Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sinelle

Czy wózek spacerowy dla niemowlaka jest ok?

Polecane posty

Gość Sinelle

Dziewczyny, mó maluszek ma 2,5 msc noszę się z zamiarem kupna wózka ( ten co mam głęboki za chwile się rozleci ).Znalazłam na allegro wózki spacerowe dla niemowląt.czy zdaje do egzamin?Czy któraś z Was ma taki wózek??

Gość spacerówka jest
dla bobasów które siedzą .Twoja dzidzia jest za mała

Gość Sinelle
Wiem że typowe spacerówki są dla dzieci siedzących ale akurat te są z opcją opuszczania siedziska do poziomu.Dlatego pytam czy któraś próbowała.

Gość trzeba było tak odrazu

Gość jeżeli opuszcza
się do poziomu to jak najbardziej !! ;) napewno dłużej posłuży niż głęboki, którego używa się ok 4-6 mcy :O

Gość wózek fajny
tylko wiesz na takiego maluszka najlepiej "miec oko" cały czas a tu jednak maluch będzie tyłem do Ciebie - ale ogólnie wózio spoko ;)

Gość wózek fajny
może wybierz jakiś który ma możliwośc zamontowania przedem i tyłem do kierunku jazdy - teraz bedziesz go woziła tyłem czyli buźką do Ciebie a pozniej jak będzie juz siedzial i będzie ciekawy swiata ;) przełozysz go przodem do kierunku jazdy ;)

Gość no cos ty
przeciez ten wozek to przyda ci sie dopiero wiosna. Teraz dziecko za malenkie jest i na dokladke zima idzie, wiec jak opatulisz dzidzie w wozeczku vez bokow? Na dokladke tam nie ma plaskiego zupelnie dna, nie ma jak polozyc materacyka, wiec skrzywienie kregoslupa jak w banku. Mozesz go kupic i poczekac na wiosne a poki co uzywaj glebokiego.

Gość Sinelle
Dziękuję dziewczyny - chyba tak zrobię zaczekam do wiosny.Cena tego wózka kusi, ale czy rzeczywiście maleństwu nie zaszkodzę?Pozdrawiam

Gość wózek ładny
nie no co Ty w kwietniu mały będzie miał już pół roczku to spokojnie możesz go już wozić w tym wóziku a będzie powolutku próbował siadać więc takim wózkiem będzie zachwycony - jak będzie już wszystko widział z innej perspektywy ;)

Już mi się otowrzyło.... Sorki ale moje zdanie jest takie jak wyżej, tenm wózeczek nie nadaje się dla takiego malucha absolutnie, tym bardziej na zimę. Ale ten który pokazałam wyżej jak najbardziej, przetestowane :D.

Gość iwona.z
NIE POLECAM DLA TAKIEGO MALUSZKA SPACERÓWKI TYM BARDZIEJ IŻ NADCHODZI ZIMA. JA KUPIŁAM NA ALLEGRO SPACERÓWKĘ PEG PEREGO UŻYWANA, ALE JEST REWELACYJNA.

Gość Sinelle
Dziewczyny ale przecież do tych spacerówek są specjalne śpiworki.Czy to nic nie daje? Mam już mieszane uczucia :) Ale dzięki za rady

Gość napisz może jaki to model
Niestety link do allegro nie pokazuje tego wózka. Ale moim zdaniem to za wcześnie przekładać dziecko do spacerówki nawet jak sie rozkłada to musisz zwrócić uwagę jakie ma usztywnienie pod pleckami bo to jest ważne. Wózki typu parasolka też rozkładają się na maksa a dopiero od 11 m-cy można wsadzać do nich dziecko.

Obawiam się, że taki wózek to najwcześniej od ok. 6 miesiąca życia może się nadać. Dla maluszków najwygodniejszy jest jednak wózek głęboki. Moim zdaniem :)

Absolutnie odradzam taki model dla tak małego dziecka. Zgadzam się z innymi na wiosnę jak najbardziej jak dziecko usiądzie w wieku 7-8 miesiecy nie wcześniej.

A na wiosnę na pewno będą jeszcze super okazje i trafisz fajny wózek za dobrą cenę

sorki ale kompletnie nie podobaja mi sie trzykolowe wozki :-( sa po prostu ochydne, dziecko wyglada w nim jakby lezalo na taczce :-) to jest moje zdanie

Może być spacerówka, ale ważne jest jak bardzo się będzie rozkładała do pozycji leżącej. Proponuję baby jagger. Ja w nim woziłam już 3 miesięczne dziecko. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.