Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niekochana bardzo

czy jest tu dziewcz, ktora czesto placze przez chlopaka?

Polecane posty

Go艣膰 niekochana bardzo

bo ja bardzo czesto, nie wiem kocham i boje sie rozstania ale moze najwyzsza pora?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja czesto placze
przez niego:( ale praktycznie nie mam powodu do placzu, tylko ze czasami on cos powie, a ja to wezme do sibie za bardzo i tak wychodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 holandia
ja p艂acze bardzo cz臋sto. Ale przez by艂ego ch艂opaka. Zreszt膮 jak byli 艣my jeszcze azem to te偶 p艂aka艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niekochana bardzo
ale dlaczego placzecie? bo ja placze chyba sobie na wlasnie zyczenie, raz mowi ze mnie kocha a na drugi dzien z nika i gdzies sie dobrze bawi! czsami mam dosyc wszytskiego, mecze sie juz tym wszytskim ale ja go tak bardzo kocham... czy milosc taka musi byc? wtedy oczywiscie obarczam sie wina, ze to moja wina i siedze w domu jak kwoka1!!!! ps. zycze wszytskim facetom tego co ja mam!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niekochana bardzo
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foczka...
niekochana bardzo! Jakbym czyta艂a o sobie sprzed kilku lat. Prosz臋 ci臋 - przego艅 cwaniaczka gdzie pieprz ro艣nie. Wbij sobie do g艂owy, 偶e jak dziewczyna p艂acze to znaczy 偶e ma pow贸d. A jak p艂acze to znaczy 偶e ch艂opak nie jest jej wart. Kochana jak ch艂opak kocha naprawd臋 to ka偶d膮 woln膮 chwil臋 chce spedzac ze swoj膮 dziewczyn膮. Ty siedzisz sama w domu i ryczysz w poduszk臋 a on si臋 dobrze bawi nie wiedomo gdzie i nie wiadomo z kim. Przechodzi艂am przez to (by艂am z nim chyba tylko dlatego, 偶e ba艂am si臋, ze nikogo lepszego nie znajd臋 - cho膰 wtedy by艂am pewna, 偶e to ogromna mi艂o艣膰) . Daj spok贸j! Nie b贸j si臋 rozstania, bo tak to ju偶 jest, 偶e jedne drzwi trzeba za sob膮 zamkn膮膰, aby mog艂y si臋 otworzy膰 kolejne. B臋d膮c z nim przekre艣lasz szans臋 na spotkanie kogo艣 z kim mog艂aby艣 stworzy膰 zdrowy zwi膮zek. Na pewno jeste艣 warto艣ciow膮 dziewczyn膮, kt贸ra zas艂uguje na prawdziwe uczucie. Tego kwiata jest p贸艂 艣wiata. Powodzenia!!!

Udost臋pnij ten post

do zalozycielki topicu: sa dwie mozliwosci: jezeli placzesz dlatego, ze jestes bardzo emocjonalnie nastowiona do zycia, placzesz, bo latwo zranic Cie slowem, a Twoj partner najzwyczajniej w swiecie rani Cie zbyt duza szorstkoscia itp.- slowami... wowczas powinnas z nim o tym porozmawiac, zazwyczaj kobiety sa bardzo emocjonalnie nastawione, zbyt mocno biora do siebie to co slysza z ust ukochanego, interpretuja na wiele sposobow wypowiedzi ukochanego, rozmyslaja co mial na mysli mowiac..itp. jesli jednak on rani Cie, poprzez swoje postepowanie, traktowanie Ciebie, ponizanie slowami, to radze sie zastanowic czy chcesz cale zycie miec we lzach... Wyspianski mawial..\"kto raniony, jeszcze kochac moze, ma wieksze uczuc niz rozsadku zloze..\" .. radze wiec odwolac sie do rozsadku... (do serca rowniez... bo prawdziwa milosc polega na tym by dmuchac sobie w skrzydla a nie podcinac je...) pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieznajoma 25
zostaw go!ja tez plakalam..i to duzo..oni czerpia z tego satysfakcje..kiedys po rozstaniu sie spotkalismy kiedy mial inna dziewczyne..opowiadal mi o niej i w pewnym momencie mowi do mnie.. tylko nie mysl ze ona ma ze mna tak dobrze,nie ma weekendu zeby przeze mnie nie plakala..jak to uslyszalam to czym predzej zakonczylam to spotkanie i wrocilam do mojego mieszkanka i zolwia ktorego mam bo przez tego drania dlugo jeszcze nie bylam wstanie zaufac i nie bac sie faceta..minely 4 lata widzielismy sie niedawno..jest dla mnie obcym facetem..a tamta...hm tez go zostawila po 2,5 roku.. bidula..a taki przystojny i blyskotliwy z niego gosc;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaciekawiona bardzo
ja te偶 p艂acze, bo du偶o przykrych rzeczy mi臋dzy nami si臋 wydarzy艂o i czasami to wraca, a pozatym zbyt du偶o s艂贸w biore do siebie, tylko 偶e on wtedy jest zawsze przy mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pieknaniebestia
a ode mnie ten przez kt贸rego plakalam dowiedzial si臋, 偶e: Wszystkie 艂zy ju偶 wyp艂aka艂am, zawali艂am co mog艂am, zbrzyd艂am, schud艂am, pomyli艂am z Tob膮 kilku kolesi, a teraz mam zamiar by膰 zar膮bi艣cie szcz臋艣liwa jak nigdy dot膮d. Tylko jeszcze uporz膮dkuj臋 to co zawali艂am. On ma to z pewnoscia w dupie -tak jak moja rodzina moje sprawy - ale stwierdzialm, ze co tam nie bede w sobie tlamsic, raz sobie ul偶臋 .. i tak

Udost臋pnij ten post