Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saddest_dream

jak Was poznac drogie Panie?

Polecane posty

Gość zmiana warty
on jeszcze nie wie, ze chce ;)

Gość zmiana warty
a jakkk ? ;)

zlamales nam nasze male, skromne serduszka..tak sie nie robi !!! ;-) jestes straszny :-)..buuu ..ide spac..dobranoc ..milego weekendu..buźka ..

Gość zmiana warty
dobranoc asiunia, mam nadzieje, ze szybko nie wrocisz ;)

Gość zmiana warty
osiolkowi w zloby dano :D

nigdy nie powiedzialem ze nie chce, co wiecej co chwile pisze ze szukam prawda?, jesli urazilem ktoras z Was to szczerze przepraszam :), milej nocy pa :)

Gość zawsze powtarzam
każda potwora znajdzie swego amatora ;)

Gość zmiana warty
dobranoc

Gość dobra odjebac
sie od mojego faceta! misiu chodz do lozka mam ochote na Twoj zgrabny tyleczek!

Gość pobudka
a no nieżle.... co porabiasz?

Gość taka ja włąśnie a co...
...kopciuszek... gdzies na kafeterii poszukaj, porozmawiaj, poznaj... zrób z tym co chcesz... ale zajzyj i przeczytaj. pozdrawiam pa.

Gość pobudka
hej ... saddest_dream jeszcze śpisz?

Gość ...kopciuszek
Ja mam tak jak Ty. Chodze do klubow i faceci mnie podrywaja, ale czasami to az chce mi sie stamtad uciec.Chcialabym byc z kims kto by probowal mnie zrozumiec, skluchac o czym mowie i nie gapic mi sie w biust.Mowia ze patrza sie w oczy, ale nie mam ich na klatce piersiowej.Kolezanki mi mowia, ze wydziwiam i jestem wybredna.Ja po prostu chce motylkow w zoladku i miec pewnosc, ze facet mie chce mnie tylko zaliczyc do swwojej kolekcji.Poki co trzymam sie dzielnie i nikt do swojej kolekcji mnie nie dolaczyl. POZDROWIONKA

Gość taka ja włąśnie a co...
:)

Gość zmiana warty
dzien dobry, widze, ze asiunia juz na posterunku :P

witaj Kopciuszku :) wyglada na to, ze jestesmy tacy sami, i szukamy tego samego , kto wie, moze wlasnie... W kazdym razie pozostan w swoich idealach, bo to naprawde niektorzy cenia. Mam nadzieje ze uda nam sie przezyc milosc epickiego formatu. pozdrawiam wszystkich forumowiczow :)

Gość pobudka
no co jest ??? gdzie sie podziewa założyciel topiku??!! a chciałam z nim pogadać!

Gość ...kopciuszek
Kiedy zakładałam swój topik, to powiedziałam głosno to o czym mysle.Zauważyłam też Twoją wypowiedź. Rzeczywiście zbieg okoliczności.To jest nas juz dwoje. Nawet nie sądziłam ze ktoś taki jest.Kobiety są wredna , ale faceci też. I nie wszystkim sie ufa.Ale dla Ciebie pozdrowionka.

Gość Dobry Duszek...
A wszystko Tkwi w tym by udało wam sie porozmawiać poza kafeterią .. jak dla mnie ... sami...:)

Gość pobudka
no widzisz mamy też coś wspolnego! Ja znalazłam sie na studiach gdzie były prawie same dziewczyny! Po trzech latach wyjechałam na stypendium do Nemiec i nic się nie zmieniło tylko faceci inni! tz. polkę utożsamiają ...... no wiesz!? Coś fatalnego!Jestem jak dotąd sama bo nie wyobrażam sobie być z niemcem! Czasami chce mi się płakać!

Gość ...ALA
Jakaś dziewczyna ma podobny topik do Twojego.Nie sądzisz, że to jakis znak!To takie słodkie, kiedy czyta sie wasze obydwa topiki.Ona to ...kopciuszek.Wejdź na jej topik i poczytaj sobie!Może to ona.

tak, utwierdzacie mnie w przekonaniu, ze jest nas calkiem duzo. Dobry duszku: widze w tym metode :), dzieki za rade Pobudka: no wlasnie, takie nie koedukacyjne studia to rzeczywiscie problem, to chyba jest najlepsze miejsce na spotkanie kogos odpowiedniego. Alu : :) juz wymienilismy kilka zdan :) Buzi dla Kopciuszka :*