Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saddest_dream

jak Was poznac drogie Panie?

Polecane posty

Gość ...kopciuszek
Dzieki.

Gość auuuaaa
zacznij dzialać ,dostrzegać ,cieszyć sie zyciem ,chwilą a nienarzekac!!!!

saddest --->> wiesz jak mnie rozpoznac..?? dlugie blond włosy, niebieskie oczy, 170 cm wzrostu, szczupła ( 53 kg )..nooo...jezeli masz jeszcze jakies pytania to ..czekam..:-)) POZDROWIENIA DLA ---\" ZMIANA WARTY\" ;-))

Gość Dobry duszek...
hmm...szukasz wartościowej dziewczyny? zatem wystrzegaj sie takich które mówią o swoim wyglądzie i o sobie w superlatywach. Pozdrawiam.

Gość zmiana warty
no pewnie, ze zarty... ze niby asiunia takie cudo? no luuudzie :D dzieki za pozdrowienia, rowniez pozdrawiam... ozieble, rzecz jasna ;)

Gość Dobry duszek...
asiunia wybacz ale nie mówiłam ani do Ciebie ani o Tobie a to z epodałaś wymiary niemalze modelki no wiesz... nie moja sprawa ja chce tylko zyczyc jak najlepiej temu facetowi. Zarty cyz nie miedzy was si enei wtrącam. Jednakze msuze przyznac ze Twoja wypowiedz nasunęła mi myśl o tym ze te ładne dziewczynki które usmiechają sie do Niego w barach moga wyglądać własnie tak. Kiedy jednak gdzies spotka dziewczyne obok której być moze co dziennie przechodzi i nagle wkoncu zwróci na nią uwage przez chwilkę moz eokazac sie ze jest sliczniejsza od tych wszystkich które zna... zatem droga asiuniu totalnie bez ironi i chamstwa to nei było do Ciebie.

no bo ja tak wyglądam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i jestem normalna....modelka..?? dobra jestes.. :-))

Gość pobudka
saddest_dream..... nie chcę być nachalna .... bo na internecie to tak jakoś łatwiej się rozmawia. Napisz coś więcej o sobie! gdzie mieszkasz, co porabiasz no i takie tam..... no jeśli możesz!

Gość ...ALA
Open your eyes.

Gość cicha intelektualistka
Asiunia i zmiana warty - dzięki za uśmiech, jaki wywołujecie u mnie i poprawkę z humorku;) No i uważajcie na pobudkę, bo ona coś mi się wydaje, że pcha się bez kolejki!!! ;p saddest_dream i kopciuszku, chyba nie jesteśmy ginącym gatunkiem, choć tak by się wydawało. Myślę, że tak naprawdę jest nas dużo więcej tylko problem w tym, że na forum, anonimowo jesteśmy odważni, a na ulicy mijamy się nieświadomie i nieśmiało... Życzę entuzjazmu i powodzenia w poszukiwaniu głębi w drugim człowieku. w takiej głębi to mogę utonąć... buziaki.

Nigdy nie spodziewalbym sie, ze topic ktory zalorze stanie sie tak popularny :), dziekuje wam wszystkim za cieple slowa, Asiunia i Zmiana warty - nie bijcie sie tak o mnie ;) Cicha intelektualistka : Jestem przekonany, ze nie jestesmy ginacym gatunkiem, ale problem byc moze jest w nas samych, moze czekamy na postac z bajki, nie dostrzegajac otaczajacego swiata, pobudka mieszkam na slasku i studiuje :), nie boj sie pytam, nie uznam Cie za nachalna, pytaj moze tylko bardziej szczegolowo, bo nie lubie o sobie pisac :)

Gość ...kopciuszek
Ja rowniez nie sadze, ze jestesmy ginacym gatunkiem.Nie jest tak, ze bezwiednie egzystuje przeopelniona marzeniami.Nie lubie poddawac sie losowi, bo zbyt wiele mam w swoim zyciu do zrobienia.Ale z tym mijaniem sie ludzi to prawda- w Warszawie po prostu sie idzie przed siebie, chociaz ja lubie paqtrzec ludziom w oczy.

najgorsze jest jak widzisz jak wszyscy dookola dobieraja sie w pary tylko dla ciebie jakos nikogo znalezc sie nie da... ja uciekam wtedy w muzyke :) mozna troche posmecic w samotnosci i czasem jak sie wyplacze to mi lepiej sie na duszy robi :) nawet jesli straci sie juz kompletnie nadzieje...

Gość zmiana warty
hm... widze, ze konkurencja rosnie w sile :o

zmiana warty: don\'t you worry :P nie zwyklam szukac chlopakow na forach ;) choc moze czas zaczac ... ;)

Gość zmiana warty
ja tam frustratkom nie ufam ;)

saddest_dream tu studentka (ach niestety od wrzesnia juz byla)politechniki na wydziale informatyki:)pozdrawiam kolege po fachu. powiem tak..u nas bylo 20% dziewczyn w tym 15 % zostalo \"wylapanych\" przez facetow z roku:) ja jestem jedna z nich. moze rozejrzyj sie wokol. a nuz jakies zblakane spojrzenie z lawki obok na nudnym wykladzie?:) ja z moim juz 3 latka prawie jestem:) a z jakiej polibudy jestes jesli mozna wiedziec?

