Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teczaaaaaa

Dlaczego on mnie nie chce?Prosze o Pomoc!!!!!!

Polecane posty

Gość teczaaaaaa

Bylismy zakochani kiedys w sobie na maksa. Jest dla mnie calym swiatem. Czekam na niego juz dlugie miesiace. Odrzucilam propozycje randek, nie umawialam sie chcoiaz moglam. Studiuje, pracuje, nie jestem brzydka, chce tylko jego. On od pewnego czasu nie ma pracy, grosza przy duszy, koledzy go wrobili, rodzina tez. On chce byc sam. A ja chce byc z nim . Nie obchodzi mnie to, ze nie moze mnie zabrac do restauracji tak jak kiedys, wyslac po mnie taksowke abym do niego wpadla. Bozeeeeee to mnie nie obchodzi. Ja go kocham, przeciez bylismy w sobie zakochani jak male dzieci. Co mam zrobic? Juz tyle razy mu mowilam. On twierdzi, ze mnie kocha ale czemu nie mozemy byc razem? Oszukuje mnie? :(

Gość Chyba tak
Jak ci powie ze kocha, to moze mysli, ze bedzie cie mniej bolalo....

Gość nie kocha Cie
moze to wreszcie zrozumiesz. gdyby cie kochał, to byłby teraz przy tobie.

Gość teczaaaaaa
moze nie wyrazilam sie jasno. To nie jest tak, ze on nie chce i nie mamy kontaktu nie wiadomo bodaj ile czasu. Spotykamy sie i jest fajnie ale on jest bardzo smutny. Spotykamy sie ale nie tak czesto jak kiedys. Przeciez nie zmuszam go do spotkan. Sam dzwoni jak chce sie ze mna zobaczyc. Nie pytam go: czy mnie kochasz? sam to mowi tylko, ze jest inaczej:(

Cześć Moim zdanie on sie czegoś obawia a w tym przypadku tego ze ty masz swoje poczeby których on niemoze sprostać,czyli np:napisałaś że kiedyś zamawiał taksówke czy kupował prezent a teraz nie może bo nie ma nic przy sobie żadnych pieniędzy, bo rodzina jak pisałaś go odrzuciła jest sam ale on chce i wmawia to sobie.twoim zadaniem jest być koło niego zawsze gdy to jest możliwe i powtarzać mu że nie jest sami że mu pomożesz a wtedy on zmieni napewno zdanie mam nadzieje. Ja tak akórat zrobiłem ze swoim kolego który ten sam problem miał co ty ale z dziewczyną . mów mu że zawsze bendziesz koło niego i że mu pomożesz pozdrawiam cie milutko. adusiorek przyjacielek

Gość no tak ale...
oni tak mają, mój tez mówi jak to kocha ale nic z tego nie wynika, tak naprawdę to jestem sama bo od dwóch miesięcy nie umiemy sie porozumieć, tylko mi źle i nic więcej po takim facecie, zamiast radości smutek jedynie

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"poczeby" - dzisiaj najlepsze.

Gość no tak ale...
zgadza sie wygoda kasa i nic wiecej sie nie liczy niestety dla facetów takze