Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intelektualista z Warszawy

to obciach ubierać się w tanich sklepach

Polecane posty

Gość Player No.1
ja tam ubieram sie tylko w markowych sklepach,nie załozyłbym nigdy na siebie koszuli za mniej niz 200 złotych,stać mnie na to,mam firmę i oszczedzam na podatkach i pracownikach którzy sie z musu ubierają w lumpeksach jak jakieś świnie :D

Gość jestem ...
Przepraszam że takkdługo mnie nie było. Ale, miałam problem...Musiałam uciekac przed jakimiś lumpami ale udało sie :) Uratowałam browar i trochre czystej !!! Nastepnym razem wy idziecie !!!! Player No.1 jakoś mi wyglada na sztywniaka i koleszkę naszego intelektualisty. Ale, może się daz niej/niego zrobic kogoś na poziomie.

Szesnastokrotne przecwelenie powinno pomóc. Dobrze, że już jesteś. Polewaj, a ja otwieram wecka z ogórkami, co to mi się go udało zabunkrować w czasie akcji \"Znicz\".

Gość to po lufce czystej
na dobry początek. Pod ogóra ;)

Zaraz!! Poczekaj!!!! Po co od razu pożerać ogóra? Pozwól, że na chwilkę z nim wyjdę... Nooo, chcę sprawdzić, czy nie jest robaczywy, albo coś takiego... :O

Gość jasne...
może we dwie to sprawdzimy ;) taki ogórek, dobrze zakiszony nie trafia się często. Jeszcze Ci go ukradną, ucieknie lub się wyekspluatuje ???? a tak na marginesie gdzie jest reszta ludzi z którymi zaczynałyśmy imprezkę??? Nie było mnie chwilkę i wszyscy śpią ??? :(

Cieniaski... po trzech lufach i dwóch ejakulacjach - leżą jak neptki :O Nie będzie z nich już dzisiaj pociechy :-(

Gość Cieniaski
To my ratujmy się, bo trzeźwiejemy! To po tej lufce wpijmy, bo mi coś z kieliszka paruje (takie straty nie mozna do tego dopuścić) ! Ogóraska nadal kisimy :(

Gość no dobrze skoro tak to
wypijam tą kolejkę w samotności i idę spać ! Buźka wszystkim :)

Gość v-ni
daj mi kasę a będę się ubierać tam gdzie Ty

Gość ja niestety
chwilowo odpadam, bo musze mezowi zacerowac nocna koszule po starym Angkliku Potrwa , bo w cerowaniu slaba jestem,a jeszce buzi dac trzeba. Nie wychlejcie wszytkiego beze mnie

Gość ps. aktualnie odpadłam
ale sweterek i krawat Andzeja L. sa moję ... Takie ciuchy ...:)

Gość a i mole też są moje...
Nie po to uciekałam przed lumpami żeby teraz nie mieć bonusa. Dobranoc, miłej nocki ;)

Gość co jest sweterek moj byl
bede go nosic na biust goły. Nie dam . Krawat se weź

Gość majaa
o rany ale wy ludzie macie problemy... a jak ktos sie ubiera w tzw second-handach to jest jakis gorszy??? ja ni mog...:/

Gość NIE JA SIĘ TAK NIE BAWIE
to najlepszy ciuszek i mole gratis. JUTRO PIJEMY, KTO WYTRZYMA NAJDŁUŻEJ ZGARNIA SWETEREK I MOLE GRATIS ! ;)

Gość MY NIE MAMY PROBLEMY
TO INTELEKTUALISTA - ZAŁOŻYCIEL TEGO TOFIKA MA PROBLEM. MY TYLKO MAM PROBLEM Z NIM (w każdym bądz razie ja mam i przyznaje się do tego, że ten facet mnie wkur***)

do MY NIE MAMY PROBLEMY--> chodziło mi o wszystkich, którzy mają takie zdani jak intlektualista ;)

A ja go znam osobiście, bo ubiera się co tydzień w naszym osiedlowym Lumpeksie ( na prowincji oczywiście) . A po łykendzie chwali się , ze był w Paryzu na zakupach , hi.hi.hi

Gość tak myslałam że to on
też go widuje... hehe...

Gość cipka z budyniem
Móżdżek namocz w 1 I wody z octem i solą. Zagotuj, potem wyjmij, osącz i ostudź. Obierz z błon i pokrój na piastry lub w dużą kostkę. Cebulę drobno pokrój i podduś na maśle. Do cebuli dołóż móżdżek, całość smaż przez kilka minut. Następnie wbij jaja, móżdżek dopraw do smaku solą i pieprzem. Wymieszaj i smaż, aż jaja się zetną. Posyp zieloną pietruszką. Podawaj z grzankami

Jak nawet cos czasem kupie na szmateksie to to tak wyglada jakby kosztowalo nie iadomo ile i sie kazdy pyta gdzie ja to kupilam i mowia czy to kupilam w zarze czy jakism innym firmowym sklepie ;-) to jest dopiero sztuka ;-)

Gość fajne ciuszki
można spotkać !!! Często moi znajomi zachwycają się rzeczą kupiona z grosze w szmateksie (nie wiedząc gdzie je kupiłam oczywiście) a markowe ciuchy to standard. :) Oczywiście miło mieć coś z dobrą markową metką, ale nie przesadzajmy ! ;)

Gość to co dzis nie pijemy

Gość lewitka
dobre prawdziwy warszawiak hehe ajak się pobrudzi to latamy na golasa? zauważ kolego, że największe damy i ludzie ze światka filmu właśnie tam się ubierają i tak szczerze uwierz mi ale nie poznasz jakie ubranie skąd jest, bo właśnie w takich miejscach są unikatowe szmatki i na dodatek tzw. firmowe jeżeli nie wypróbowałeś, to się lepiej nie wypowiadaj :P

Gość mam ochote sie popodszywac