Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna___

pol roku bez niego zrobilo swoje...

Polecane posty

Gość samotna___

Jestesmy niby razem ale tak wyszlo , ze jestem bardzo samotna. Duzo rzeczy sie na to nalozylo i mam nadzieje, ze kiedys bedzie tak samo miedzy nami jak w przeszlosci. Te pol roku tak mnie zmienilo. Nie zylam przez 6 dlugich miesiecy, dopiero teraz jestem w stanie pomyslec o sobie, zjesc normalne sniadanie, poczytac do poduszki. Pol roku to byla wegetacja. Czasami tak bardzo tesknie za tym co bylo a moze juz nie wroci nigdy... Jest jeszcze iskierka nadzieii. Niech plonie.

Gość samotna___
teraz zgłaszam topik do śmietnika :o

Gość samotna___
podszywaczu idz stad! to nie byl moj wpis.

Gość IVA23
Witam! ale co sie wprawdzie stalo ze czujesz sie samotna?nie ukalda Wam sie??/ ja tez tesknie...moj chlopak jest we wiezieniu.....jeszcze 9 miechow musze czekac,katorga!!!! dopiero minelo 1,5 miesiaca ,a gdzie dalej.,..:( pozdrawiam

Gość samotna___
on czesto powtarza, ze nie widzi sensu zycia, to chyba depresja. Coraz bardziej oddalamy sie od siebie, chcoiaz probuje go wspierac. Iva- wspolczuje. mam nadzieje ze wytrwasz.

Gość sok pomidorowy
przerabane.. do mnie moj luby tez niedawno wrocil po ponad polrocznej rozlace, ale teraz jest cudnie i oby tak zawsze :)