a tu znowu ja :) Canis gratuluje w takim razie tytulu magistra :), niestety u nas plec piekna stanowi jakies 4% z czego pare wiem ze jest zajetych. Co do pytania.. mozesz wiedziec :) Politechnika Slaska. Frustracja - doskonale rozumiem, moge cicho spytac jaka muzyka tak na Ciebie wplywa? Zmiana warty : :)

frustracja...u mnie bylo tak- wzdychala do jednego wzdychalam, ale on sie nie mogl zdecydowac czy sie tylko kumplujemy czy cos wiecej i tak sie ciagnelo i bylam taka saiutka i w ogole, wiesz o c chodzi.. i raz ten do ktorego wzdychala tak mnie wkurzyl ze ło!! i mowie sobie \"a huj tam z facetai. mam ich wszystkich w dupie. niech sie pocaluja.bede sama i tyle\".a w tym czasie robilismy taki trudny projekt a ze ja nie do konca sobie radzila (akurat cos czego nielubila najbardziej ze wszystkich przedmiotow) no i pomagal i jeden gos z roku, co to na poczatku nawet nie wiedzialam kto on taki.w sumie to na zajeciach z jezyka wyczailam ze jeden kles z grupy to chyba ode mnie z roku jest i sie jakos tak zgadalisy, a ze on calkiem dobrze sobie radzil z tym przedmiotem co to ja nie, to mi poagal.no i siedziy u niego nastepnego dnia(po tym jak sie na tatego wkurzylam i stwierdzilam ze mam wszystkich facetow gdzies i nie chce zadnego)i programujemy...programujemy...programujemy...pozna godzina iczki czerwone od monitora wychodza z glowy,a mnie wciz trzesie po tym jak mnie tamten wkurzyl.i mysle sobie\"huj musze sobie piwo walnac bo i wkurzona jeste i juz zeczona ta robota\" no i mowie \"mam juz dos tego prograowania tyle godzin juz nie wyrabiam\" a on na to ze tez.no to ja ze bym na piwo poszla.a on na to \"to chodzmy\".a ja na to ze ja powaznie mowie, a on ze tez.no i poszlismy i tak juz od 3 lat na piwo chodziy:) przypadki chodza po ludziach.u mnie sie sprawdzilo ze im mniej szukasz tym predzej znajdujesz:)

Gość zmiana warty
;)

a dzieki dzieki saddest_dream a tobie kiedy bedzie mozna gratulowac? ps. wszystkim osobom przerazonym pozioem mojej polszczyzny wyjasniam ze klawiatura mi sie popsula i nie zawsze literki wchodza a w szczegolnoscii \"m\" za co serdecznie przepraszam:)

saddest_dream: mam odwrotna sytuacje do twojej: jestem jedna z nielicznych dziewczyn na moim kierunku...znowu sama a koledzy traktuja mnie jako kumpele z ktora moga pogadac jak z facetem :/ (czyt. nawet o swoich problemach fizjologicznych :P) muzyka: na ten temat to ja bym mogla prace magisterska napisac :D uwielbiam wychwytywac pojedyncze perelki z filmow, seriali itd :) ostatnio: india arie - ready for love, michelle featherstone - stay, amy diamond - another day, mazzy star - into dust od razu mowie ze to sa smety :)

canis: przechodzilam wiele etapow: raz szukalam raz nie szukalam, raz bylam \'wodzirejem\' imprez a potem z kolei siedzialam cicho i powaznie zeby ktos zauwazyl ze mam cos w glowie poza imprezami itd i w sumie juz sama sie w tym gubie :/ ale mam jeszcze 4,5 roku zeby ktos mnie przyuwazyl :p choc generalnie koledzy ktorzy mi pomagaja przy projektach itd sa juz zajeci ;p

Gość SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
saddest dream---> ciekawa jestem na ile taki jesteś jakiego sobie ciebie wykreowamał poprzez czytanie Twoich postów.... jełsi rzeczywiście wszystko się zgadza, to moge powiedzieć BEZ ZAWACHANIA ze jesteście ginącym gatunkiem..... codziennie poznaje was bardziej.. i jestem bardziej załamana. nei ogolizuje, nie chce...; jednak wierze ze jakieś pojedyńcze przypadki istnieją jednak gdzie jak ich szukać.... nie wiem CZASAMI faceci się przeceniają myśla ze sa mezczyznami...(smutne) dla mnie meżczyzna jest os która potrafi uszanować nawet kobiete lekkich obyczajów(poprostu dziwke)tak po krotce oczywiśćie pozdrawiam Sylwia:)

Canis : jeszcze jakis czas to potrwa :) Frustracja: musisz sie czuc zagubiona, wiem jak wazna role dla was odgrywaja kolezanki . glowa do gory . Niestety nie znam ani jednego z tych kawalkow :P Sylwia :) , mysle ze moglas mnie wykreowac zbyt poztywnie, mam swoje wady, wspomnienia ktore najchetniej bym wymazal, wiecej optymizmu :) , to juz prawie Schopenhaueryzm :P oczy powoli mi sie juz zamykaja, dlatego pozdrawiam was i zycze spkojnej nocy i kolorowych snow :*

Gość taka22
witaj saddest_dream :-) politechnika slaska? heheh ja tez tylko inny wydział ale z okna powinienes mnie widziec:p a w jakich to Ty pubach przesiadujesz , moze ja sie zakrece koło Ciebie:p tez jestem jedna z nielicznych na roku dziewczyn facetów pełno a miłosci nadal brak , mam pełno kumpli ale oni własnie mnie traktuja jak bardzo dobra kumpele , pozdrawiam