałę to będzie interwencja i dzieci i tak do bidula zabiorą, ale kasa zostaje, natomiast dla tych co chcą mieć dzieci, ale nie wiedzą czy podołają finansowo, to i tak nic nie zmieni ten jednorazowy zastrzyk gotówki, bo kasa będzie tylko raz, a dziecko i wydatki z nim związane zostają całe życie. Gratuluję pomysłu :p

ciekawae,przeważnie własne dzieci katują alkoholicy,a słyszeliscie żeby ktoś kogoś skatował po marihuanie?? :D nie,ale to ziele szatana,zły narkotyk po którym sie lezy na dworcu a wódeczka jest dobra,tradycyjna a to że sie czasem jakieś dziecko czy kogoś po niej skatuje to taki efekt uboczny na ktory panuje wszechobecne społeczne przyzwolenie :D za ziele-pod sąd,wiezienie,grzywna lub odwyk,za wódke-izba wytrzeżwien najwyżej jak panowie policjanci humoru nie mają,niech żyje 4 Republika Kartoflana!!!

Gość do Real_Annihilator
O ile jest wiele słusznośąci w tym co mówisz, o tyle weź pod uwagę że w krajach zupełnie nie katolicj=kich, gdzie jest zupełna rozdzielność państwa od kościoła, gdzie Kościół się w ogóle nie liczy - narkotyki są w 99% nielegalne. Kościół nie popiera alkoholizmu, naprawdę. To ludzie są tylko ludźmi.

Gość a wybrany przez iS marszalek
Marek Jurek mowi ze dzici niebite sa histeryczne ... i mniej wspolczujące. Nie moge na dziada patrzec. Ciekawe jakimi on sposobami bije swoje dzieci?

to pomyślcie... wejdzie becikowe... i ci wtedy? ilu bandziorów psychopatów meneli będzie sięzapładniać w celu otrzymania od państwa pieniędzy...które przepiją... a co z tymi dziećmi biednymi??? będą nimi rzucać o ściane czyli zabijać... kłopot z głowy... mozna robić następne...:( kurwa mać!!! 😡

dzieci nie sa katowane w tym kraju ani od wczoraj , ani od dzisiaj, tak było zawsze, tylko po prostu teraz wiecej sie o tym mówi i tyle

Gość zygfryd
ale on nic nie pisał o kosciele,a to że duchowni jak i rzadzacy wola mieć rozpite społeczeństwo to stara ruska metoda,pijusami łatwiej rzadzić :)

Gość pisał że wg niektórych
maryśka to ziele szatana...stąd moja asocjacja